Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės krūtinei didinti

QUOTE(cherruti @ 2007 08 10, 17:48)
o jei nepasimatys? pirksi antra pakuote? beje, o kiek laiko 'rezultatai' islieka? na, bent jau kokia nors garantija platintojai duoda?  ax.gif

Jei isgerus pirma pakuote isvis nesimatys rezultato, tai gal nebemesiu pinigu. Beja garantijos neduoda, tik sake telefonu, kad kiekvienam savaip.
Atsakyti
o man ,krutine nuo kontraceptiniu priemoniu paaugdavo, ypac tableciu blush2.gif viena ismera tai tikrai 4u.gif ir tokios stangrios..uj thumbup.gif
Atsakyti
Tai va sugeriau visa pakuote ir jokio padidejimo sad.gif. Tai jau nebemesiu pinigu.
Atsakyti
QUOTE(Puma*** @ 2007 08 16, 10:00)
o man ,krutine nuo kontraceptiniu priemoniu paaugdavo, ypac tableciu  blush2.gif  viena ismera tai tikrai  4u.gif  ir tokios stangrios..uj  thumbup.gif

man ir nuo kontraceptiniu padidedavo ir stangsios budavo tokios, kad net skaudedavo. bet po kazkiek laiko praejo. ir isvada butu tokia, kad man vistik geriau tokia kokia yra nei stangri, didele ir skaudanti biggrin.gif
Atsakyti
man ir nuo KT padideja, o dabar maitinu tai tokia grazi krutine ir vyras dziaugiasi, kaip butu gerai jei ji liktu tokia,deja.. verysad.gif
O del tu visu tabletyciu, tai ar verta visa gyvenima jas ryt, kad krutine didesne butu g.gif kaip ten sakoma, viena gydo kita gadina?! neaisku kaip jie paveiks sveikata ilgai juos vartojant..
Atsakyti
O gal galetumete pasakyti kokias KT vartojat? Nes man tai nuo ju jokiu pokyciu verysad.gif
Atsakyti
Žurnale reklamuojamos kasulės didinančios, stangrinančios krūtis. Gal kas bandėte? Ar tai tik apgaulė? g.gif
Atsakyti
Dabar ir as manau,kad apgaule.paskambinau pasiteirauti,tai kuo daugiau dezuciu uzsakai,tuo pigiau,o kai paklausiau ar galima grazinti 10 dienu begyje, tai labai jau nenorom atsake,kad taip.
lotuliukas.gif
Atsakyti
Vartoju activ buste (www.activbuste.lt)... buvau nusipirkusi 40 tableciu kursa. Nuo kremo man alergija, tad jo nebetepu. O tabletes, zinokite, padejo. Krutine paaugo, net draugas pastebejo.. sustangrejo.. kitur nieko nepriaugau. dabar dar 40 tableciu uzhsisakiau. bet ju negalima per menesines gerti. kazkodel. nezinau, as patenkinta. gal krutys ne tiek padidejo, kiek labai sustangrejo, bet jeigu anksciau mano ishmera buvo B su minusu, tai dabar beveik C.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 02 12, 13:05)
Vartoju activ buste (www.activbuste.lt)... buvau nusipirkusi 40 tableciu kursa. Nuo kremo man alergija, tad jo nebetepu. O tabletes, zinokite, padejo. Krutine paaugo, net draugas pastebejo.. sustangrejo.. kitur nieko nepriaugau. dabar dar 40 tableciu uzhsisakiau. bet ju negalima per menesines gerti. kazkodel. nezinau, as patenkinta. gal krutys ne tiek padidejo, kiek labai sustangrejo, bet jeigu anksciau mano ishmera buvo B su minusu, tai dabar beveik C.

sveika smile.gif aš taip pat pradėjau naudoti šias tabletes, šiandien antra diena, bet kol kas pokyčių nematau. Po kiek laiko Tau pradėjo matytis pokyčiai ir kokios dozėm vartojai? blush2.gif
Atsakyti
Na va galiu pasidžiaugti rezultatu, jau vakar pastebėjau, kad mano krūtinės apimtys padidėjo bigsmile.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2008 02 25, 15:22)
Na va galiu pasidžiaugti rezultatu, jau vakar pastebėjau, kad mano krūtinės apimtys padidėjo bigsmile.gif  clap.gif

Kiek padidėjo? g.gif
Atsakyti