Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės krūtinei didinti

QUOTE(dzwmandze @ 2008 11 25, 23:07)
sveikos merginos,turiu beda ir zinau kad ne viena tokia esu smile.gif esu mazakrute mergina  ax.gif  bet labai noreciau ja truputelis padidinti, operaciju nepripazistu nes savo kune nenoriu turet jokiu svetimkuniu  cool.gif  tad gal kas esat bandziusios nebutinai Naural push up tabletes gal kokias kitas? labai idomu butu suzinoti naudojusiuju atsilipimus jaj tokiu yra smile.gif

As bandziau "Brast Actives" -
http://breast-gain-p...lifevistas.com/
zoleliu pagrindu pagamintos piliules ir kremai. Rezultatas buvo ant tiek nezymus, kad suvartojau puse ir pamirsau. O kita vertus - rezultatas buvo ant tiek pastebimas, kad pastebejau, kad mano krutys tapo siek tiek didesnes ir susivokiau, jog mane dziugina didejancios krutys ir noriu ju TIKRAI didesniu. Rezultate po pusmecio, kai atsirado proga - pasidariau operacija thumbup.gif

Tai vat - rezultate turiu dvi dar nepradetos ir neatidarytos dezutes "breast actives" piliuliu ir kremo. - tai butu berods dvieju menesio ciklas - kiek pamenu - reikia gerti du kartus i diena, o krema tepti irgi du kartus i diena.

Jeigu kam nors idomu - rasykite i asmenini perparduosiu uz savikaina (pirkau berods 4/4 komplekta). Tai butu uz dezute kiek pigiau negu jei pikinetumete komplekta 2ir2. Ns ten kuo daugiau perkant tuo pigiau gaunasi - keturi kainavo 180 doleriu. Tai reiskia - tas dvi dezutes tableciu ir dvi kremo - kainuotu 90 doleriu.

jeigu kam aktualu - rasykit i asmenini smile.gif

o del daugiau atsiliepimu - pries pirkdama skaiciau lenkiskuose forumuose - buvo nemazai diskusiju apie Breast Active ir panasius dalykus - vienom nulis rezultato, kitos dziaugiasi zymiu padidejimu, dar trecioms padideja, o nustous vartoti - vel grista i pradine bukle. Gal cia individualiai g.gif Na, tiesa sakant - daugiau buvo skeptisku negu entuziastingu atsiliepimu o pirkau siaip is smalsum - bet kokiu atveju pakenkti nturetu, nes grynai zolelinis pagrindas, be jokiu hormonu ar panasiai.

jei kurios skaitot lenkiskai tai pagooglinkit ir rasit tu forumu, paskaitaliokit. Rusiskai bei angliskai irgi, neabejoju, yra nemazai. Man tai forumai zymiai geriau - nes kai paskaitai producentu reklaminius puslapius tai atrodo, kad stebuklu stebuklas. Na - isgirtas ant tiek, kad jau net ir neitikina doh.gif

Atsakyti
labai didelis aciu uz tokia issamia informacija 4u.gif kaip aprasei as daug maz ir isivaizdavau ju poveiki... smile.gif smalsumas aisku islieka kip tas individualiai ant manes butu...bet malonumas ne pigus .. doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzwmandze @ 2008 12 08, 21:57)
labai didelis aciu uz tokia issamia informacija  4u.gif  kaip aprasei as daug maz ir isivaizdavau ju poveiki...  smile.gif smalsumas aisku islieka kip tas individualiai ant manes butu...bet malonumas ne pigus ..  doh.gif  ax.gif

operacija dar brangiau tongue.gif
nors ir rezultatas akivaizdesnis ax.gif

o siaip tai manau, kad su tais augaliniais kremais ir tabletem verta zaisti toms, kurios noretu nors truputi pasididinti, bet nenori tureti svetimkunio smile.gif

dar hormonines buna tabletes. Tokias kur transeksualams duoda - bet ten ne tik papai auga, bet ir balsas ploneja, barzda slenka. Tad nezinau ar tokiu verta bandyti g.gif
Papildyta:
paziurejau ju puslapyje: dabar dvieju kremu ir piliuliu dezuciu rinkinukas kainuoja 110 doleriu. http://breast-gain-p...tives/index.php

