Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės krūtinei didinti

QUOTE(Irisacka_malisacka @ 2009 01 18, 21:21)
Sveikos  smile.gif  Gal esate išbandžiusios tabletes krutų didinimui?Ar jos jums padėjo ir ar ilgalaikis tas poveikis?O gal žinote kokių nors kitų,imantresnių būdų? ax.gif Operacijos tai nesinorėtų...  unsure.gif

Paskaityk CIA ir CIA ir pasaugok skranduka ....stebuklu nebuna.
Atsakyti
Ačiu ANDRUTI,bet kartais daug kam pasiryžti,kad pasiekti savo tiksla...Aš vartojau kitokias tabletes,aišku neteigiu kad jos nekenkia,bet aš nepajutau jokiu neigiamu pasėkmių,bentjau kolkas...Tos tabletės padėjo,tikrai,tik idomu ar dar kasnors bandė ir kokie atsiliepimai?Aš geriau "Natural push-up" smile.gif
Atsakyti
aš esu naudojus labai seniai kažkokias tabletes vokiškas, nepamenu net pavadinimo, atrodo kažkokiam žurnale reklamą pamačiau, bet nič nieko niekas nepasikeitė iš vis jokio pakyčio nepajutau doh.gif , tik pinigus išmečiau i balą, atsimenu nepigios buvo...
Atsakyti
o gal kuri zinot ir naudojat silikonines pagalveles?? ar kaip jos ten vadinasi...
Atsakyti
kažkada kažkoks žurnalas darė tyrimą: žurnalistė mėnesį laiko gėrė krūtinę didinančias tabletes. ir ką? ir nieko. ir apskritai, kaip jūsų manymu tos tabletes padidins krūtinę? padidins pieno liaukas? riebalinį sluoksnį? sulaikys skysčius ląstelėse? viskas genuose, taip kad jokios tabletės nepadės.
Atsakyti
anyziu vaisiai didina pieno liaukas,senoveje jas duodavo motinoms,gal pabandyt pades.
Atsakyti
QUOTE(Irisacka_malisacka @ 2009 01 18, 22:21)
Sveikos  smile.gif  Gal esate išbandžiusios tabletes krutų didinimui?Ar jos jums padėjo ir ar ilgalaikis tas poveikis?O gal žinote kokių nors kitų,imantresnių būdų? ax.gif Operacijos tai nesinorėtų...  unsure.gif

Sveika,
o kiek metų turi? Gal dar užaugs kažkiek? Negi taip nėra krūtų, kad tabletes pasiryžusi valgyti? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Labai jau cia pradejo reklamuoti PUPOS krutu didinimo krema "Pupa Breast Enhancer". Ar bandete? Kiek kainuoja? Ar koks nors poveikis yra? smile.gif

Aciu,
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2009 05 05, 13:22)
o kur jau cia taip reklamuoja?

Per Radiocentra kiekviena diena ta pati varo... smile.gif
Atsakyti
ir as jungiuosi su savo mazaja krutine.. 4u.gif bet kazkaip nekeliu del to problemu,tik labai jau negerai,kai kokia palaidinuke reikia nesioti be liemenuko,tai tenka jos atsisakyti.. doh.gif 4u.gif taciau girdejau apie toki dalyka,kaip liemenuka-neliemenuka(nzn kaip paaiskint lotuliukas.gif ), kuris ten tik krutine padailina,galbut siek tiek padidina,bet ten tik tam,kad ji butu formoj.. ax.gif vis geriau nei nieko.. thumbup.gif tik dar neissiaiskinau kur to ieskoti ir jeigu gerai girdejau,tai kainuoja virs 100 lt. smile.gif gal kas zino apie tai daugiau? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simaska @ 2009 06 13, 15:04)
ir as jungiuosi su savo mazaja krutine..  4u.gif  bet kazkaip nekeliu del to problemu,tik labai jau negerai,kai kokia palaidinuke reikia nesioti be liemenuko,tai tenka jos atsisakyti..  doh.gif  4u.gif  taciau girdejau apie toki dalyka,kaip liemenuka-neliemenuka(nzn kaip paaiskint  lotuliukas.gif ), kuris ten tik krutine padailina,galbut siek tiek padidina,bet ten tik tam,kad ji butu formoj..  ax.gif  vis geriau nei nieko..  thumbup.gif  tik dar neissiaiskinau kur to ieskoti ir jeigu gerai girdejau,tai kainuoja virs 100 lt.  smile.gif  gal kas zino apie tai daugiau?  mirksiukas.gif

tu apie sita kalbi? user posted image
Pries tris metus esu bandzius ji,bet deja ispudzio nepaliko ir stebuklo jokio.
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 06 13, 22:51)
tu apie sita kalbi? user posted image
Pries tris metus esu bandzius ji,bet deja ispudzio nepaliko ir stebuklo jokio.

taip taip,apie sita.. mirksiukas.gif is isvaizdos atrodo labai jau didelis issigelbejimas.. blush2.gif papasakok kas tau ten netiko? verysad.gif nes jeigu tikrai labai kazkas blogai,tai tik pinigus ismesiu i bala.. unsure.gif
Atsakyti