Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija (VK), III tema

Vakar civilines destytojas isvis su pauksciukais kalbejo...
Gal su sveikata jam nekas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 01 spalio 2010 - 18:48
QUOTE(susidomejus @ 2010 10 01, 19:48)
Vakar civilines destytojas isvis su pauksciukais kalbejo...
Gal su sveikata jam nekas  g.gif

Jis visad toks būdavo biggrin.gif koridoriais laksto išsišiepęs, per paskaitas irgi kartais nelabai suprantamas dalykus kalbėdavo, bet šiaip geras žmogus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muiloburbulai @ 2010 10 02, 11:23)
Jis visad toks būdavo  biggrin.gif koridoriais laksto išsišiepęs, per paskaitas irgi kartais nelabai suprantamas dalykus kalbėdavo, bet šiaip geras žmogus  mirksiukas.gif

reiks susirast kokios literaturos apie ta civiline sauga, matyt, nieko nebus. Mums bus egzaminas, o net egzamino klausimu nedave blink.gif Sesija jau baiges vakar. As neakivaizdininke...
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 10 02, 16:39)
reiks susirast kokios literaturos apie ta civiline sauga, matyt, nieko nebus. Mums bus egzaminas, o net egzamino klausimu nedave  blink.gif Sesija jau baiges vakar. As neakivaizdininke...

Na, man laikyti egzamino nereikėjo. Per kontrolinį padėjo man smile.gif šiaip turiu info, kurią jis mums siuntė kontroliniui, kiek pamenu vienas toks buvo g.gif jei reikia, galiu atsiųsti, nors ten gal jau pasenusi info.
Atsakyti
QUOTE(muiloburbulai @ 2010 10 02, 17:51)
Na, man laikyti egzamino nereikėjo. Per kontrolinį padėjo man  smile.gif šiaip turiu info, kurią jis mums siuntė kontroliniui, kiek pamenu vienas toks buvo  g.gif jei reikia, galiu atsiųsti, nors ten gal jau pasenusi info.

buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif gal kas turi kursini darba (kreditu valdymas) dest. Martinkiene
Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif gal kas turit kontrolini darba is draudimo apskaitos?
Buciau labai dekinga smile.gif joancikk@gmail.com
Atsakyti
Labukas reikia pagalbos gal kas turit darbus tokiom temom verslo menas, negaliojantys sandoriaiPRAKTINĖ DARBO DALIS
Darbdavys raštu įspėjo darbuotoją prieš du mėnesius apie darbo sutarties nutraukimą darbdavio iniciatyva. Darbuotojas mano, kad au asmenimis, auginančiais vaikus iki 14 metų, darbo sutartis gali būti nutraukta tik ypatingais atvejais, o apie sutarties nutraukimą būtina pranešti prieš keturis mėnesius. Darbuotojas turi 6 metų sūnų, kuris gyvena su mama. Darbuotojas su sūnaus mama išsiskyrė prieš metus, tačiau materialiai išlaiko savo nepilnametį vaiką.
Apibūdinkite darbo sutarties nutraukimą darbdavio iniciatyva kai nėra darbuotojo kaltės.
labai buciau dekinga thumbup.gif
Atsakyti
Laba, gal kas turi skaidriu pristatyma "Banku prieziuros raida JAV" ? smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

gal kas turi kokių pavyzdžių tokia tema

Biudžeto išlaikomų institucijų sąmatų horizontali ir vertikali analizė. Taip pat įeina darbo užmokesčio analizė.

jurgabals@gmail.com

Ačiū ačiū ačiū
Atsakyti
Labuka 4u.gif norejau pasiteirauti, gal kas studijuojate Maitinimo Verslo Organizavima ir galetumete padeti su Specialybes kalbos namu darbu? Mokausi Neakivaizdziai, tai jei nesunku buciau be galo dekinga uz pagalba smile.gif
dovile.kaz@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(jurguliukas @ 2010 11 02, 15:31)
Labukas  4u.gif

gal kas turi kokių pavyzdžių tokia tema

Biudžeto išlaikomų institucijų sąmatų horizontali ir vertikali analizė. Taip pat įeina darbo užmokesčio analizė.

jurgabals@gmail.com

Ačiū ačiū ačiū

O gal kas turit pavyzdžių apie Vidaus reikalų ministerijos vykdomas programas, asignavimus ir t.t Viskas analizė

Ačiūūūūūūūūū

jurgabals@gmail.com
Atsakyti