Sveiikos, jungiuosi ir as i siu KT bureli man kaip ir kelioms is jusu apie 13 diena pradejo tepliot dabar berods 16 diena ir sau rudai teplioja ir pilva pucia, jauciuosi issiputus nezinau, cia nuo KT ar siaip...
QUOTE(Amade @ 2010 01 12, 16:39)
Sveiikos, jungiuosi ir as i siu KT bureli man kaip ir kelioms is jusu apie 13 diena pradejo tepliot dabar berods 16 diena ir sau rudai teplioja ir pilva pucia, jauciuosi issiputus nezinau, cia nuo KT ar siaip...
As irgi galvojau, kad siaip, galvojau gal netinkama maista valgau, bet kai tesesi tai savaite, supratau kame reikalas . Po menesiniu tie visi simptomai dingo, tai gal ir tau praeis Pries sav pradejau gerti 2 pakuote ir dabar jauciuosi gerai
QUOTE(Amade @ 2010 01 12, 15:39)
Ir aš panašiai jaučiausi apie dvi savaites. Šiandien man jau 24diena ir jaučiuosi ganietinai gerai. Visi tepliojimai baigėsi. Labai įdomu, kokios tos mėnesinės bus.
Man buvo max 4d, ir tai nepavadinciau menesinemis, o beveik tepliojimu
As geriu sias KT pirma menesi ir jauciu siaubinga nuotaikos pablogejima Net nezinau su kuo tai dar susieti, todel visa kalte ir suverciau KT. Kiekviena diena esu pikta, jauciu didziule nervine itampa viduj, norisi tik verkti ir rekti, viskas nervina Ar kam dar taip yra
QUOTE(auksineblondine @ 2010 01 13, 10:45)
As geriu sias KT pirma menesi ir jauciu siaubinga nuotaikos pablogejima Net nezinau su kuo tai dar susieti, todel visa kalte ir suverciau KT. Kiekviena diena esu pikta, jauciu didziule nervine itampa viduj, norisi tik verkti ir rekti, viskas nervina Ar kam dar taip yra
nu dar nuotaikos pablogejimo nejauciu (arba as sito niekada nepriskiriu prie jokiu salutiniu poveikiu), bet siom dienom jauciu klaiku apetito padidejima nu kiek esu visokiu hormonu gerus, tai cia pirma karta jauciu, kad istisai esu alkana
QUOTE(auksineblondine @ 2010 01 13, 11:45)
Pas mane buvo didelė nuotaikų kaita, visa suirzusi, pikta buvau net visokius valerijonus buvau pradėjusi gerti, bet jie nieko nepadėjo (nors anksčiau padėdavo kai susinervindavau). Nebegeriu jokių KT, tai vėl žmogumi jaučiuosi
Baigiu gerti jau 3 KT Qlaira pakuotę.Anksčiau nesu gerusi jokių KT,tad neturiu su kuo palyginti.Pradejus gerti nepastebejau jokių šalutinių poveikių,išskyrus tai,kad priaugau 5 kg ...tačiau nesu tikra ar tai nuo šių tablečių,kadangi prieš 4 mėn geriau hormoninius vaistus.O šiaip galiu atsiliepti tik teigiamai-pagražėjo krūtinė,po pirmos pakuotės dingo yprastas kraujavimas,pateplioja į mėn kelias dienas ir viskas,dingo nuo veido spuogai,nebeskauda krūtinės...Kadangi pas mane išsiplėtę kojų venos ,ilgai gerti šių KT negalėsiu,dar po kokių 2 pakuočių žadu nutraukti jų vartojimą,tada ir bus aišku,ar tie + kg nuo jų.
QUOTE(Juorita @ 2010 01 13, 15:14)
Baigiu gerti jau 3 KT Qlaira pakuotę.Anksčiau nesu gerusi jokių KT,tad neturiu su kuo palyginti.Pradejus gerti nepastebejau jokių šalutinių poveikių,išskyrus tai,kad priaugau 5 kg ...tačiau nesu tikra ar tai nuo šių tablečių,kadangi prieš 4 mėn geriau hormoninius vaistus.O šiaip galiu atsiliepti tik teigiamai-pagražėjo krūtinė,po pirmos pakuotės dingo yprastas kraujavimas,pateplioja į mėn kelias dienas ir viskas,dingo nuo veido spuogai,nebeskauda krūtinės...Kadangi pas mane išsiplėtę kojų venos ,ilgai gerti šių KT negalėsiu,dar po kokių 2 pakuočių žadu nutraukti jų vartojimą,tada ir bus aišku,ar tie + kg nuo jų.
Kilogramai auga ne nuo KT, o nuo to, kad norisi daugiau valgyti ir valgai daugiau, todel svoris ir auga.
QUOTE(Vidara @ 2010 01 13, 15:49)
Kilogramai auga ne nuo KT, o nuo to, kad norisi daugiau valgyti ir valgai daugiau, todel svoris ir auga.
Kas dėl apetito, tai ir man padidėjo apetitas, bet aš galvoju, kad čia prisidėjo ir vitaminai. Kad šalutins poveikis būtų mažesnis, kartu pradėjau gerti ir vitaminus.
Per šį mėnesį priaugau 1kg.
O kas dėl nuotaikos, tai greitai susinervinu ir užsidegu bet greitai ir praeina.
Didžiausias pliusas bent man - nebemaudžia pilvo ir neskauda dubens kaulų ir krutinė gražesnė
ai dar prisiminiau ir plaukuotumas sumazejo...o dėl kainos,norfoje esančioje vaistinėje teiravausi,tai praktiškomis valandomis nuo 8iki 9 val,ir nuo 14iki 15 val QLAIRA kainuoja 42,60 lt
QUOTE(Vidara @ 2010 01 13, 14:49)
tai aisku, kad ne nuo paciu KT auga svoris, o todel, kad jos didina apetita o kai jautiesi alkanas istisai, tai ir atsiranda gresme arba persivalgyti, arba vaiksciot alkanai ir suirzusiai
O man turbut irgi ta bloga nuotaika pasireiskia... jau kelios panos manes klause, kas man yra, ar PMS, ar mmm ar kas? tik ieskau uz ka pabambet