Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės krūtinei didinti

as irgi susidomejau, kas ten per stebuklas ax.gif gerai butu, jei atsirastu bent viena bandziusi ir pasidalintu patirtimi g.gif bet cia turbut dar visiska naujove, nes iki siol nieko panasaus nebuvau girdejusi..
Atsakyti
sweikutes visos 4u.gif
bandysiu isreikst savo nuomone apie tokius preparatus. Nei tepdamos kremais, nei gerdamos piliules, savo krutines nepasididinsite be pasalinio poveikio, juk musu krutis pagrinde sudaro riebalines liaukos (tikriausiai pastebejote, kai priaugame svorio, musu krutine padideja, o jei staigiai bandom ji numest, visuomet jis kristi pradeda nuo krutu schmoll.gif ). Deja turim tai, ka gavom is tevu genu, ir to tepaliukais nepakeisim.
prasau neisizeist kitaip mananciu, tai tiesiog mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip sakant galit mane smerkti, bet as susigundziau ir uzsisakiau. Geriu jau 3 diena, dar kaip ir niekas nepadidejo. Apimtys kitose vietose kaip rasoma nedideja, na aisku as issiaskinsiu ant saves.
Siame preparate yra 4 zoleliu misinys, tai kaip ir naturalus preparatas. Sis preparatas kaip man aiskino yra kaip maisto papildas, ji pageri pora men. tada padarai pertrauka ir vel pageri, na kaip ir papildus svoriuj mazinti, plaukams ir nagams stiprinti.
Aisku jei pagersi 2 men. ir paskuj galvoji, kad visa gyvenima liks krutine padidejus tai to tikrai nebus, kaip ir 2 men. plaukams papildus pagerus jie visam gyvenimuj nebus sveiki. Jei nori visam gyvenimuj tai tik operacija, nors man tos operacijos baisios, kai sukisa antikuniu i organizma.
Tai va uzsisakiau maziausia pakuote 20 tab. kainavo 85lt su atsiuntimu, kartu idetas ir kremas. Ziuresiu kas is viso to iseis.
Atsakyti
sveikos. as irgi uzvakar radau skelbima, kad parduoda tabletes.. ir susigundziau,bet vis galvoju, kokia ten turetu but sudetos.. matyt hormonai.. jei hormonai, tai nieko kenksminga.. kai gerdavau kontraceptines irgi didejo krutine, sikna doh.gif o cia matyt ideta tik hormonu, reikalingu krutines didejimui.. idomu, koks tas rezultatas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edvinute @ 2007 07 30, 12:04)
sveikos. as irgi uzvakar radau skelbima, kad parduoda tabletes.. ir susigundziau,bet vis galvoju, kokia ten turetu but sudetos.. matyt hormonai.. jei hormonai, tai nieko kenksminga.. kai gerdavau kontraceptines irgi didejo krutine, sikna  doh.gif  o cia matyt ideta tik hormonu, reikalingu krutines didejimui.. idomu, koks tas rezultatas  4u.gif

Bent jau mane informavo kad sudetis:
gauruotoji soja, apynys, salavija ir gumbine puerarija
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2007 08 01, 09:50)
o ko tada negalima atskirai idigrientus susipirkt mikstura kokia pasigamint  lotuliukas.gif

As irgi taip norejau, tik kad nezinau kur gauti gauruotosios sojos ir gumbines puerarijos.
O siaip jau geriu 4 diena, salutiniu poveikiu nejauciu, svoris nedideja, o krutine lyg ir stangresne ir truputi pabrinkusi, nors nezinau ar cia kad pries menesines ar nuo papildu.
Atsakyti
QUOTE(zezile @ 2007 07 29, 12:06)
sweikutes visos  4u.gif
bandysiu isreikst savo nuomone apie tokius preparatus. Nei tepdamos kremais, nei gerdamos piliules, savo krutines nepasididinsite be pasalinio poveikio, juk musu krutis pagrinde sudaro riebalines liaukos (tikriausiai pastebejote, kai priaugame svorio, musu krutine padideja, o jei staigiai bandom ji numest, visuomet jis kristi pradeda nuo krutu  schmoll.gif ). Deja turim tai, ka gavom is tevu genu, ir to tepaliukais nepakeisim.
prasau neisizeist kitaip mananciu, tai tiesiog mano nuomone  mirksiukas.gif

tai niekas ir negalvoja, kad geriant ar tepant tie papai ( atsiprasau uz issireiskima lotuliukas.gif ) issipus kaip lolai ferari.. bet as manau, kad vartojant tabletes, krutine prisipildo medziagu, kurios buvo issciulptos musu leliu 4u.gif nes mano krutine buvo nemaza pries nestumus, o dabar neliko beveik nieko lotuliukas.gif tai manau, kad vartojant ka nors, jos vel issipus, na aisku ne tiek, kiek buvo, bet visvien, truputi pabus is miego doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
beata_abc, tai kaip tau ten su krutine reikaliukai? baisiai jau smalsu gi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cherruti @ 2007 08 07, 23:56)
beata_abc, tai kaip tau ten su krutine reikaliukai? baisiai jau smalsu gi 4u.gif

Siaip nieko dar gero, ten papilneja buvo pries menesines. sad.gif Liko dar puse pakuotes tai dar visiskai ranku nenuleidziu.
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2007 08 08, 14:14)
Siaip nieko dar gero, ten papilneja buvo pries menesines. sad.gif Liko dar puse pakuotes tai dar visiskai ranku nenuleidziu.

o tai pagal instrukcija (ar koki tai aprasa) rezultatai turetu pasimatyti, suvartojus visa pakuote? g.gif kazkaip manau, kad jau bevartojant turetu vykti kazkas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cherruti @ 2007 08 08, 20:33)
o tai pagal instrukcija (ar koki tai aprasa) rezultatai turetu pasimatyti, suvartojus visa pakuote? g.gif  kazkaip manau, kad jau bevartojant turetu vykti kazkas... ax.gif

kai skambinau, tai sake po 1 ar 2 pakuotes pasimato, priklauso nuo moters oganizmo.
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2007 08 09, 09:32)
kai skambinau, tai sake po 1 ar 2 pakuotes pasimato, priklauso nuo moters oganizmo.

o jei nepasimatys? pirksi antra pakuote? beje, o kiek laiko 'rezultatai' islieka? na, bent jau kokia nors garantija platintojai duoda? ax.gif
Atsakyti