Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės krūtinei didinti

Nejaugi tu manai kad esi tokia vienintele?Manau tu pati per daug sureiksmini viska,nors as puikiai suprantu ka tu jauti,pas mane buvo tokia pati problema,todel net nesilankydavau viesose vietose kur reikia nusirengti,jauciau didziuli kompleksa,todel pasidariau operacija,galiu pasakyti kad tikrai buvo verta,dabar visa kitaip jauciuosi,nes tos visos porolonines liemeneles,silikonines pagalveles ir t.t. jau tikrai isigriso.Patarti galeciau tik taip-pradek taupyt,tegu smerkia mane visos kurios yra pries operacijas (dazniausiai tos,kurioms ir nereikia arba del to kad negali sau to leisti) bet jeigu jau taip jautiesi,tai manau kad tai yra tik vienas kelias kaip sita problema isspresti.
Atsakyti
QUOTE(ClearStory @ 2010 10 24, 17:47)
Moterys, prašau, padėkit man. Jaučiuosi tokia nepilnavertė, mano krūtinės NĖRA. Kol brendau, kol nesukako 22, vis dar turėjau vilties - gal paaugs, gal pavėluotas brandimas, bet taip ir liko neužaugusi. Net AA liemenėles per didelės. Dabar jau tiesa pažvelgė į akis - aš bepapė ir tai mane žlugdo. Negaliu, net silpna pasidaro, kai lankant baseiną ateina mergaitės 14 metų, o aš svajoju, kad man jų A dydžio papukus kas davęs būtų... O ir pečiai mano platoki, C krūtinė turėtų puošti, o še tau... Nebežinau, jau depresija. Nebepasitikiu savimi. Mylintis vis galvoju, kaip čia pasisukus... Tai mane varo iš proto... Tai nenoormalu. Gal tos krūtys pas mane neišsivystė? Su ašarom akyse išeinu, kai matuojuosi naktinukus, o su jais atrodau, lyg su mamos, tik pečiai kyšo... Kaip pasijaust moteriška??? Tai baigu... Liemenėlės - tik svajonė. Atleiskit už nenuoseklumą, man tokia neviltis, kad norisi kaukt... Vakar vėl akis pabadė 13metė mergaitė savo krūtine, vėl nebus gyvenimo, kol pamiršiu...

ClearStory, suprantu jus. Taupykitės pinigėlius operacijai 4u.gif Berods ir išsimokėtinai galima 4u.gif Biagstųsi kompleksai, nervų gadinimas. Pradėtumėte kitą gyvenimą smile.gif Linku stiprybės.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 10 25, 17:19)
Nejaugi tu manai kad esi tokia vienintele?Manau tu pati per daug sureiksmini viska,nors as puikiai suprantu ka tu jauti,pas mane buvo tokia pati problema,todel net nesilankydavau viesose vietose kur reikia nusirengti,jauciau didziuli kompleksa,todel pasidariau operacija,galiu pasakyti kad tikrai buvo verta,dabar visa kitaip jauciuosi,nes tos visos porolonines liemeneles,silikonines pagalveles ir t.t. jau tikrai isigriso.Patarti galeciau tik taip-pradek taupyt,tegu smerkia mane visos kurios yra pries operacijas (dazniausiai tos,kurioms ir nereikia arba del to kad negali sau to leisti) bet jeigu jau taip jautiesi,tai manau kad tai yra tik vienas kelias kaip sita problema isspresti.

Niekas del to nesmerks, kiekviena gyvena savo gyvenima. Jeigu jauti didziuli kompleksa ir visa laika apie tai mastai, tai kodel nesusitvarkyti ir gyventi ramiai?
Atsakyti
Pinigėlių stoka... verysad.gif Žinot kaip jaučiuosi? Norisi net pačiupinėti kitos moters krūtis, kad bent įsivaizduočiau, koks jausmas jas turėti...! Kaip koks vyras spoksau į moterų krūtis ir varvinu seilę... O siaube, mane tai varo iš proto!
Kuo toliau, tuo aiškiau suprantu, kiek man tai kelia problemų. Net baisu filmą žiūrėt su vyru, nes jei pamatau paryškintas krūtis, iškart norisi prasmegt, vyrą tai traukia, man nenori parodyt, bet matau, kaip akys sužėri... O man visas vakaras sugadintas, vėl esu susierzinus ir norisi gūžtis...
Man taip pat viešumoj jau nebejauku. Kol tiesa nepažvelgė į akis ir nesupratau, kad viskas, esu moteris, kurios figūra jau nebesikeis iki gimdymo, tos dar turėjau vilties, dar ramiau gyvenau, o dabar... Į mano krūtinę pastoviai su gailesčiu spokso merginos nesuvokdamos, kaip moteris be krūtų... O man taip negera, taip negera... Tik dabar suprantu, kad net nežinau, ką reiškia brendimas, kai moteriškėji, apvalėji.... Kaip apmaudu!
Atsakyti
Na pirmiausia, ne viskas taip juoda, kaip jums atrodo. Kadangi kitom priemonem nieko nepakeisi, iseitis -operacija. Nera pinigeliu? Svarbu, kad turite tiksla, svajone ir desite lituka prie lituko, simtuka prie simtuko... ir vistiek ateis ta diena, kai turesit reikiama suma. Per ta laika, kol taupysit pinigelius susirinksite visa reikiama informacija, pasiruosite psichologiskai smile.gif

