Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija (VK), III tema

QUOTE(xglobus @ 2009 12 08, 15:37)
Mum i knygutes rase pazymius, tai bent del to vaziavom. Dabar jei zinotum pazymi, manau neverta vaziuoti. O gal dabar koki gynima sugalvos. g.gif

Dabar gi kai ivede nauja vertinimo sistema, tai dar padare taip, kad nuo siol savo knyguciu net nematysime, visus pazymius jie patys ten tvarkys ir kazkur surasynes. O mum jau pranesa arba seniune arba pasiziurime vidiniame tinkle, ten individualiai kiekvienam yra surasyti vertinimai.
Atsakyti
Sveikutes paneles... labai prasau atsiuskit vadybos darbeli , jeigu kas turi .arba kokios informacijos sia temele : IMONES VIZIJOS, MISIJOS, TIKSLU SAMORATA IR FORMULAVIMAS.. swetik@ru.ru DIDELIS ACIUKAS!!! 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes gal kas studijoa agrotehnologijos fakultete?maisto texnologija smile.gif?atsilepkite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daniela20: 19 gruodžio 2009 - 11:27
Labai prašau pagalbos 4u.gif
Būkyt geros, užpildykit anketą apie savęs pristatymą kasdieniame gyvenime. Ji labai trumpa, sugaišit tik kelias minutes 4u.gif

Kopijuojant adresą, tarpelį po žodžio publika reikia ištrinti
http://www.publika .lt/apklausa-15-4b3103020b7e9.html
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
labai labai reikalingas vadybos konspektas help.gif
lauksiu ieva.zickyte@gmail.com
Atsakyti
labas,
gal kuri gali parasyti verslo ekonimikos kursini darba, sumokeciau. parasykite i az.
Atsakyti
sveika koki tau tema reikia krusini parasyti?
Atsakyti
QUOTE(Milasa @ 2009 12 29, 21:10)
labas,
gal kuri gali parasyti verslo ekonimikos kursini darba, sumokeciau. parasykite i az.

man nereikia 10, bent 5-6 gauti. tema: uab..... gaminamos produkcijos pelningumo ekonominis pagrindimas. reikia skubiai. gal kuri rase panasia tema, buciau dekinga uz info. aciu blush2.gif
Atsakyti
Su Naujais Metais studentes 4u.gif Na va jau sesija ant nosies verysad.gif Gal kurioms deste anglu dest. Kiskyte ? Kaip ji, ar labai griesta?
Atsakyti
QUOTE(Milasa @ 2009 12 30, 11:49)
man nereikia 10, bent 5-6 gauti. tema: uab..... gaminamos produkcijos pelningumo ekonominis pagrindimas. reikia skubiai. gal kuri rase panasia tema, buciau dekinga uz info. aciu blush2.gif

Laba 4u.gif Aš tau gi siunčiau kursinį, netiko? unsure.gif tema ta pati gi g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Gal galit ką nors papasakot apie Socialinės apsaugos dėstytoją? Kaip pas ją vyksta egzas, kaip praktika? Bent jau dabar esam pasibaisėją. Per paskaitas visiškai nieko nedėsto, sapalioja į lankas, bereikalingas laiko gaišimas. Vieną dieną sako įstatymų neskaityt, kitą dieną jau vardiną ką skaityt blink.gif Namų darbas iš vis klaikus, beveik visi 5 ar 6, net grupiokė kur mokosi 9 - 10 gavo 6 blink.gif apie kitus iš vis patyliu.

Ir dar, kurios jau rašot ar rašysit diplominius ir turit jų rašymo metodinius nurodymus, gal galit atsiųst, labai būsiu dėkinga

jurgabals@gmail.com
Atsakyti
Sveikos. Man siemet diplomins darbas apie gamtos pazinima darzelije, gal kuri ka nors turi sia arba panasia tema,arba isvis galetu padeti. jai atsirastu kas nors rasykit i az.
Atsakyti