Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios KT Qlaira

QUOTE(nefertyte @ 2010 03 04, 21:11)
gal zinot ar jos mazina plaukuotuma? ax.gif

neturėtų.
Atsakyti
QUOTE(nefertyte @ 2010 03 04, 22:11)
gal zinot ar jos mazina plaukuotuma? ax.gif

na kai as jas geriau,plaukai tikrai tuo metu augo leciau,buvo silpnesni,retesni,cia turiu omenyje ant koju ir bikini smile.gif
Atsakyti
Gersiu jau trecia pakuote, bet tikriausiai ir paskutine smile.gif Nes kazkokios man jos keistos... atrodo nera ten kazkokiu labai jau nepageidaujamu poveikiu (isskyrus kaina ir tai, kad padidejo plaukuotumas doh.gif ) , bet nepatinka man jos nors i siena trenk doh.gif O tuo labiau, kad arteja vasara, atostogos, pajuriai visokie ir gamtos, o mmm nuvelint neina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaitkute: 07 kovo 2010 - 15:12
QUOTE(vaitkute @ 2010 03 07, 15:11)
Gersiu jau trecia pakuote, bet tikriausiai ir paskutine  smile.gif  Nes kazkokios man jos keistos... atrodo nera ten kazkokiu labai jau nepageidaujamu poveikiu (isskyrus tai, kad padidejo plaukuotumas  doh.gif ) , bet nepatinka man jos nors i siena trenk  doh.gif O tuo labiau, kad arteja vasara, atostogos, pajuriai visokie ir gamtos, o mmm nuvelint neina  doh.gif

o tai kam dar tą 3gersi? g.gif
jei nepatinka, mesk jau dabar g.gif
Atsakyti
vaitkute Paskelbta 2010 03 07, 16:11
Gersiu jau trecia pakuote, bet tikriausiai ir paskutine Nes kazkokios man jos keistos... atrodo nera ten kazkokiu labai jau nepageidaujamu poveikiu (isskyrus kaina ir tai, kad padidejo plaukuotumas ) , bet nepatinka man jos nors i siena trenk O tuo labiau, kad arteja vasara, atostogos, pajuriai visokie ir gamtos, o mmm nuvelint neina

Taigi galima nutolinti menesines su qlaira, tik reikia negerti tu paskutiniuju dvieju baltu tableteliu ir iskart pradeti nauja pakuote...na bet tuo nereiktu daznai piknaudziauti schmoll.gif ...kita vertus, atostogos, sventas reikalas drinks_cheers.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vikarma @ 2010 03 09, 11:33)

Taigi galima nutolinti menesines su qlaira, tik reikia negerti tu paskutiniuju dvieju baltu tableteliu ir iskart pradeti nauja pakuote...na bet tuo nereiktu daznai piknaudziauti  schmoll.gif ...kita vertus, atostogos, sventas reikalas  drinks_cheers.gif  blush2.gif

g.gif o tu bandei taip nutolint? nes man mmm prasideda geriant kokia 25 tablete g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 03 09, 13:44)
g.gif  o tu bandei taip nutolint? nes man mmm prasideda geriant kokia 25 tablete  g.gif

man pagal instrukciją.išgėrus 26 tab.
Atsakyti
Na man irgi viskas pagal instrukcija drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 03 07, 16:12)
o tai kam dar tą 3gersi?  g.gif
jei nepatinka, mesk jau dabar  g.gif

Gersiu todel, kad trecia pakuote jau nupirkta biggrin.gif o ir noriu i kita poliklinika ir pas kita gine uzsirasyt, o per ta laika nenoriu kt nutraukt blush2.gif ir siaip jau dabar gaila bus jas mest, nes pirma kart gyvenime dziaugiaus negausiom mmm bigsmile.gif bet mesiu, nes LABAI man nepatinka tai, kad pamirsus isgert tabletyte galima pastoti ne tik ten kazkiek dienu po to, bet ir jei pries 7 dienas buvo tureti lytiniai santykiai doh.gif
Atsakyti
O as meciau sitas KT ir net nenoriu pagalvot apie bet kokias kitas KT schmoll.gif Nes apart sukeltos paranojos del krutu skausmo, pastaruoju metu pakilo spaudimas (140/90, kuomet visad normalus budavo blink.gif ), pradejo permusinet sirdis unsure.gif na, vienu zodziu, tikrai labai jau netiko unsure.gif
ir nebenoriu eksperimentuot su kitom. Kazkaip kitaip prasisukt teks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 03 15, 16:54)
O as meciau sitas KT ir net nenoriu pagalvot apie bet kokias kitas KT  schmoll.gif Nes apart sukeltos paranojos del krutu skausmo, pastaruoju metu pakilo spaudimas (140/90, kuomet visad normalus budavo  blink.gif ), pradejo permusinet sirdis  unsure.gif  na, vienu zodziu, tikrai labai jau netiko  unsure.gif
ir nebenoriu eksperimentuot su kitom. Kazkaip kitaip prasisukt teks  g.gif

Pasirodo ne man vienai širdis pradėjo tabalotis ir kraujospūdis padidėjo. Prieš tris savaitės nutraukiau šitas KT. Jau po biski kraujospūdis mažėja ir nemaudžia pakaušio.
Savijauta labai įdomi: vieną dieną puikiai jaučiuosi, kitą dieną galva svaigsta, maudžia pilvą. Žodžiu, hormonai durniuoja, bet tikiuosi organizmas išsivalys nuo to brudo.
Atsakyti
QUOTE(Patricija 123 @ 2010 03 15, 22:46)
Pasirodo ne man vienai širdis pradėjo tabalotis ir kraujospūdis padidėjo.  Prieš tris savaitės nutraukiau šitas KT. Jau po biski kraujospūdis mažėja ir nemaudžia pakaušio.
Savijauta labai įdomi: vieną dieną puikiai jaučiuosi, kitą dieną galva svaigsta, maudžia pilvą. Žodžiu, hormonai durniuoja, bet tikiuosi organizmas išsivalys nuo to brudo.

o man iskart sirdis nustojo tabaluotis po dienos, o kraujospudis irgi po biski mazeja ax.gif Krutine irgi atleido... nu vienu zodziu suzinojau, kad tikrai buna salutinis poveikis, nes iki siol maniau, kad salutiniai poveikiai tai mitas biggrin.gif doh.gif
Atsakyti