Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija (VK), III tema

QUOTE(mamamia* @ 2010 05 24, 14:04)
Nelabai turiu laiko skaitineti visa tema  blush2.gif  Noreciau paklausti kas studijuoja neakivaizdiniame buhalterijos apskaita, ar sunku istoti ir kaip patys mokslai vyksta, ar spejate(turiu vaika)?  blush2.gif Butu idomu ir del kainos, ju tinklapyje radau tokias kainas Jos  tikrai su kiekvienais metais mazeja ? g.gif  blush2.gif

Kainos ne mazeja, tiesiog 4 kursas anksciau istojo, tai ir moka maziau. Tu mokesi ne maziu negu 1 kursas visus 4 metus. Sekmes.
Istoty ne sunku, jei bala gera is mokyklos turi.
Atsakyti
Laba, gal kas nors galetu/noretu padeti man padaryti verslo ekonomikos kursini? 4u.gif
atsilyginciau smile.gif
Vilnius
Atsakyti
Sveikutes,
baigiau neakivaizdziai buhalterijos mokslus ir turiu prikaupusi visu 4 metu darbus 4u.gif
Galiu atiduoti, bet tik Vilnietems, nes yra du maisai ax.gif
Susidomejusios rasykite i AZ, susitarsime 4u.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

gal kas galite papasakoti apie slauga. Gal kas studijuojate? labai noreciau suzinoti ar labai sunku mokytis. Noreciau stoti tik nezinau ar pavesiu kruvi. jau esu baigusi aukstaja mokykla, ir jau praejo laiko ir noreciau studijuoti slauga. Ar ne per "sena" esu , man 31 m. Nors kaip sako niekada mokytis nevelu.... gal kas galite patarti?
Atsakyti
Laba,
baigiau neakivaizdziai finansu studijos mokslus ir turiu prikaupusi konspektus: Vadyba (Nijolė Kašėtienė),
Verslo ekonomika (Marytė Vieraitienė),
Teisės teorija, Civilinė teisė (A. Masandukaitė),
Mokesčių administravimas, Mokesčių administravimo įstatymas (J. Leščiuvienė), Finansinė analizė,
Biudžetas (R. Urniežienė),
Mokesčių apskaita, Mokesčių auditas (J. Petrikienė),
Mokesčių teorijos pagrindai (L. Šapalienė).

Taip pat turiu ir el. variantus uz 4 metus.

Esu Vilniuje. Rasykite geriau i AZ, susitarsime.
Atsakyti
Sveikos merginos! smile.gif
Gal kas turit draudimo rinkotyros kursini darba, nes noreciau tureti pavyzdi rasant darba. 4u.gif Buciau labai dekinga jeigu atsiusit i e-maila. smile.gif Joancikk@gmail.com
Atsakyti
Sweikos merginos smile.gif kreipiuosi i jus pagalbos, gal kuri nors rase specialybes kursini darba (studijuoju buhalterine apskaita neakivaizdziai, 4 kurse) kiek zinau dieniokai rase 3 kurse, neakivaizdinininkai 3-4 kurse. reikejo pasirinkt tema is lapelio tarkim DU apskaiciavimas N imoneje. Jei kas nors raset ka nors panasaus , tai gal galetumet pasidalinti ir atsiusti man savo parasytus darbeliu. Man reiktu, kad isivaizduoti kaip ji daug maz bent rasyt ar bent pradet, na ir beabejo bet kokia informacija is apskaitos nepamaisytu 4u.gif buciau labai dekinga blush2.gif el.pastas: nagliake@yahoo.com

Isanksto dekoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutka28 @ 2010 06 03, 08:43)
Sveiki smile.gif

gal kas galite  papasakoti apie slauga. Gal kas studijuojate? labai noreciau suzinoti ar labai sunku mokytis. Noreciau stoti tik nezinau ar  pavesiu kruvi. jau esu baigusi aukstaja mokykla, ir jau praejo laiko  ir noreciau studijuoti slauga. Ar ne per "sena" esu , man 31 m.  Nors kaip sako niekada mokytis nevelu.... gal kas galite patarti?

kodel per sena? Turejau neakivazdiniam grupioka, kuris buvo vyresnis uz visus destytojus, ir ka? Be kompleksu, dar ir grupes seniunu buvo.
Atsakyti
na va 4u.gif registruojuosi i naujus namus ir as ax.gif istojau i veterinarija smile.gif galbut yra jau baigusiu, kurios turi kokiu nors nebereikalingu uzrasu.....manau man jie praverstu ax.gif ir buciau be galo dekinga smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
na, manau dazniau cia apsilankysiu, kita savaite vaziuosiu pasirasyt sutarti biggrin.gif
Atsakyti
sveiki visi,as va katik istojau i viko i chemines analizes technologija,gal kas kokiu atsiliepimu,gerai ar blogai? biggrin.gif gal yra ta pati studijuojanciu ax.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Nreciau prie jusu prisijungti, istojau i buhalterine apskaita dienini skyriu smile.gif Tikiuosi priimsite i savo rata 4u.gif

Gal kam kokiu darbu nereikia ar tiesiog negaila pasidalinti.. blush2.gif

Ar sunku mokytis sia specialybe? Ar labai spaudzia su anglu kalba? Nes man ji visiska katastrofa... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveli`: 25 liepos 2010 - 21:57