Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios KT Qlaira

Kiekvienas organizmas skirtingai reaguoja į KT. Nepabandžius nesužinosit koks jų poveikis. Blogiausia yra tai, kad prieš gerant KT reikėtų pasidaryti kraujo tyrimus kad nustatytų hormonų kiekį organizme, o tik tada daktarė turėtų parinkti tinkamus KT. Dėja čia Lietuva ir daktarams nusispjauti. Jie iš lemputės parašo receptą ir pirk.
Aš asmeniškai tikrai negerčiau šito brudo bet dėja kito pasirinkimo nėra dėl endometriozės ir cistų.
Atsakyti
verysad.gif
QUOTE(Patricija 123 @ 2010 01 20, 22:25)
Kiekvienas organizmas skirtingai reaguoja į KT. Nepabandžius nesužinosit koks jų poveikis. Blogiausia yra tai, kad prieš gerant KT reikėtų pasidaryti kraujo tyrimus kad nustatytų hormonų kiekį organizme, o tik tada daktarė turėtų parinkti tinkamus KT. Dėja čia Lietuva ir daktarams nusispjauti. Jie iš lemputės parašo receptą ir pirk.
Aš asmeniškai tikrai negerčiau šito brudo bet dėja kito pasirinkimo nėra dėl endometriozės ir cistų.

Ir man ta endometrioze, del tu sutrikusiu hormonu tiek negeru dalyku atsirado verysad.gif . Bet geras patyrusias gydytojas atradau, is pradziu del odos liepe hormonus issitirt, o paskui ir ta liga gine atrado ir sitas tabletes parinko, sako svelniau veikia organizma, neturetu but didelio salutinio poveikio nuo ju g.gif
Atsakyti
Na as si geri geriau 5men,gal kaip ir nieko,o bet taciau... budavo pakraujavimai(daugiau patepliojimai) viduri ciklo,kazkur apie 14 d,mmm visada susirgvau 24 diena, (juokinga net tai vadint sirgimu, uztegdavo dieninio ikloto),nuotaiku kaita tainekaltinciau vienas Qlaira,bet pradejus ja norasmyletis uzmigo giliu giliu ziemos miegu... vat cia man ju ir didziausias minusas

P.S. gerdama Qlaira numeciau 4kg taimanyciau kad svoriui ytakos nelabai turi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monamor: 21 sausio 2010 - 21:26
[COLOR=red] Sweikutes 4u.gif

Jau vartoju Qlaira 26 dienas siandien turiu gert baltas tabletes ir galvoju ar jas gerti ar pradet tesiog kita pakuote? gal kas patartumete? ar geriate ir baltas ar pradedat tesiog kita pakuote? ar nieko neatsitiks jai vietoi ju gersiu kita pakuote? blush2.gif

Ir salutiniu pojuciu nejauciu visai,atrodo kad isvis ju nevartociau smile.gif su smileysex.gif viskas gerai tongue.gif su svoriu nzn ar padidejo ar ne tongue.gif megstu pavalgyti tai neseku jo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xIceTeax: 24 sausio 2010 - 13:24
Sveikos, mielosios,

pasiskaiciau ir as sita forumeli apie "naturalia" kontraceptine tablete smile.gif

Pateiksiu savo nuomone. Suprasti reikia viena - kad ir kokia butu "naturali" ji, jusu kune bus svetimas daiktas blink.gif . Vadinas, ar tai bus estrogenai is kumeles (ar kieno kito) slapimo, ar sintetiniai estrogenai, esmes tai nekeis protest.gif . Na taip, sumokesit daugiau, nes is kumeles slapimo juos isgauti brangiau kainuoja.

Juk zinom, kaip veikia kontraceptikai - ogi jie pripumuoja estrogenu i kuna tiek, kad kiausides nustoja gamint kiausinelius. Tataigi, todel ir nepastojam.

O kadangi estrogenu pripumpuojam kiekius, kokiu musu organizmas nemates blink.gif , prasideda reakcijos - svorio didejimas, apetito didejimas ir tt (tai cia grynai estrogenai), o visi kiti poveikiai, susije su kraujo kresejimu etc, tai todel, kad tai hormonas, o dideli kiekiai hormonu, plaukiojanciu kraujyje, neiprasta organizmui verysad.gif . Itariu, kad tos, kuriu estrogenu kiekis ir siaip mazas, ir patenka i ta 1% is 99%, kurios pastoja. Priesingu atveju arba organizmas prisitaiko ju nebegamint, arba dalinai prisitaiko, ir gaunam kruva salutiniu poveikiu del per didelio estrogenu kiekio verysad.gif .

