niekad nesidomejau tokiais dalykais, ilindau atsitiktinai... manot, kad tai padeda? bet jau kainos
Natural push up sudetis
Apyniai (3 rūšių, Humulus lupulus cv)
Grikiai (Fagopyrum esculentum L.)
Sėjamosios avižos (Avena sativa)
Salyklas (Semen Hordei vulgaris germinatum)
Miežiai (Hordeum Vulgare)
Rugiai (Secale Cereale)
Kviečiai (Triticum aestivum)
Kukurūzai (Zea mays)
Antikoaguliantai:100 proc. augalinis magnio stearatas
Natural Push-Up nėra hormoninis preparatas, tai 100 % augalinis produktas. Krūtų apimties ir tonuso padidėjimas vartojant Natural Push-Up vyksta dėl to, kad organizmas gauna nedideles fitoestrogenų dozes derinyje su kitomis gamtinėmis medžiagomis. Šie fitoestrogenai turi tik 1:1000 dalį aktyvumo palyginti su estrogenais, kuriuos gamina moters organizmas. Šių medžiagų yra ir mūsų valgomuose maisto produktuose, tik skirtingos jų dozės.
va ką radau jų puslapyje, bet man vistiek kažkas čia ne taip
Apyniai (3 rūšių, Humulus lupulus cv)
Grikiai (Fagopyrum esculentum L.)
Sėjamosios avižos (Avena sativa)
Salyklas (Semen Hordei vulgaris germinatum)
Miežiai (Hordeum Vulgare)
Rugiai (Secale Cereale)
Kviečiai (Triticum aestivum)
Kukurūzai (Zea mays)
Antikoaguliantai:100 proc. augalinis magnio stearatas
Natural Push-Up nėra hormoninis preparatas, tai 100 % augalinis produktas. Krūtų apimties ir tonuso padidėjimas vartojant Natural Push-Up vyksta dėl to, kad organizmas gauna nedideles fitoestrogenų dozes derinyje su kitomis gamtinėmis medžiagomis. Šie fitoestrogenai turi tik 1:1000 dalį aktyvumo palyginti su estrogenais, kuriuos gamina moters organizmas. Šių medžiagų yra ir mūsų valgomuose maisto produktuose, tik skirtingos jų dozės.
va ką radau jų puslapyje, bet man vistiek kažkas čia ne taip
vikiuksti, aciu, kad parasei
zodziu, neseniai kaip tik skaiciau straipsni apie alaus zala vyriskam organizmui (tuoj jei rasiu ta straipsni, idesiu nuoroda), ten rase apie tai, kaip alus neigiamai veikia vyriska potencija, ir tai yra butent del APYNIU, nes juose yra naturalaus moterisko hormono estrogeno
tai kaip tada suprast, raso, kad siose ir Activ Buste ir Push up tabletese nera hormonu, o pasirodo ju yra apyniuose Tai gal ir paprasta apyniu spurgu arbatyte padidintu krutine? Ar as kazka neteisingai suprantu?
va tas straipsnis:
http://www_sveikatos...n...303&tid=803
Jei kas tingi visa straipsni skaityt, cia dedu istrauka del apyniu:
"O svarbiausia apyniuose yra vadinamųjų fitoestrogenų, žmogaus organizme trikdančių hormoninį balansą. Jie panašūs į moteriškus lytinius hormonus ir trikdo vyriško hormono testosterono gaminimosi procesą. Tokiu būdu susilpnėja vyrų prigimtinė reprodukcinė kokybė. Net iš išvaizdos jie tampa panašūs į moteris: padidėja pilvas, krūtys. Beje, šie požymiai pirmiausia ir parodo priklausomybę alaus mėgėjų grupei."
zodziu, neseniai kaip tik skaiciau straipsni apie alaus zala vyriskam organizmui (tuoj jei rasiu ta straipsni, idesiu nuoroda), ten rase apie tai, kaip alus neigiamai veikia vyriska potencija, ir tai yra butent del APYNIU, nes juose yra naturalaus moterisko hormono estrogeno
tai kaip tada suprast, raso, kad siose ir Activ Buste ir Push up tabletese nera hormonu, o pasirodo ju yra apyniuose Tai gal ir paprasta apyniu spurgu arbatyte padidintu krutine? Ar as kazka neteisingai suprantu?
va tas straipsnis:
http://www_sveikatos...n...303&tid=803
Jei kas tingi visa straipsni skaityt, cia dedu istrauka del apyniu:
"O svarbiausia apyniuose yra vadinamųjų fitoestrogenų, žmogaus organizme trikdančių hormoninį balansą. Jie panašūs į moteriškus lytinius hormonus ir trikdo vyriško hormono testosterono gaminimosi procesą. Tokiu būdu susilpnėja vyrų prigimtinė reprodukcinė kokybė. Net iš išvaizdos jie tampa panašūs į moteris: padidėja pilvas, krūtys. Beje, šie požymiai pirmiausia ir parodo priklausomybę alaus mėgėjų grupei."
