Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės krūtinei didinti

Gaila nepamatavau nuo pat naudojimo pradzios, bet matosi is lemenuko isoke kauburiukai, na tai reiskia, kad reikia atlaisvinti petneseles smile.gif aisku noretusi didesniu, na bet siandien tik ketvirta diena naudojimo, tikiuos geresniu rezultatu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bebebe @ 2008 02 28, 21:36)
Konkreti apgaule cool.gif Kazkuriame leidinyje apie tai rase rolleyes.gif

"Ekstra" rašė smile.gif
Atsakyti
Sakykit, ką norit, bet man padėjo. Nematavau, bet akivaizdžiai matau ir pačiupinėjus jaučiu pilnesnę krūtinę tongue.gif
Atsakyti
Pati bandziau dar turiu 3-4 indelius net nepradarytus-man nepadejo ne kiek.jokio rezultato,apart skrandzio grauzimo nebuvo,nes jos turitoki labai stipru kvapa,tai darpuse dienos jauti ji.
Atsakyti
Jeigu kam ir padejo,tai buvo tik placebo,nors koks skirtumas,jeigu tik padeda,bet tai tada galima ir vitamina c gerti,as nelabai tikejau kad man pades,tai ir nepadejo,o kas labai tiki tam gal ir padetu...
Atsakyti
na ir kaip tas activ buste ar veiksmingas?ar tik laikinas efektas?
Atsakyti
QUOTE(*Orchidėja* @ 2008 03 13, 12:34)
na ir kaip tas activ buste ar veiksmingas?ar tik laikinas efektas?

idomiai, vienu tarpu buvo sumažėję, po to vėl padidėjo... g.gif
Atsakyti
Sudomino tos tabletytes,gal reiketu pabandyti
O koks maziausias kiekis pabandymui?ar ju uztektu pastebeti pokyti?
Atsakyti
QUOTE(nataliux @ 2008 03 20, 19:59)
Sudomino tos tabletytes,gal reiketu pabandyti
O koks maziausias kiekis pabandymui?ar ju uztektu pastebeti pokyti?

prieš keletą dienų užsisakiau Natural Push-Up 160 dvi pakuotes, tai iš viso sumokėjau 518 lt + atvežimas kainavo mega_shok.gif Šiandien antrą tabletytę išgėriau, žiūrėsiu kas bus po poros savaičių, anksčiau rezultato ir nesitikiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2008 03 07, 13:02)
Sakykit, ką norit, bet man padėjo. Nematavau, bet akivaizdžiai matau ir pačiupinėjus jaučiu pilnesnę krūtinę tongue.gif

sveika tai gal gai parasyti kaip jas tu naudojai?
Atsakyti
Mano drauge gere...
PIrma savaite padidejo 2cm...poto vel sugrizo i savo vietas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma*** @ 2007 08 16, 08:00)
o man ,krutine nuo kontraceptiniu priemoniu paaugdavo, ypac tableciu  blush2.gif  viena ismera tai tikrai  4u.gif  ir tokios stangrios..uj  thumbup.gif

oi, mergaites, nezinau kokias KT geriate, kad krutine jums dideja g.gif geriau as gal kokiu 4 metus,bet apskritai jokio pasalinio poveikio nebudavo. ir krutine tikrai nebuvo padidejusi unsure.gif o taip noretusi... blush2.gif
Atsakyti