Sveikos merginos,
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi ... Siaip buciau niekada negerusi KT del apsisaugojimo nuo nestumo, taciau mano situacija buvo tokia, kad pati gydytoja (tiesa tada buvo pavaduojanti mano ginekologe) israse jas kaip gydomaja priemone nuo tam tikru sveikatos sutrikimu (manau uz tai gydytojos gauna nemazai piniguciu). Vartojau Qlaira KT.
Na ir ka pavartojaua as jas 6 menesius ir nusprendziau nutraukti, kadangi jutau labai daug salutiniu pozymiu (nuotaikos kaita, krutines skausmas, sirdies permusimai ir.t.t). Nutraukusi KT nesulaukiau menesiniu ir jutau nemenka tempima pilvo apacioje. Taigi siandien nuejus pas savo ginekologe likau be zado... ji pati buvo pakraupusi, kai paziurejo echoskopu. Pasirodo KT man uzblokavo visa normalu procesa. Ir netgi sulygino mano dabartine bukle su menopauze isgyvenancios moters. O man dar tik 28 metai! Taigi, dabar bandysiu zoliniais preparatais atstatyti organizma i normalia bukle ir tai tesis ne maziau kaip 3 men... ir duok Die kad dar atsistatytu....
Pati gydytoja, buvo pakraupus, kaip is vis man galejo israsyti KT kaip gydymo buda... Ir sake, ispeti visas vartojancias (ypac dar norincias susilaukti leliuku) KT, kad kuo skubiau nutrauktu nes kuo toliau tuo dazniau kreipiasi merginos su panasiais nusiskundimais.
Tokia mano patirtis, tikiuosui kad si informacija bus kazkam naudinga
Shoko cia tikrai nera normalu, manau situacija ta pati kaip ir pas mane. Butinai nueik pas gydytoja! Aisku gydytoja gydytojai nelygi... jeigu ji gauna is farmacininku pinigeliu uz KT platinima tai tau niekada ir nepasakis, kad tai nuo ju... Bet nueik butinai