Kodel sakau, kad nera taip blogai, kaip jums atrodo. Pirmiausia jus turite salia mylima zmogu, kuris susizavejo ir pamilo jus tokia kokia esat, kai tuot tarpu kitoms apie tai pasvajot. Tai didele... ne DIDZIULE dovana mirksiukas.gif
Tiesiog apsidarykit aplinkui, ivertinkit tai ka turit ir priarinsit savo svajone prie saves. Jus turite rankas ir kojas, jus turite tikriausiai daugybe patraukliu fiziniu bruozu, pamastykite apie juos. Youtubej yra daugybe savimotyvacijos filmuku. Pasistenkite pajausti harmonija su aplinka (kad ir kaip idiotiskai dabar is manes tai skamba). Jums tai labai svarbu, kad laukimas taptu dziaugsmingas, o ne varginantis.
Kuo didziausios sekmes!
Atsakyti
As irgi neturejau pinigeliu is pradziu operacijai,ai ten visokios nesamones buvo vagystes t.t. ir pan. bet as buvau ant tiek nusiteikusi kad butent dabar arba niekada,be to mama mano labai norejo kad as pasidaryciau paskolino man is savo santaupu 3000 ar tai 5000lt,po to as jai kas menesi po 250-500lt atiduodavau,o kadangi turejau tiksla tai likusius pinigus labai greitai uzsidirbau,emiau visus pasitaikiusius darbus,prisiaglvojau 100 budu is kur ir kaip dar uzsidirbti pinigu,nes mano vyras pakankamai apatiskai i viska ziurejo.
Atsakyti
sveikos merginos norėjau gražiasnės krūtinės be operacijos tai įsigijau tokius dėkliukus bet nenaudojau gal kam reiktų.
Triumph Silicio Slapukai
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 10 31, 13:35)
Na pirmiausia, ne viskas taip juoda, kaip jums atrodo. Kadangi kitom priemonem nieko nepakeisi, iseitis -operacija. Nera pinigeliu? Svarbu, kad  turite tiksla, svajone ir desite lituka prie lituko, simtuka prie simtuko... ir vistiek ateis ta diena, kai turesit reikiama suma. Per ta laika, kol taupysit pinigelius susirinksite visa reikiama informacija, pasiruosite psichologiskai  smile.gif 

Kodel sakau, kad nera taip blogai, kaip jums atrodo. Pirmiausia jus turite salia mylima zmogu, kuris susizavejo ir pamilo jus tokia kokia esat, kai tuot tarpu kitoms apie tai pasvajot.  Tai didele... ne DIDZIULE dovana  mirksiukas.gif
Tiesiog apsidarykit aplinkui, ivertinkit tai ka turit ir priarinsit savo svajone prie saves. Jus turite rankas ir kojas, jus turite tikriausiai daugybe patraukliu fiziniu bruozu, pamastykite apie juos.  Youtubej yra daugybe savimotyvacijos filmuku. Pasistenkite pajausti harmonija su aplinka (kad ir kaip idiotiskai dabar is manes tai skamba). Jums tai labai svarbu, kad laukimas taptu dziaugsmingas, o ne varginantis.
Kuo didziausios sekmes!

