QUOTE(Delicia @ 2012 02 23, 20:49)
Labas merginos,na as ilgai vartojau Janine tabletes ir preitais metais nusprendziau pakeisti tabletes tikedamasi svori susitvarkyti ir siaip gydytoja patare nauja sgerti nes prie senuju organizmas pripranta tipo ir jau poveikis silpneja,nezinau kiek cia tos tiesos bet taip is kalbos jos isejo.Na ir israse man Qlaira.Pirma ir antra pkuote lyg ir nieko,bet gerdama toliau pastebejau kad labai daznai prasidejo galvos skausmai,pilvo apacios siaubingi skausmai kurie pereidavo i nugara,ir visa tai vykdavo ne mmm metu o siaip iprastom dienom.Virskinimas sutriko,daznai skrandis sustodavo.Tai dabar nuejau pas ja tai pradejom tyrimu ir ziuresim ka toliau reikes daryti,kol negeriu qlairos geriu vitaminus kurie reguliuoaj hormonus tai jau praeijna visi mano buve negalavimai
sveikutes, noriu ir as jusu paklausti, siaip esu preis kontraceptikus, bet gyditoja diagnozvo endometrijoze, taip kad pasiule pavartoti siuos kontraceptikus.. vakar vakare isgeriau pirma tablete, ir nakti apie 4 ryto uzejo tokie pilvo apacios skausmai!!! isgeriau 2 nospos po to 2 ketanovo tabletes, nepadejo, prasiraiciau lovoj iki 6 ryto, atsikeliau ir pusle karsto vandens ant pilvo uzsidejau, nueme ta skausma.. visa diena darbe uzspazmuodavo taip ir vel atleisdavo, ir siaip kiausides maudzia, o dar spaudimas sukilo vaikstau raudona visa diena kaip burokas
![lotuliukas.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/lotuliukas.gif)
, su baime isgeriau antra tablete, ir ziuresiu kaip bus.. ar cia tik organizmas pratinasi, ar man jau cia jos netinka?