QUOTE(dzwmandze @ 2008 11 25, 23:07)
sveikos merginos,turiu beda ir zinau kad ne viena tokia esu esu mazakrute mergina bet labai noreciau ja truputelis padidinti, operaciju nepripazistu nes savo kune nenoriu turet jokiu svetimkuniu tad gal kas esat bandziusios nebutinai Naural push up tabletes gal kokias kitas? labai idomu butu suzinoti naudojusiuju atsilipimus jaj tokiu yra
As bandziau "Brast Actives" -
http://breast-gain-p...lifevistas.com/
zoleliu pagrindu pagamintos piliules ir kremai. Rezultatas buvo ant tiek nezymus, kad suvartojau puse ir pamirsau. O kita vertus - rezultatas buvo ant tiek pastebimas, kad pastebejau, kad mano krutys tapo siek tiek didesnes ir susivokiau, jog mane dziugina didejancios krutys ir noriu ju TIKRAI didesniu. Rezultate po pusmecio, kai atsirado proga - pasidariau operacija
Tai vat - rezultate turiu dvi dar nepradetos ir neatidarytos dezutes "breast actives" piliuliu ir kremo. - tai butu berods dvieju menesio ciklas - kiek pamenu - reikia gerti du kartus i diena, o krema tepti irgi du kartus i diena.
Jeigu kam nors idomu - rasykite i asmenini perparduosiu uz savikaina (pirkau berods 4/4 komplekta). Tai butu uz dezute kiek pigiau negu jei pikinetumete komplekta 2ir2. Ns ten kuo daugiau perkant tuo pigiau gaunasi - keturi kainavo 180 doleriu. Tai reiskia - tas dvi dezutes tableciu ir dvi kremo - kainuotu 90 doleriu.
jeigu kam aktualu - rasykit i asmenini
o del daugiau atsiliepimu - pries pirkdama skaiciau lenkiskuose forumuose - buvo nemazai diskusiju apie Breast Active ir panasius dalykus - vienom nulis rezultato, kitos dziaugiasi zymiu padidejimu, dar trecioms padideja, o nustous vartoti - vel grista i pradine bukle. Gal cia individualiai Na, tiesa sakant - daugiau buvo skeptisku negu entuziastingu atsiliepimu o pirkau siaip is smalsum - bet kokiu atveju pakenkti nturetu, nes grynai zolelinis pagrindas, be jokiu hormonu ar panasiai.
jei kurios skaitot lenkiskai tai pagooglinkit ir rasit tu forumu, paskaitaliokit. Rusiskai bei angliskai irgi, neabejoju, yra nemazai. Man tai forumai zymiai geriau - nes kai paskaitai producentu reklaminius puslapius tai atrodo, kad stebuklu stebuklas. Na - isgirtas ant tiek, kad jau net ir neitikina