Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija (VK), III tema

QUOTE(1000ir1naktis @ 2009 11 25, 18:46)
Sveikutes  4u.gif
Ziurejau antro kurso grafika ir pasidare idomu, Ekonomikos fakultete, yra laisvai pasirenkamas dalykas - uzsienio kalba 2-oji, tai kokia cia butu kalba?  g.gif

Siaip cia yra vokieciu arba anglu kalba smile.gif Jei pirmoji kalba yra anglu, tada antroji bus vokieciu, ir atvirksciai. As pati pamenu rinkausi 2-aja kalba, kadangi pirma mano anglu, o vokieciu visai neblogai moku is mokyklos laiku, galvojau kag geriau pasirinkt 2-aja kalba, bet man jos nedave doh.gif Teko keliaut i Iskalbos mena biggrin.gif Tai manau kad nelabai jie ten visus leidzia i ta 2-aja kalba, labiau i kitus pasirenkamuosius dalykus, kadangi is musu viso srauto (4 grupes), visi kas buvo pasirinke 2-aja kalba, niekam ji neteko.
Atsakyti
QUOTE(Piccola @ 2009 11 26, 10:10)
Siaip cia yra vokieciu arba anglu kalba  smile.gif Jei pirmoji kalba yra anglu, tada antroji bus vokieciu, ir atvirksciai. As pati pamenu rinkausi 2-aja kalba, kadangi pirma mano anglu, o vokieciu visai neblogai moku is mokyklos laiku, galvojau kag geriau pasirinkt 2-aja kalba, bet man jos nedave  doh.gif Teko keliaut i Iskalbos mena  biggrin.gif Tai manau kad nelabai jie ten visus leidzia i ta 2-aja kalba, labiau i kitus pasirenkamuosius dalykus, kadangi is musu viso srauto (4 grupes), visi kas buvo pasirinke 2-aja kalba, niekam ji neteko.

sit kaip blink.gif O ta antroji kalba, tai ten mokaisi toliau, ne nuo pradziu? Itariu, kad ir mums neduos pasirinkt jos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Piccola @ 2009 11 26, 09:10)
Siaip cia yra vokieciu arba anglu kalba  smile.gif Jei pirmoji kalba yra anglu, tada antroji bus vokieciu, ir atvirksciai. As pati pamenu rinkausi 2-aja kalba, kadangi pirma mano anglu, o vokieciu visai neblogai moku is mokyklos laiku, galvojau kag geriau pasirinkt 2-aja kalba, bet man jos nedave  doh.gif Teko keliaut i Iskalbos mena  biggrin.gif Tai manau kad nelabai jie ten visus leidzia i ta 2-aja kalba, labiau i kitus pasirenkamuosius dalykus, kadangi is musu viso srauto (4 grupes), visi kas buvo pasirinke 2-aja kalba, niekam ji neteko.

Mūsų grupė, kai rinkosi, buvo visokių pageidavimų į įvairius dalykus. Finale visi keliavom į derybų meną blink.gif
Atsakyti
QUOTE(1000ir1naktis @ 2009 11 26, 11:15)
sit kaip  blink.gif  O ta antroji kalba, tai ten mokaisi toliau, ne nuo pradziu? Itariu, kad ir mums neduos pasirinkt jos  doh.gif

Va, dabar radau lapus (vis dar turiu biggrin.gif ) pasirenkamuju dalyku, tai prie Uzsienio kalbos prirasyta skliaustuose kad pradedantiesiems.
Papildyta:
QUOTE(saulevandeny @ 2009 11 26, 12:09)
Mūsų grupė, kai rinkosi, buvo visokių pageidavimų į įvairius dalykus. Finale visi keliavom į derybų meną  blink.gif

O as supainiojau semestrus doh.gif As keliavau vietoj antosios kalbos i Verslo etika, o didziausia dalis musu grupes taip pat i derybu mena doh.gif (Dar kai kurie pateko i verslo ekonomika).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piccola: 26 lapkričio 2009 - 12:32
SVEIKUTES kas turi naujausia saskaitu plana word. dokumente? nu niekaip nerandu internete,o ir ta kur dave destytoja pameciau. butu labai didelis aciu
Atsakyti
QUOTE(doori @ 2009 11 30, 17:57)
SVEIKUTES kas turi naujausia saskaitu plana word. dokumente? nu niekaip nerandu internete,o ir ta kur dave destytoja pameciau. butu labai didelis aciu

Sveika, saskaitu planas yra cia, tik kad jis yra adobe reader'yje, bet uztat galima ji copy'nt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos!
Gal kas galit atsiusti kursini darba is verslo ekonomikos. aciu smile.gif
joancikk@gmail.com
Atsakyti
sveikos,

LABAI PRASAU PAGALBOS DEL VADYBOS DARBO, gal kuri gali atsiusti jos konspektus kur ji pasakojo apie darbo rasyma. labai labai reikia doh.gif verysad.gif blush2.gif verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutės,

sakykit III kurse kai rašėt verslo planą, ar reikėjo jį gintis? Ko ten maždaug klausinėja?
Atsakyti
QUOTE(jurguliukas @ 2009 12 07, 15:00)
sakykit III kurse kai rašėt verslo planą, ar reikėjo jį gintis? Ko ten maždaug klausinėja?

Mum nereikejo gintis, nebent kas pazymiu butu nepatenkintas. Bet tokiu neatsirado hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(xglobus @ 2009 12 08, 10:05)
Mum nereikejo gintis, nebent kas pazymiu butu nepatenkintas. Bet tokiu neatsirado hihihi.gif

O tai gerai tada, ramiai bus galima važiuot. Tik nesuprantu ko ten važiuot tada g.gif parašo pažymį ir viskas, juolab, kad įskaita.
Atsakyti
QUOTE(jurguliukas @ 2009 12 08, 12:24)
O tai gerai tada, ramiai bus galima važiuot. Tik nesuprantu ko ten važiuot tada  g.gif  parašo pažymį ir viskas, juolab, kad įskaita.

Mum i knygutes rase pazymius, tai bent del to vaziavom. Dabar jei zinotum pazymi, manau neverta vaziuoti. O gal dabar koki gynima sugalvos. g.gif
Atsakyti