tai uz tiek pat ir parduociau savo likusias dezutes smile.gif

tad jeigu norit pabandyti - rasykit, susitaupysit ant persisiuntimo.
Papildyta:
ups, paziurejau, kad kitais parametrais buvau matavusi ir zadejau atiduoti uz 90 baksu 4u.gif tad tebuni taip - aukciono nedarysiu nes vistiek kol kas jokios paklausos ir susidomejimo mano perparduodamas produktas nesukele lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, esu bandziusi, tik labai seniai ir pamirsau pavadinima. Swenson ar kazkaip panasiai. Zoleliu pagrindu, be hormonu. Efektas tikrai buvo, neįspūdingas, bet šiek tiek stipresnis nei prieš MM. Nustojus gerti sugrizo i pradine stadija labai greitai, per pora savaiciu, ne ilgiau.. Taip kad malonumas brangus, įtartinas, laikinas ir neįspūdingas. Aš kaip tik save įtikinau, kad jau geriau vieną kartą operacija per 10 metų, nei kaži ką gerti. Manau pirmas variantas sveikesnis, nors iš pirmo žvilgsnio gali atrodyt kitaip.

Kadangi cia visos su tomis paciomis problemomis uzsuks, tuo paciu noriu paklausti del silikoniniu pagalveliu. Pamaciau tokias dideles, pilnas, ovalo formos, kaži kaip jas tokias įsidėti? buna lieneneliu su kisenelem, kur galima tokias menuliuko formos pagalveles isikisti, o kaip tokias pilnas? kirpti vidine medziaga, ar kaip? Pusiau ne i tema, bet jei issiaiskintumem, kaip tai padaryti, man atrodo visai rysku efekta galima isgauti..
Atsakyti
smile.gif Labas, panos!
As vartojau A'Buste. Ka tik baigiau 3 bonke... Isgeriau 3 indelius tableciu, naudojausi geliu kiekviena diena, t.y. 2 menesius... verysad.gif Krutinej JOKIO poveikio, absoliuciai JOKIO. Kai pradejau gerti A' Buste man jau 2-3 diena atsirado guzai ant nugaros, bet galvojau, kad organizmas pripras ir guziukai praeis. Guzai laikesi kelias savaites, paskui tikrai praejo. Geriau po 1 kapsule 2 kartus per diena. Krutine i sita priemone niekaip nereaguoja: nei sustangreja, nei padideja, taciau su viso kuno oda atsiranda nemazai problemu. A'Buste matyt sukelia per greita medziagu apykaita, nes ja vartojant i tulika traukia po 4 kartus per diena, o (atsiprasau) ismatos visalaik buna gumines kempines (taip, taip!) konsistencijos. Sita priemone gana stipriai veikia visa organizma, isskirus krutine. Gal geriant kelis metus papukai ir padidetu, bet tikriausiai atsirastu tokiu problemu su sveikata, kad krutines dydis tikrai nerupetu smile.gif
Gaila, tikrai gaila savo ir merginu vilciu padidinti krutine naturaliu budu. Tik kas turi negrazia krutine gali suprasti tokio nusivilimo kaina.
Atsakyti
Skaiciau kazkur, jog priaugus 5kg krutines dydis taip pat sokteli smile.gif bet aiskus kas nores augint svori vardan papuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inspain @ 2008 12 28, 14:46)
smile.gif  Labas, panos!
As vartojau A'Buste. Ka tik baigiau 3 bonke... Isgeriau 3 indelius tableciu, naudojausi geliu kiekviena diena, t.y. 2 menesius... verysad.gif  Krutinej JOKIO poveikio, absoliuciai JOKIO. Kai pradejau gerti A' Buste man jau 2-3 diena atsirado guzai ant nugaros, bet galvojau, kad organizmas pripras ir guziukai praeis. Guzai laikesi kelias savaites, paskui tikrai praejo. Geriau po 1 kapsule 2 kartus per diena. Krutine i sita priemone niekaip nereaguoja: nei sustangreja, nei padideja, taciau su viso kuno oda atsiranda nemazai problemu. A'Buste matyt sukelia per greita medziagu apykaita, nes ja vartojant i tulika traukia po 4 kartus per diena, o (atsiprasau) ismatos visalaik buna gumines kempines (taip, taip!) konsistencijos. Sita priemone gana stipriai veikia visa organizma, isskirus krutine. Gal geriant kelis metus papukai ir padidetu, bet tikriausiai atsirastu tokiu problemu su sveikata, kad krutines dydis tikrai nerupetu  smile.gif
Gaila, tikrai gaila savo ir merginu vilciu padidinti krutine naturaliu budu. Tik kas turi negrazia krutine gali suprasti tokio nusivilimo kaina.

