Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios KT Qlaira

Sveiikos, jungiuosi ir as i siu KT bureli 4u.gif man kaip ir kelioms is jusu apie 13 diena pradejo tepliot doh.gif dabar berods 16 diena ir sau rudai teplioja blink.gif blink.gif ir pilva pucia, jauciuosi issiputus g.gif nezinau, cia nuo KT ar siaip... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 01 12, 16:39)
Sveiikos, jungiuosi ir as i siu KT bureli  4u.gif  man kaip ir kelioms is jusu apie 13 diena pradejo tepliot  doh.gif dabar berods 16 diena ir sau rudai teplioja  blink.gif  blink.gif ir pilva pucia, jauciuosi issiputus  g.gif nezinau, cia nuo KT ar siaip...  unsure.gif

As irgi galvojau, kad siaip, galvojau gal netinkama maista valgau, bet kai tesesi tai savaite, supratau kame reikalas doh.gif . Po menesiniu tie visi simptomai dingo, tai gal ir tau praeis 4u.gif Pries sav pradejau gerti 2 pakuote ir dabar jauciuosi gerai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 01 12, 15:39)
Sveiikos, jungiuosi ir as i siu KT bureli  4u.gif  man kaip ir kelioms is jusu apie 13 diena pradejo tepliot  doh.gif dabar berods 16 diena ir sau rudai teplioja  blink.gif  blink.gif ir pilva pucia, jauciuosi issiputus  g.gif nezinau, cia nuo KT ar siaip...  unsure.gif

Ir aš panašiai jaučiausi apie dvi savaites. Šiandien man jau 24diena ir jaučiuosi ganietinai gerai. Visi tepliojimai baigėsi. Labai įdomu, kokios tos mėnesinės bus.
Atsakyti
Man buvo max 4d, ir tai nepavadinciau menesinemis, o beveik tepliojimu biggrin.gif
Atsakyti
As geriu sias KT pirma menesi ir jauciu siaubinga nuotaikos pablogejima unsure.gif Net nezinau su kuo tai dar susieti, todel visa kalte ir suverciau KT. Kiekviena diena esu pikta, jauciu didziule nervine itampa viduj, norisi tik verkti ir rekti, viskas nervina verysad.gif Ar kam dar taip yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(auksineblondine @ 2010 01 13, 10:45)
As geriu sias KT pirma menesi ir jauciu siaubinga nuotaikos pablogejima  unsure.gif Net nezinau su kuo tai dar susieti, todel visa kalte ir suverciau KT. Kiekviena diena esu pikta, jauciu didziule nervine itampa viduj, norisi tik verkti ir rekti, viskas nervina  verysad.gif Ar kam dar taip yra  unsure.gif

nu dar nuotaikos pablogejimo nejauciu (arba as sito niekada nepriskiriu prie jokiu salutiniu poveikiu), bet siom dienom jauciu klaiku apetito padidejima doh.gif nu kiek esu visokiu hormonu gerus, tai cia pirma karta jauciu, kad istisai esu alkana blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(auksineblondine @ 2010 01 13, 11:45)
As geriu sias KT pirma menesi ir jauciu siaubinga nuotaikos pablogejima  unsure.gif Net nezinau su kuo tai dar susieti, todel visa kalte ir suverciau KT. Kiekviena diena esu pikta, jauciu didziule nervine itampa viduj, norisi tik verkti ir rekti, viskas nervina  verysad.gif Ar kam dar taip yra  unsure.gif

Pas mane buvo didelė nuotaikų kaita, visa suirzusi, pikta buvau verysad.gif net visokius valerijonus buvau pradėjusi gerti, bet jie nieko nepadėjo (nors anksčiau padėdavo kai susinervindavau). Nebegeriu jokių KT, tai vėl žmogumi jaučiuosi cool.gif
Atsakyti
Baigiu gerti jau 3 KT Qlaira pakuotę.Anksčiau nesu gerusi jokių KT,tad neturiu su kuo palyginti.Pradejus gerti nepastebejau jokių šalutinių poveikių,išskyrus tai,kad priaugau 5 kg verysad.gif ...tačiau nesu tikra ar tai nuo šių tablečių,kadangi prieš 4 mėn geriau hormoninius vaistus.O šiaip galiu atsiliepti tik teigiamai-pagražėjo krūtinė,po pirmos pakuotės dingo yprastas kraujavimas,pateplioja į mėn kelias dienas ir viskas,dingo nuo veido spuogai,nebeskauda krūtinės...Kadangi pas mane išsiplėtę kojų venos ,ilgai gerti šių KT negalėsiu,dar po kokių 2 pakuočių žadu nutraukti jų vartojimą,tada ir bus aišku,ar tie + kg nuo jų.
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2010 01 13, 15:14)
Baigiu gerti jau 3 KT Qlaira pakuotę.Anksčiau nesu gerusi jokių KT,tad neturiu su kuo palyginti.Pradejus gerti nepastebejau jokių šalutinių poveikių,išskyrus tai,kad priaugau 5 kg  verysad.gif  ...tačiau nesu tikra ar tai nuo šių tablečių,kadangi prieš 4 mėn geriau hormoninius vaistus.O šiaip galiu atsiliepti tik teigiamai-pagražėjo krūtinė,po pirmos pakuotės dingo yprastas kraujavimas,pateplioja į mėn kelias dienas  ir viskas,dingo nuo veido spuogai,nebeskauda krūtinės...Kadangi pas mane išsiplėtę kojų venos ,ilgai gerti šių KT negalėsiu,dar po kokių 2 pakuočių žadu nutraukti jų vartojimą,tada ir bus aišku,ar tie + kg nuo jų.

Kilogramai auga ne nuo KT, o nuo to, kad norisi daugiau valgyti ir valgai daugiau, todel svoris ir auga. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidara @ 2010 01 13, 15:49)
Kilogramai auga ne nuo KT, o nuo to, kad norisi daugiau valgyti ir valgai daugiau, todel svoris ir auga. blush2.gif

Kas dėl apetito, tai ir man padidėjo apetitas, bet aš galvoju, kad čia prisidėjo ir vitaminai. Kad šalutins poveikis būtų mažesnis, kartu pradėjau gerti ir vitaminus.
Per šį mėnesį priaugau 1kg.
O kas dėl nuotaikos, tai greitai susinervinu ir užsidegu bet greitai ir praeina.
Didžiausias pliusas bent man - nebemaudžia pilvo ir neskauda dubens kaulų ir krutinė gražesnė blush2.gif
Atsakyti
ai dar prisiminiau 4u.gif ir plaukuotumas sumazejo...o dėl kainos,norfoje esančioje vaistinėje teiravausi,tai praktiškomis valandomis nuo 8iki 9 val,ir nuo 14iki 15 val QLAIRA kainuoja 42,60 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidara @ 2010 01 13, 14:49)

tai aisku, kad ne nuo paciu KT auga svoris, o todel, kad jos didina apetita mirksiukas.gif o kai jautiesi alkanas istisai, tai ir atsiranda gresme arba persivalgyti, arba vaiksciot alkanai ir suirzusiai biggrin.gif
O man turbut irgi ta bloga nuotaika pasireiskia... doh.gif jau kelios panos manes klause, kas man yra, ar PMS, ar mmm ar kas? blink.gif tik ieskau uz ka pabambet unsure.gif
Atsakyti