Bandžiau aš tą apynių spurgų arbatą - jokių pasikeitimų Reikės dar pabandyt. gal reikia gerti ilgą laiką?
Papildyta:
Mano viena draugė alaus mėgėja, tai pilvas jos ohoho, tik krūtinės per jį nematyti
Papildyta:
Mano viena draugė alaus mėgėja, tai pilvas jos ohoho, tik krūtinės per jį nematyti
QUOTE(Mikka @ 2008 05 20, 09:42)
Bandžiau aš tą apynių spurgų arbatą - jokių pasikeitimų Reikės dar pabandyt. gal reikia gerti ilgą laiką?
Papildyta:
Papildyta:
as irgi alaus megeja. Pilvas auga, o krutys nea
Papildyta:
QUOTE(Vika333 @ 2008 05 19, 15:55)
as pabandymui pirkau 20 dienu kursa, ten 40 tableciu, ir dar kartu gavau kazkoki kremuka, mokejau 89 Litus, dar turejo prisideti pasto islaidos ~20 Lt, bet kazkodel pastininke nieko nepasake, iteike ir psio
butinai parasyk, kai baigsi. Bet ar uztenka tu 20 dienu, kad rezultatas koks nors butu?
QUOTE(atviraj @ 2008 05 20, 13:29)
as irgi alaus megeja. Pilvas auga, o krutys nea
Papildyta:
butinai parasyk, kai baigsi. Bet ar uztenka tu 20 dienu, kad rezultatas koks nors butu?
Papildyta:
neisivaizduoju, uzteks, neuzteks, bus koks poveikis ar nieko, zodziu, ziuresiu Ten parasyta, kad vartoti galima antroj ciklo pusej, tai pagal viska jau birzelio 1 pradesiu gert. Bet kadangi per menesines negalima, ir pirmoj ciklo pusej kaip suprantu irgi, tai gaunasi, kad tas 40 tableciu vartosiu 2 menesius Jei kas jau vartojo, parasykit prasom, ar teisingai suprantu
sveikos mergaites, pastaruoju metu teko labai daug skaityti apie krutine didinancias prancuziskas tabletes ar net pleistrus, milijonas internetiniu puslapiu ir reklamu, o gal vis del to yra kas visa tai isbande, ir nori pasidalinti patirtimi?
yra tokios zurnalo "paneles" isreklamuoti prancuziki vaistai Active' buste turiu ir internetini puslapi www.activbuste.fr
o dabar vienam zurnale perskaiciau apie pleistra, ryt idesiu internetini adresa
tik va idomu kiek visa tai veiksminga, gal niekas nenaudoja del to niekas ir nepasididina.
o dabar vienam zurnale perskaiciau apie pleistra, ryt idesiu internetini adresa
tik va idomu kiek visa tai veiksminga, gal niekas nenaudoja del to niekas ir nepasididina.
na tai ar kas geriat Activ Buste ,ar jau pajutot kokius pokyčius,kokie atsiliepimai būtų
sveikos merginos,turiu beda ir zinau kad ne viena tokia esu esu mazakrute mergina bet labai noreciau ja truputelis padidinti, operaciju nepripazistu nes savo kune nenoriu turet jokiu svetimkuniu tad gal kas esat bandziusios nebutinai Naural push up tabletes gal kokias kitas? labai idomu butu suzinoti naudojusiuju atsilipimus jaj tokiu yra
manau, kad visos tos tabletes tai laikino poveikio, kaip pries MMS, sulaiko skyscius, padidina apimti kol naudoji ir tiek... o sveikatai tikrai ne nauda
nu kad ten raso graziai apie tas tablecikes akd tipo jokiu hormonu didina tik pieno liauku augima ir nuo to dideja krutys...as ir sunkiai tikiu tais graziais aprasymais..tai ir klausiu gal kas bende....