Jooo, keista kaip dar neuždraudė ir nenubaudė už klaidingą reklamą? Gal parašykite skundą? Nes pinigai nėra maži, rezultato jokio, o dar ir problemų su sveikata gali kilti verysad.gif
Atsakyti
Aš irgi esu juos naudojus,tiek kapsules tiek gelį,nesamonė schmoll.gif ,jokio poveikio,absoliučiai nulis.Išmesti tik pinigėliai gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(inspain @ 2008 12 28, 14:59)
As vartojau A'Buste. Ka tik baigiau... Isgeriau 3 indelius tableciu, naudojausi geliu kiekviena diena, t.y. 2 menesius...  Krutinej JOKIO poveikio, absoliuciai JOKIO. Kai pradejau gerti A' Buste man jau 2-3 diena atsirado guzai ant nugaros, bet galvojau, kad organizmas pripras ir guziukai praeis. Guzai laikesi kelias savaites, paskui tikrai praejo. Geriau po 1 kapsule 2 kartus per diena. Krutine i sita priemone niekaip nereaguoja: nei sustangreja, nei padideja, taciau su viso kuno oda atsiranda nemazai problemu. A'Buste matyt sukelia per greita medziagu apykaita, nes ja vartojant i tulika traukia po 4 kartus per diena, o (atsiprasau) ismatos visalaik buna gumines kempines (taip, taip!) konsistencijos. Sita priemone gana stipriai veikia visa organizma, isskirus krutine. Gal geriant kelis metus papukai ir padidetu, bet tikriausiai atsirastu tokiu problemu su sveikata, kad krutines dydis tikrai nerupetu

persasi isvada kad iskylimai auga, bet ne ten kur reikia blink.gif biggrin.gif

pries metus skaiciau kazkuriu merginu pamastymus apie sias tabletes ir tikrai susimasciau.... na gerai geriam tas tabletes ir krutine auga, tableciu negeriam-jos neuaga??? uzburtas ratas... taciau kaip matau to tabletes isvis nedidina jokiu papu, eilinis komercinis triukas blush2.gif
Atsakyti
sveikos!
isgirdau apie preparata Ayudara, kuris didina bei koreguoja krutines forma.teigiama kad jis gali padidinti krutene net keliais dydziais, ir nereikalingos jokios operacijos, o poveikis amzinas,t.y. nereikia jokiu pakartojamu kursu. labai noreciau suzinoti gal kas zino daugiau apie ji? ar yra salutinis poveikis ir koks? ar rezultatai yra o gal tai tik akiu dumimas. labai prasau pasidalinkit savo ziniomis o gal ir rezultatais smile.gif
Atsakyti
taciau internete radau informacijos apie ta Ayudara preparato pagrindini ingredienta. tai kazkokia saknis, auganti azijoje, ir is jos yra gaminama ivairiu kremu skirtu krutims pagrazinti ir padidinti. tie kremai ne tokie ir pigus- pvz inete parduoda po 120 dol. 40 ml. taciau tas preparatas Ayudara tai pigus biggrin.gif radau ebay uz 10 dol smile.gif)) taciau noretusi isbandyti, bet tik baisu kad nebutu kokio salutinio poveikio paskui.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Gal esate išbandžiusios tabletes krutų didinimui?Ar jos jums padėjo ir ar ilgalaikis tas poveikis?O gal žinote kokių nors kitų,imantresnių būdų? ax.gif Operacijos tai nesinorėtų... unsure.gif
Atsakyti