O juokingiausia sitam kontraceptike sita "neveikli" tablete lotuliukas.gif Zodziu, mokam uz krakmola+cukru tabletes pavidale ax.gif

Gamtoj yra junginiu, kurie sugeba mimikuoti estrogenu veikima - ju yra nakvisu aliejuje, juoduosiuose serbentuose, berods. Bent jau as naudoju nakvisu alieju pms sindromams svelninti - man padeda. O su rimta kontracepcija dar mastau ka daryti g.gif

Atsakyti
kiekvienas renkasi kas jam geriau.
šita tema nėra skirta diskusijaiapie KT žalą ar naudą.
Atsakyti
Ir as pritariu *meduota* 4u.gif blush2.gif .
Atsakyti
Pradejau ir as jas gerti. Didziasia problema dabar - galvos skausmas. Ar dar kam nors is jusu taip yra? O gal tik sutapimas? O nuotaika tai kaip tik geresne biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

geriu ir as sias tabletytes, jau 4 pakuote. Taciau keistas man poveikis ju, tikejaus kad per 3 men viskas sustos i savo vietas, bet kad neturiu su kuom lygint nes tai pirmos mano KT, o ir gine nesiteike per daug kazka aiskint... unsure.gif
taigi dazniausiai nuo 10 tab, padideja krutine ir tampa vis skausmingesne
kazkur nuo 17tab pradeda teplioti, ir dar taip nesamoningai, tai nustoja tai vel prasideda, zodziu niekada nezinai ko tiketis doh.gif + menesines dar nei karto nebuvo prasidejusios bebaigiant pakuote, visada veliau g.gif nzn net ka galvot, sugersiu jauciu sia pakuote dar ir mesiu jas lauk doh.gif

del galvos skausmo double_cat , kazkaip nesureiksminau ir nepriskyriau to KT, nors yra buve to skausmo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ЛайМ
@ 2010 01 26, 14:33)
Sveikutes 4u.gif

geriu ir as sias tabletytes, jau 4 pakuote. Taciau keistas man poveikis ju, tikejaus kad per 3 men viskas sustos i savo vietas, bet kad neturiu su kuom lygint nes tai pirmos mano KT, o ir gine nesiteike per daug kazka aiskint... unsure.gif
taigi dazniausiai nuo 10 tab, padideja krutine ir tampa vis skausmingesne
kazkur nuo 17tab pradeda teplioti, ir dar taip nesamoningai, tai nustoja tai vel prasideda, zodziu niekada nezinai ko tiketis doh.gif  + menesines dar nei karto nebuvo prasidejusios bebaigiant pakuote, visada veliau g.gif  nzn net ka galvot, sugersiu jauciu sia pakuote dar ir mesiu jas lauk doh.gif

del galvos skausmo double_cat , kazkaip nesureiksminau ir nepriskyriau to KT, nors yra buve to skausmo g.gif

Atsakyti
Sveikos mergaites, kadangi del menesiniu turejau labai daug problemu (arba ju nebudavo, arba dazniau budavo nei normalu, arba nesustodavo menesiais kai prasidedavo), kreipiausi kazkelinta karta i ginekologus. Man liepe gerti Qlaira del ju naturalumo (perskaiciau visa temele, man tas pats is ko isgaunamas tas hormonas, del skirtingu nuomoniu isvis daug kuo netikiu... tongue.gif ) ir labai geru vartojanciu su tokiomis bedomis atsiliepimu. Taigi baigiu pirma pakuote, nieko man neteplioja, nieko neskauda, svorio tikrai nepriaugau ir t.t. Tik va jau kelinta diena vis nesupratau, kodel taip pilvukas ispustas, paskaicius supratau smile.gif tikiuosi, kad praeis kita menesi smile.gif be abejo, kad kontraceptikai yra chemija, bet kai kuriais atvejais ju reikia vien jau tam, kad paskui vaikuciu galima butu susilaukti, antra - geriau neplanuojant kuri laika leliuku gerti KT ir nesinervuot kiekviena menesi del vis veluojanciu ar nesustojanciu menesiniu.... tikiuosi, kad man jos tiks ir toliau smile.gif

Atsakyti
Sveikos,
Geriu KT antrą mėnesį. Mėnesinės buvo trumpos, užteko 3 įklotų, o paskui dejausi dieniukus. Kai pradėjau gerti antrą pakuotę vėl jaučiau rankose dilgčiojimus ir sanarių skasmą , kurie praėjo kai pradėjau gerti geltonas tabletes. Apetitas ir dujų kaupimasis lyg normalizavosi. Dabar pažiūrėsiu ar ciklo viduryje teplios ar ne.
Atsakyti