Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija (VK), III tema

Sveiki, turiu maza problema, siam penktadieniui pasirodo reik patvirtinti baigiamojo darbo tema, o as net isivaizdavimo neturiu apie ka rasyt. Mano imoniu administravimo studijos, gal kartais kas galetu pagelbeti pasiulyti nors kokia nors tema, kaip kabliuka. Nes problema yra tame, kad neisivaizduoju koki tyrima paskui atlikt, kad atitiktu tema.
Buciau dekinga.
Atsakyti
kazkaip nera cia 2 kursiu verysad.gif
ir vel man reikia pagalbos, kadangi paskaitu nelankau (mazius mazas verysad.gif ) o grupiokai tokie faini kad niekas niekuom nesidalina, maza to kai tik paklausi ko nors neats nei skamb, sms ir meilus doh.gif doh.gif doh.gif
lb reikia jusu pagalbos blush2.gif

1. apskaita, gal kas turi steko programa?
2. verslo etikos, 6dieni iskaita, neturiu nieko verysad.gif

lb prasau pagalbos

p.s. jei kam reikia kokiu uzrasu, sprendimu is I kurso ir II pirmo semestro- buhalterines apsk, mielai pasidalinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milasa @ 2010 03 16, 13:55)
kazkaip nera cia 2 kursiu  verysad.gif 
ir vel man reikia pagalbos, kadangi paskaitu nelankau (mazius mazas  verysad.gif  ) o grupiokai tokie faini kad niekas niekuom nesidalina, maza to kai tik paklausi ko nors neats nei skamb, sms ir meilus  doh.gif  doh.gif  doh.gif
lb reikia jusu pagalbos  blush2.gif

2. verslo etikos, 6dieni iskaita, neturiu nieko  verysad.gif

lb prasau pagalbos

p.s. jei kam reikia kokiu uzrasu, sprendimu is I kurso ir II pirmo semestro- buhalterines apsk, mielai pasidalinsiu  mirksiukas.gif

parasiau tau i az ir i meila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milasa @ 2010 03 16, 15:55)
ir vel man reikia pagalbos, kadangi paskaitu nelankau (mazius mazas  verysad.gif  ) o grupiokai tokie faini kad niekas niekuom nesidalina, maza to kai tik paklausi ko nors neats nei skamb, sms ir meilus  doh.gif  doh.gif  doh.gif

lb prasau pagalbos

p.s. jei kam reikia kokiu uzrasu, sprendimu is I kurso ir II pirmo semestro- buhalterines apsk, mielai pasidalinsiu  mirksiukas.gif

steko prpgrama as turiu ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,
gal kuri turit ka nors is I bankininkystes kurso namu darbu dokumentu valdymo ir statistikos? buciau labai dekinga . el.pastas: ilonike@gmail.com ax.gif
Atsakyti
Sveikos , gal turit kuri ka nors is ukio statistikos? Buciau dekinga.. 4u.gif vivulka@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Milasa @ 2010 03 16, 14:55)

lb prasau pagalbos

Milasa rasyk savo meila, as tau viska atsiusiu, kazin kaip mes ta versklo etika parasysim rytooj smile.gif
Atsakyti
Labukas mirksiukas.gif

gal kas turite konspektą finansinių investicijų valdymo? Mums dėsto Dubinskas doh.gif jo konspektas ne koks (skaidrės) formulės, kai kurios tik kaip excel spręsti greituoju būdu. Ryt kontras. email: sigitute@yahoo.com
Atsakyti
sveikos merginos. parduodu tokias knygas: masandukaite "teise", civilni kodeksa 2007 m.bei masandukaites "individualus darbo teisiniai santykiai. kreipkites:) i az arba el pastu irmvid@gmail.com
Papildyta:
QUOTE(mmeda @ 2010 03 18, 10:41)
Sveikutes,
gal kuri turit ka nors is I bankininkystes kurso namu darbu dokumentu valdymo ir statistikos? buciau labai dekinga . el.pastas: ilonike@gmail.com  ax.gif

labas o tu dienine ar neakiv?wink.gif
Atsakyti
As treciakurse, rasau diplomini. Norejau paklaust ar yra cia baigusiu VVF? Kaip sekesi rasyt diplomini ir gintis? Rasau teorine dali,tai gaunas grynas nurasinejimas nuo knygu kitais zodziais...cia taip ir turi but? .... :/
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
aš vėl pas jus su prašymų. Reikia biudžeto praktikos darbo pvz. ir mokesčių namų darbo bei savarankiško darbo pvz. Iš anksto labai labai ačiūūūūūūūūūūūūūūūū

jurgabals@gmail.com
Atsakyti
O as su prasymu buhalteriukams 4u.gif Gal galetumete papasakoti kaip vyksta baigiamasis egzaminas? Su smulkmenos butu idomiau ax.gif
P.S. Tesiog idomu isklausyt nuomone tu, kurie jau tai patyre smartass.gif
Atsakyti