Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija (VK), III tema

Sveikos mergaites 4u.gif

Gal galetumet atsiusti , kuri galit ir turit, VE kursinio darbo sprendimus... Buciau dekinga!!:)

El. pastas erika.simonaityte@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliukas @ 2010 01 07, 17:05)
Sveikos merginos. Gal galit ką nors papasakot apie Socialinės apsaugos dėstytoją?
jurgabals@gmail.com

Jei ta pati kaip mum- tai laikykytes doh.gif Pasako vienaip (visa grupe taip padaro), po savaites aiskina kitaip. Apie darbu vertinima patiliu. Geriausia eiti pas ja ir gintis(jei yra galimybe) ir svarbiausia NESIGINCYTIS, nes bus blogiau visiems. Sekmes mirksiukas.gif

Metodiniai nurodymai yra ekf.viko puslapy berods studentams, parsisiuntimui (ar pansiai)
Atsakyti
Gerų atostogų tam, kas išsilaikė sesiją thumbup.gif bigsmile.gif 4u.gif

beje, gal žinot, koks galutinis bendras balas turi būti, kad gautume stipendiją?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif aš vėl su prašymu.

Gal turit socialinės apsaugos ekonomikos ir biudžeto apskaitos praktikumų darbus? Būčiau labai dėkinga 4u.gif

jurgabals@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguliukas: 18 sausio 2010 - 16:15
Sveiki 4u.gif aš ir su prašymu.

Gal kas turit is (aktyvu ir pasyvu valdyma praktini darba)
Banko paslaugos ir ju valdymas,;
Ir is Banko statistikos ka nors, va kaip daug noriu blush2.gif
Dekoju is anksto

Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2010 01 01, 22:15)
Su Naujais Metais studentes  4u.gif Na va jau sesija ant nosies  verysad.gif  Gal kurioms deste anglu dest. Kiskyte ? Kaip ji, ar labai griesta?

ji super dėstytoja wink.gif

QUOTE(jurguliukas @ 2010 01 18, 17:05)
Sveikutės  4u.gif  aš vėl su prašymu.

Gal turit socialinės apsaugos ekonomikos ir biudžeto apskaitos praktikumų darbus? Būčiau labai dėkinga  4u.gif

jurgabals@gmail.com

ko reiktų tiksliau? soc.ekonomikos, tai nebeturiu doh.gif biudžeto - galėčiau paieškot, ar kažkuo padėt wink.gif
Atsakyti
Sveikutes! 4u.gif Gal galetumet papasakot ka nors apie Zakariene? Mum dabar ji desto finansine analize, tai nepasakyciau kad lengva, o tikrai sunkoka g.gif Man sis pusmetis paskutinis, tai pribijau kad kokiu skolu neuzsidirbt...
Atsakyti
QUOTE(Piccola @ 2010 01 21, 15:51)
Sveikutes!  4u.gif  Gal galetumet papasakot ka nors apie Zakariene? Mum dabar ji desto finansine analize, tai nepasakyciau kad lengva, o tikrai sunkoka  g.gif Man sis pusmetis paskutinis, tai pribijau kad kokiu skolu neuzsidirbt...

Neužsidirbsi wink.gif Gera ir supratinga dėstytoja thumbup.gif Buvau įsitikinusi, kad neišlaikysiu egzamino (susisuko galva tarp tų visų formulių, kurias mintinai žinoti reikia doh.gif), bet gavau 8 bigsmile.gif Nesodina tikrai, jei bent šiokį tokį supratimą turi, kas ta analizė wink.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kam teko daryti namu darbams "Vidaus audito" testa.
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2010 01 23, 23:57)
Neužsidirbsi wink.gif Gera ir supratinga dėstytoja thumbup.gif Buvau įsitikinusi, kad neišlaikysiu egzamino (susisuko galva tarp tų visų formulių, kurias mintinai žinoti reikia doh.gif), bet gavau 8 bigsmile.gif Nesodina tikrai, jei bent šiokį tokį supratimą turi, kas ta analizė wink.gif

O, aciu labai, tikrai nuraminai! Supratima turiu, bet kad dalykas tikrai nelengvas... doh.gif Saunu, sveikinu kad 8 gavai! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(skarpionuke @ 2010 01 24, 13:18)
Sveikos, gal kam teko daryti namu darbams "Vidaus audito" testa.

Aha, mum irgi reikia daryt ta testa... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Piccola @ 2010 01 24, 13:24)
Aha, mum irgi reikia daryt ta testa...  doh.gif

Ir kaip sekasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2010 01 24, 22:12)
Ir kaip sekasi  g.gif

Kol kas net nepradejom, nes viso materialo dar nepraejom. Tai irgi norejau pasiteirauti gal kam teko daryti ta darbeli ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piccola: 26 sausio 2010 - 10:34