Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios KT Qlaira

Laba diena. norejau jusu paklausti vartoju pirma pakuote Qlaira KT. pries tai vartojau kitas kuriose buvo 21 tabelete o cia yra 28. noreciau sita menesi atitolinti menesines nes isskrendu i kelione tai kad nekiltu papildomu moterisku rupesciu. ar galiu ta padaryti? kai gerdavau anas tabletes tai is karto prededavau nauja pakuote o kaip cia reiketu pasielgti kad nebutu mm. aciu jums uz atsakyma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamile.: 19 vasario 2010 - 13:16
QUOTE(kamile. @ 2010 02 19, 13:14)
Laba diena. norejau jusu paklausti vartoju pirma pakuote Qlaira KT. pries tai vartojau kitas kuriose buvo 21 tabelete o cia yra 28. noreciau sita menesi atitolinti menesines nes isskrendu i kelione tai kad nekiltu papildomu moterisku rupesciu. ar galiu ta padaryti? kai gerdavau anas tabletes tai is karto prededavau nauja pakuote o kaip cia reiketu pasielgti kad nebutu mm. aciu jums uz atsakyma

su siomis KT kiek skaiciau, tai nelabai iseina padaryti to bajeriuko, kad mmm neateitu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,

naudoju pirma menesi, jokiu salutiniu ar kokiu negeru pozymiu ar tepliojimu nebuvo. Tik va man toks klausimelis iskilo:
vakar turejau isgerti 26 tabletyte ir pamirsau doh.gif Tai siandien turiu isgerti 26 ar ja praleisti ir gerti 27 tabletyte???
Jeigu kam nors buvo toks atvejis, pasidalinkit prasau.
Dekoju.
Papildyta:
ir dar klausimas: ar jas geriate rytais ar vakarais?
Ar visada tuo paciu laiku?
Atsakyti
QUOTE(Swallowtail @ 2010 02 23, 08:23)
sveikos,

naudoju pirma menesi, jokiu salutiniu ar kokiu negeru pozymiu ar tepliojimu nebuvo. Tik va man toks klausimelis iskilo:
vakar turejau isgerti 26 tabletyte ir pamirsau doh.gif  Tai siandien turiu isgerti 26 ar ja praleisti ir gerti 27 tabletyte???
Jeigu kam nors buvo toks atvejis, pasidalinkit prasau.
Dekoju.
Papildyta:
ir dar klausimas: ar jas geriate rytais ar vakarais?
Ar visada tuo paciu laiku?

į pirmajį klausimą atsakymą rasi info lapelyje.

geriu vakarais tarpe nuo 22 iki 23val. t.y. prieš miegą
Atsakyti
Sveikos, aš irgi geriu vėlai vakare prieš miegą.
Jau geriu 3 pakelį ir džiaugiuosi savo gražia krūtine ir trumpom mmm.
Bet dėl padidėjusio kraujospūdžio 144/82 jaučiu greitai mesiu gerti šį brudą.
Jau beveik mėnuo, kaip geriu žuvų taukus, nes jie šiek tiek skystina kraują , tačiau kraujospūdis nesinormalizuoja.
Dar pradėjau magnį gerti, gal bus geriau.
Atsakyti
Sveikos,
Tai va, mečiau tą "naturalų brudą". Jeigu būtų naturali kontracepcija, tai tikrai kraujospūdis nepakiltų iki 148/88. Pabandžiau, bet dėja mano organizmas nenori priimti to brudo. Kai pradėjau trečią pakuotę krūtys dar labiau išsipūtė ir pradėjo skaudėti. Jaučiau pastovų nuovargį, galvos pakaušį pradėjo labai skaudėti ir kraujospūdis pastoviai laikėsi aukštas.
Kai nutraukiau, po poros dienų prasidėjo dirbtinės mm. Dabar lauksiu natūralių mm.
Mano savijauta gerėja, atgaunu prarastą energiją, tik viena krūtis jautresnė, turbūt reiks pagerti nakvišų aliejau arba prefemin.
Atsakyti
man irgi krutys ziauriai skausmingos doh.gif ipusejau trecia pakuote ax.gif su mmm kaip ir jau laiku buna, bet tas krutu skausmas kartais man nemaza panika sukelia, tada pradedu ieskot visokiu sukietejimu ir panasiai, bet nieko neatrandu, o skauda tikrai lau nemaloniai... doh.gif
Atsakyti
Kai pirmą pakuotę gėriau, tai labai skaudėjo o paskui geriant antrą pakuotę lyg krūtinė nurimo ir savijauta buvo pusė velnio išskyrus aukštoką kraujospūdį. Bet kai pradėjau gerti trečią pakuotę, krūtys dar labiau padidėjo ir skaudėjo. 13 pakuotės dieną ir nutraukiau šį brudą. Aš siūlyčiau pasikonsultuoti su savo gine, kad nepradėtų vystytis cistelės. Mano gine pradžioj sakė kad per 3mėn viskas normalizuosis:krūtinės nebeskaudės ir kraujospūdis sumažės, bet deja taip nebuvo, viskas ėjo tik blogyn.
Man krūtinė jau po biski normalizuojasi.
Atsakyti
as turbut pabaigsiu sita pakuote ir mesiu jas doh.gif nes nejuokais krutine skauda/nepatogumo jausmas kazkoks g.gif tai net uzsirasiau pasitikrinimui, nes tikrai labai nemalonu... schmoll.gif Nors gine sypsojosi ir sake, kad cia KT darbeliai del krutines unsure.gif nes siaip pati jokiu itartinu sukietejimu/pasikeitimu nejauciu, o ir tas skausmas toks keistas, nes lieciant neskauda. Tai gal cia mano vaizduote g.gif
Atsakyti
man sulig O ir per PMS visada krūtinė buvo skaudi ir jautri.o vartojant KT gal šiek tiek skaudesnė tomis dienomis.bet ne taip,kad jas mesčiau ax.gif
Atsakyti
na, kaip matau, visoms skirtingai... ax.gif
Atsakyti
gal zinot ar jos mazina plaukuotuma? ax.gif
Atsakyti