Bandau, tas mane dar kiek atitiesia... smile.gif Jūsų žodžiai, jei jais užhipnotizuoti pasamonę - labai teisingi. Matot, aš šito savo komplekso stengiuos nepripažinti, eiti pasitempus ir iškėlus galvą, nepripažįstu, kad man didžiakrūtės nesvietiškai gražios... nenoriu, kad vyras apie tai žinotų, kad suprastų, jog neesu tokia jau pasitikinti savimi... Juk neveltui sakoma, kas myli save, tą ir kiti labiau myli smile.gif Bet tai išvargina... Tai plėšo iš vidaus. Pastovi už save, o poto tyliai išsiverki kamputy... Nes toks beviltiškumas apima, taip norisi išrėkt visiem, kad man pačiai negerai, man pačiai baisiai nepatrauklu, jei tik galėčiau, jau ryt pakeisčiau tai.
Dabar kaip tik vėl noriu nugalėti tą kompleksą, kuris jau paėmė viršų. Noriu apsirengti aptemptą maikutę be liemenėlės ir jaustis laisva. Tik vos pamatau, kad į mane tada spokso ne vyrai, o besistebinčios mano plokščia krūtine moterys, norisi gūžtis ir slėptis. MOTERYS, labai prašau, pasakykis iš savo pozicijos, ar geriau jau maskuoti savo mažą krūtinę, kad tik neatkreipt į ją dėmesio ir vis dėlto dėvėt ilikonines liemenėles, prakaituot pvz sportuojant? Kaip jums, asmeniškai bekrūtė mergina atrodo iš šalies? Gal aš perdaug sureikšminu, nes man pačiai negražu?? HELP!
Atsakyti
ClearStory 4u.gif
Manau kokios mes esam niekas nepakeis. Mano ir maža krūtinė , o pati apimtis krūtinės lastos plati tai labai sunku niekaip negaliu išsirinkti liemenėlės nes ji arba dusina arba perdidelė. tai imu didesnę prisikraunu silikonų tai nors laisvesnė jaučiuosi. Manau visos mažakrūtės svajoja apie inplantus bet kai pagalvoji kiek jie kainuoja ir reik po kiek laiko juos šalinti tai tik kelių metų džiaugsmas.
Turiu pažystamą kurios krūtinė labai didelė ji svajoja ją sumažinti, bet visada prikiša mane kokia tu .....
Labai nervindavo ir ką neturiu aš jų ir gyvenu turiu vyrą vaikus ir neskaitau kad esu kokia išskirtinė.
Bet tokių pažemininų iš draugės tikrai nesitikėjau , bet po kiek laiko susipažinau su nuostabe moterim sukuria jau bendrauju 3 metus ji nešioja liemenėlę su pakietinimu visada pasitempus su šypsena. su ja nuvažiavom maudymukų pirkti kai ji pradėjo matuotis supratau kad mano krūtinė palyginus didelė.......
Bet iš jos lūpų niekada neišgirdau nei vieno skundo , ji taip pat turi šeimą turi nuostabius vaikus , bet tikrai savyja laiko nemažą kompliaksą ,
išvada geriau mes tokios liksim ir tylėsim nei turėsim ir rėksim g.gif
Pažiūrėk visos lietuvos olialia pupytės buvo su nedidelėm krūtinėm ir jos taip išgarsėjo tik manau reklamą darė silikonams.

Manau mes turim mylėti savia tokios kokios esam ir iškėlusiuos galvas eiti bigsmile.gif
Čia mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos. nesuprantu, kodel taip daugelis esat nusiteikusios pries papildus krutims didint, o ypac jei tai naturalus produktas tai verta papandyt ,na jei nepades, tai nors zinosi kad ,deja niekas nepadeda .ypac kad nera krutu isvis, o tai verta pabandyt, kad zinotum kad nors pabandziau ir beto nereikia noret kad uz 100 ar 200 simtus litu iskart padidetu ir butu visam laikui, taip kaip ir silikonai po 10 ar 15 metu reikia keist, o jei po to pakeitimui neturesit pinigeliu ,kaip tada bus nes po silikonu isimimo, krutis ziauriai atrodo.kiekviena renkames kaip patogiau.
Atsakyti
QUOTE(ClearStory @ 2010 10 03, 21:42)
Ne ne del vyro as TIKRAI. Dėl savęs. Tiesiog pačios situacijos primena man šį trūkumą. Gal jūs neįsivaizduojat kokį: mano krūtinės apimtis 75cm, o apimtis po krūtine 70cm. A kaušelis prasideda nuo 10cm skirtumo tarp šių apimčių. Taip, kad vietoj krūtų turiu vos matomus iškilimus, kurių nei į delną suimsi, nei prikimšta liemenėle pakelsi.
Papildyta:
Autore, atleiskit, jei klystu, bet man rodos jūs dar neperžengėte paauglystės amžiaus, jei šnekate apie didinantį krūtis pieną, ar diskomfortą už galimybę jaustis seksualia ir patrauklia. Patraščiausiai vertinate nesulyginamus dalykus.
Apskritai kalbant apie didžiakrūčių ir mažakrūčių problemas, mielai iškaisčiau savąsias į tas, kurios kamuoja didesnių biustų turėtojas.
Geriau jau skaudanti nugara nuo svorio, nei neva komfortas sportuojant būnant 'lenta'.
Geriau jau įrodyti, kad esi verta daug daugiau, nei tik tavo 'papai', nei stengtis, jog tave vertintų ir be jų... (nors vistiek vyrui knieti pačiupinėt krūtis).
Geriau jau po didelėmis krūtimis vasarą iššuntanti oda, nei poreikis nešioti nepatogias 'medines' prikištas liemenėles ištisus metus...
Ir tt.

Atsakyti
QUOTE(sonata998 @ 2011 08 01, 16:25)

cia tai tiesa parasei thumbup.gif
Atsakyti