QUOTE(pupupupa @ 2010 05 21, 21:40)
sweikos, katik prisiregistravau siame saite vien del siu KT temos. siandien buvau pas gine ir ji man pasiule sias KT ir vitaminus prie ju. siaip esu gerusi novinete pries metus (geriau kokius 2metus) tai man atrodo kad nuo ju as pastorejau. geriau KT ir del ir del nepakenciamu menesiniu skausmu. nustojau novinete gerti nes nebeturejau jokiu o db kazkaip sutariam su draugu del tokiu dalyku ir kazkaip pasitikiu, todel manau neticiuko nebus. mano gine pasiule qlaira del mano skausmingu menesiniu, nes ale nuskausminamieji tai ir kepenis gadina ir pan. kaip manot ar verta man per menesi aukoti 70lt KT ir vitaminams, ar geriau tas kelias dienas pakenteti, nes bijau vel to svorio augimo. dar kita problema, skaiciau kad cia kaikuriom dingo noras db kai pagalvoju tai as jokio malonumo nejauciu kai mes bunam kartu su draugu, ar gali buti tokios KT pasekmes ir po metu?
Žinai aš jau įsitikinau , kad dauguma ginekologių siūlo kontraceptikus tik dėl to , kad joms būna labai gerai atsidėkota už tai ir jos visai nežiūri mūsų sveikatos Žinai 2 tabletės nuo skausmo 100 kartų mažiau kenkia nei KT .Pasiskaityk pašalinius poveikius Qlairos Nenoriu kartotis , bet aš jau jų atsikandau O jei sutari su savo draugu dėl kitos apsaugos , tai aš net negalvočiau apie jokias KT
Čia mano nuomonė