QUOTE(irenateresa @ 2009 12 10, 19:22)
Sveikutės, skaitau ir galvoju, ar man tiktų šitos KT. Anksčiau bandžiau Logestą ir Yaryną. Buvo šalutinis poveikis: kairės rankos skausmas ir dusulys krutinėje. Vakarais trukdavo oro. Ar niekam taip nėra buvę?
Na aš anksčiau naudojau yarina. Bet man ir ten jokio pašalinio poveikio nebuvo.
O šeip juk geriausia su savo gydytoja pasitart
Juokingiausia tai, kad prieš nėštumus pusė metų gėriau Logestą ir nebuvo jokio šalutinio poveikio. Viskas buvo super. Kadangi turėjau du cezarius ir buvo hormonų veiklos sutrikimas liepė gerti kontraceptikus. Pradėjau gerti ir prasidėjo šalutinis poveikis. Teko viską mesti. Dabar po poros metų vėl noriu pabandyti. Daktarė išrašė tuos pačius naujausius ir liepė bandyti. Nusipirksiu ir bandysiu.
Pradėjau naują pakuotę, o mėnesinių nėr Rašo ten, kad jos gali prasidėt pradėjus gert naują pakuotį, bet kažkaip mane neramina.
as pavyzdziui vartoju Qklaira pirma menesi ir galvojau, kad nusoksiu nuo proto. labai prisidejo prie nuotaikos svyravimo, krutine pasidare kaip balionai, atsirado daug duju pilve, papilnejau. anksciau vartojau jeanine. tai ir oda susitvarke ir plaukuotumas sumazejo, o nuo situ ne tik nesumazejo, bet ir padidejo
man tai menesines prasidejo po keliu valandu isgerus 27 tablete, bet skirtingai ji turbut suveikia...
QUOTE(suza @ 2009 12 22, 23:39)
na ir 26-27 diena siek tiek tepliojo
tai cia tos vadinamos menesines?
nelabai dar susigaudau nes tai mano pirmosios KT
tai cia tos vadinamos menesines?
nelabai dar susigaudau nes tai mano pirmosios KT
Is tiesu tai tikrai menesines - vos vos tepliojo, o tik i gala pokelio ( gal 23 d.) siek tiek daugiau. Bet as irgi vis abejojau, ar tai jau tikrai menesines.
Sveikutes paneles. As irgi pries pora savaiciu pradejau vartoti Qlaira. Man viskas lyg ir gerai, tik vidury ciklo truputi tepliojo... Bet siaip jokio kito salutinio poveikio nera, niekas neskauda, krutine nepadidejo. Gydytoja israse, nes pradeda vystytis endometrioze, pas mane padidejes hormonu kiekis, sake, kad KT turetu subalansuoti, dar del sutrikusiu hormonu nesenai isoperavo fibroadenoma, o Qlaira tabletes naturaliausios tai ir paskyre bandyt gerti puse metu. Kita iseitis nuo visu ligu lialiukas bet as dar nepasiruosus
QUOTE(Eidija @ 2009 12 23, 08:01)
Sveikutes paneles. As irgi pries pora savaiciu pradejau vartoti Qlaira. Man viskas lyg ir gerai, tik vidury ciklo truputi tepliojo... Bet siaip jokio kito salutinio poveikio nera, niekas neskauda, krutine nepadidejo. Gydytoja israse, nes pradeda vystytis endometrioze, pas mane padidejes hormonu kiekis, sake, kad KT turetu subalansuoti, dar del sutrikusiu hormonu nesenai isoperavo fibroadenoma, o Qlaira tabletes naturaliausios tai ir paskyre bandyt gerti puse metu. Kita iseitis nuo visu ligu lialiukas bet as dar nepasiruosus
Pats naturaliausias budas nuo ligu - lialiukas. Pirmyn!
Ir nereikes hormonais maitintis. Drasiau!