Pati bandziau dar turiu 3-4 indelius net nepradarytus-man nepadejo ne kiek.jokio rezultato,apart skrandzio grauzimo nebuvo,nes jos turitoki labai stipru kvapa,tai darpuse dienos jauti ji.
Jeigu kam ir padejo,tai buvo tik placebo,nors koks skirtumas,jeigu tik padeda,bet tai tada galima ir vitamina c gerti,as nelabai tikejau kad man pades,tai ir nepadejo,o kas labai tiki tam gal ir padetu...
na ir kaip tas activ buste ar veiksmingas?ar tik laikinas efektas?
QUOTE(*Orchidėja* @ 2008 03 13, 12:34)
na ir kaip tas activ buste ar veiksmingas?ar tik laikinas efektas?
idomiai, vienu tarpu buvo sumažėję, po to vėl padidėjo...
Sudomino tos tabletytes,gal reiketu pabandyti
O koks maziausias kiekis pabandymui?ar ju uztektu pastebeti pokyti?
QUOTE(nataliux @ 2008 03 20, 19:59)
Sudomino tos tabletytes,gal reiketu pabandyti
prieš keletą dienų užsisakiau Natural Push-Up 160 dvi pakuotes, tai iš viso sumokėjau 518 lt + atvežimas kainavo Šiandien antrą tabletytę išgėriau, žiūrėsiu kas bus po poros savaičių, anksčiau rezultato ir nesitikiu...
QUOTE(Niurzgike @ 2008 03 07, 13:02)
Sakykit, ką norit, bet man padėjo. Nematavau, bet akivaizdžiai matau ir pačiupinėjus jaučiu pilnesnę krūtinę
sveika tai gal gai parasyti kaip jas tu naudojai?
Mano drauge gere...
PIrma savaite padidejo 2cm...poto vel sugrizo i savo vietas
PIrma savaite padidejo 2cm...poto vel sugrizo i savo vietas
QUOTE(Puma*** @ 2007 08 16, 08:00)
o man ,krutine nuo kontraceptiniu priemoniu paaugdavo, ypac tableciu viena ismera tai tikrai ir tokios stangrios..uj
oi, mergaites, nezinau kokias KT geriate, kad krutine jums dideja geriau as gal kokiu 4 metus,bet apskritai jokio pasalinio poveikio nebudavo. ir krutine tikrai nebuvo padidejusi o taip noretusi...