Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės krūtinei didinti

QUOTE(bucka @ 2008 04 10, 11:58)
oi, mergaites, nezinau kokias KT geriate, kad krutine jums dideja  g.gif geriau as gal kokiu 4 metus,bet apskritai jokio pasalinio poveikio nebudavo. ir krutine tikrai nebuvo padidejusi  unsure.gif o taip noretusi...  blush2.gif

Man ginekologe buvo paskyrusi "Femodena". Negaliu sakyti, kad man is A iki B padidejo schmoll.gif , bet kad jos tapo siek tiek didesnes, stangresns ir apvalesnes tai tikrai rolleyes.gif ( vaikinas tai tikrai pastebejo blush2.gif ).
Atsakyti
o as kazkaip nesiryztu gerti KT, nes girdejau kad visokiu pasaliniu poveikiu turi ir t.t. celiulitas poto atsiranda, kad nebegali ju nustot vartot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 04 26, 16:43)
o as kazkaip nesiryztu gerti KT, nes girdejau (...) kad nebegali ju nustot vartot ax.gif

Pirmą kartą girdžiu schmoll.gif Mečiau lyg niekur nieko po nepilnų dvejų metų. Ir nieko neatsitiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke @ 2007 07 26, 09:30)
Zurnale perskaiciau reklama apie Active -buste.Ir uzkibau  blush2.gif cia ir kremas,ir tabletes krutinei padidinti.Tik reikia paskambinti ir uzsisakyti.Jei nepamatysit rezultatu -pinigus grazina blush2.gif Tai va gal kas uzsakinejo?ir zino  kaina?ar padeda? 4u.gif

aciu

Laba diena visos,

Va sitoje temeleje galesiu truputi pasidalinti savo patirtimi. As pries 4 metus Amerikoj naudojau 3 menesius sitas tabletes, tipo jei nebus poveikio grazins. Aisku niekas nepaaugo, niekas ir negrazino pinigeliu. Nors as esu gana atkakli siuo klausimu ir bandziau visais budais juos terorizuot,... schmoll.gif bet pinigeliu neatgavau.. verysad.gif tik ligu prisigaudziau...pradejo dygti visokie guziukai, kad net operuotis prireike schmoll.gif mano seimos istorijoj tokiu dalyku nera g.gif taip kad merginos, nepeskit pinigu i bala mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nike*** @ 2008 04 28, 16:22)
naudojau 3 menesius sitas tabletes...pradejo dygti visokie guziukai, kad net operuotis prireike  schmoll.gif  mano seimos istorijoj tokiu dalyku nera  g.gif

Siaubeli blink.gif O jums tikrai nuo tablečių taip buvo? g.gif

Šiaip man tos visos tabletės taip pat atrodo laiko ir pinigų švaistymas. Jei jau nedavė, tai nedavė verysad.gif
Atsakyti
panos gal galite duoti numeri kuriuo galeciau uzsisakyti tas kapsules,
Atsakyti
QUOTE(hendra @ 2008 05 03, 14:19)
panos gal galite duoti numeri kuriuo galeciau uzsisakyti tas kapsules,

Galima internetu uzsisakyti, man atrodo kad www.activbuste.lt. as uzsisakinejau tai paskui is pasto pasiemiau ir susimokejau 4u.gif
Atsakyti
Va dar ka ir as pastebejau kai geriau tas tabletes papuliai buvokaip pries menesines tokiekazkiekpabrinke,nors as ir pati visa buvau kazkiek labiau pabrinkusi,kai nustojauvartoti po 2-4 sav.vel sumazejo,ir dar mazesni pasidare,pagal liemenuka zinau,bet cia galtik sutapimas,nes ir svorio tuo metu nukrito
Atsakyti
kažin kodėl tų tablečių negalima gert per menesines gal į jų sudėti įeina hormonai. g.gif kažkas čia ne taip. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2008 05 19, 15:30)
kažin kodėl tų tablečių negalima gert per menesines  gal į jų sudėti įeina hormonai. g.gif kažkas čia ne taip. g.gif

As nupirkau Activ Buste, tai ten irgi raso, kad negalima per menesines, ir kad reiketu vartoti antroj ciklo pusej, neaisku man del ko g.gif

Kas turite Push Up, gal galetumete ju sudeti cia surasyt? 4u.gif Labai noretusi palyginti su Activ Buste g.gif
Activ Buste raso taip:
Sorbitolis - 140 mg
20% Pueraria lobata (kas per velniava?) - 100 mg
zelatina - 75 mg
40% soju izoflavonai - 50 mg
salaviju aliejus - 2.5 mg
apyniu aliejus - 2.5 mg
silicis - 2.5 mg
magnio stearatas - 2.5 mg
Atsakyti
as irgi laukiu atsiliepimu apie tas tablettes. O kiek Activ Buste kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(atviraj @ 2008 05 19, 15:49)
as irgi laukiu atsiliepimu apie tas tablettes. O kiek Activ Buste kainuoja?

as pabandymui pirkau 20 dienu kursa, ten 40 tableciu, ir dar kartu gavau kazkoki kremuka, mokejau 89 Litus, dar turejo prisideti pasto islaidos ~20 Lt, bet kazkodel pastininke nieko nepasake, iteike ir psio blush2.gif ax.gif
Atsakyti