Sveikos
ipusejau ir as pirma pakuote kadangi tai mano pirmos kt, tai negaliu palyginti bet pilvukas buvo ispustas kelias dienas... ir dar tie tepliojimai prasideje gal 10-ta diena
gydytoja sake, akd jeigu kraujuosiu vidury ciklo, tai ateieti ir ji israsys kitas kt, bet nezinau ar palaukt kelis ciklus, gal nustos ar eit kito recepto tas tepliojimas nervina dar gal siek tiek nuotaiku kaita jauciasi, bet tiksliai nezinau ar cia KT poveikis
as jau gal 4 menesius vartoju ir man niekada nebuvo jokiu tepliojimu, o ypac vidury ciklo. vadinamosios menesines prasideda isgerus 27 tablete, trunka pora dienu, bet vien tepliojimu to irgi nepavadinciau, nors jos zymiai silpnesnes nei nevartojant KT.
O aš visai išsireguliavau...Pradžioj gerai viskas buvo, o dabar po 15 d. prasideda kraujavimas. Sugėrus visas tabletes nebūna jokių mėnesinių, paskui po 15 tablečių vėl kraujavimas...nesamonė kažkokia jau kelintas mėnuo. Lėksiu konsultuotis pas ginę.
O man kaip tik kol kas 16 diena antros pakuotes - neteplioja nors pirma pakuote geriant tepliojo nuo 12 dienos Taciau klaikiai nepatogiai skauda krutine, ypac desinej puses nuo pazasties toks durimas eina jau milijona kartu ciupinejau - guziuku nera bet nefainas jausmelis...
QUOTE(Amade @ 2010 02 08, 17:42)
O man kaip tik kol kas 16 diena antros pakuotes - neteplioja nors pirma pakuote geriant tepliojo nuo 12 dienos Taciau klaikiai nepatogiai skauda krutine, ypac desinej puses nuo pazasties toks durimas eina jau milijona kartu ciupinejau - guziuku nera bet nefainas jausmelis...
Ir man taip buvo su krutine! Ir praejo tik nustojus gerti sias piliules. Aisku, as ilgai nekentejau, tik pusantro menesio. Bet dabar viskas gerai, ligos nebeliko!
... jau isgeriau pirmos pakuotes raudinas tabletytes, tai bent jau kolkas menesines juokingos... tikiuosi ryt poryt siom dienom nepradesiu plust ... ir istikruju labai dziaugiausi kad nebuvo jokiu tepliojimu ciklo vidury ... o man vaidenasi ar gali but kad plaukuotumas nuo ju poadideja ???
sveikos,
mano gine siandein pan pasake,kad sios kt skirtos tik toms,kurios neturi papuku ir subines nes nuo jo stambesnei svoris auga
mano gine siandein pan pasake,kad sios kt skirtos tik toms,kurios neturi papuku ir subines nes nuo jo stambesnei svoris auga
Sveikos merginos,
aš ir šias KT naudoju nors tik pirmas mėnuo įpusėjo , bet jokių pašalinių jausmų nejaučiu, išskyrus tai , kad krūtinė kiek jautresnė, bet man tai nemaišo Žiūrėsim kaip bus vėliau, šiuo metu viskas OK.
O dėl svorio tai turbūt kiekvienai individualiai: vienoms auga , kitoms nea
aš ir šias KT naudoju nors tik pirmas mėnuo įpusėjo , bet jokių pašalinių jausmų nejaučiu, išskyrus tai , kad krūtinė kiek jautresnė, bet man tai nemaišo Žiūrėsim kaip bus vėliau, šiuo metu viskas OK.
O dėl svorio tai turbūt kiekvienai individualiai: vienoms auga , kitoms nea
Sveikos
na o as po 4 pakuociu meciau jas lauk nusibodo tas tepliojimas- menesines vidury pakuotes ir plius dar pabaigoj zodziu laukiau laukiau gal pripras organizmas bet db reiks prie kitu pratint beje, idomu kurios KT maziausiai pretenzingos
na o as po 4 pakuociu meciau jas lauk nusibodo tas tepliojimas- menesines vidury pakuotes ir plius dar pabaigoj zodziu laukiau laukiau gal pripras organizmas bet db reiks prie kitu pratint beje, idomu kurios KT maziausiai pretenzingos
QUOTE(Tokata @ 2010 02 08, 17:36)
O aš visai išsireguliavau...Pradžioj gerai viskas buvo, o dabar po 15 d. prasideda kraujavimas. Sugėrus visas tabletes nebūna jokių mėnesinių, paskui po 15 tablečių vėl kraujavimas...nesamonė kažkokia jau kelintas mėnuo. Lėksiu konsultuotis pas ginę.
man panašiai-kraujavimas prasidėdavo apie 20d,o sugėrus visas tabletes,nieko nebūdavo ir taip 4 mėn,šnd išgėriau paskutinę tabletę-daugiau nebegersiu,nes nerviškai veikia +5 kg
Sveikos
Geriu jau 4 pakuotę. savijauta tai super, bet... Menesinių kaip tokių net nėra, tik teplioja rudai ir visada vidury tableciu. Kazkokia nesąmonė. Kai sugeri 21 ir typo turi sirgt-nieko panasaus. Mesiu.
Geriu jau 4 pakuotę. savijauta tai super, bet... Menesinių kaip tokių net nėra, tik teplioja rudai ir visada vidury tableciu. Kazkokia nesąmonė. Kai sugeri 21 ir typo turi sirgt-nieko panasaus. Mesiu.
QUOTE(krebzde @ 2010 02 18, 23:12)
Sveikos
kai sugeri 26