Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės krūtinei didinti

QUOTE(ClearStory @ 2010 07 24, 18:30)
O kas blogai su ta A dydzui krutine? Liemeneles grazios, pakeliancios ir jus zavinga! Vat as liemeneles sau pritaikyti net negaliu, nera nei ka ideti, nei pakelti, nei sustumti. nenoriu sakyti, kad as nelaimingesne, bet isties didelis psichologinis diskomfortas kai neuzaugai iki liemeneliu...
Operacijos... Ir as svarsciau. Jus neskaitykit apie galimus jos rezultatus, o paziurekit filmuku, va tada tai praeis noras. Svarbiausia, kad juos keist reikia, o pakeitus gali nauju ir nebaisisavint organizmas! va tada ir liks odos kapsai... vaizdas kraupus! o juk i 40ties ir 50ties ir  60ties patrauklia norisi but, kad vyras pakibintu  ax.gif
sakykit, kur apie NPU komentaru radot? man sunkiai sekesi, kazkaip arba niekas nebando, arba kurios pabande, is laimes girtis nebenori  4u.gif

Tai suprantu, kad yra ir mazesniu krutiniu, bet man asmeniskai norisi didesnes. Su liemenelemis galima sukurti kazkoki efekta, bet nusirengus... As irgi bijau tu operaciju, o dar tai, kad kas 10 m kartot reikia...
Atsakyti
Na siaip man 92 apimtis maza nes esu gan sportisko sudejimo,peciu linija paplatejo tai krutine didesne turetu but. Bet aisku dziaugiuos kad ji dar toke bet bijau kad dar nenukristu to riebalo nuo jos:D tai daba tik stiprinu raumenis krutines. Ir mano riebalai daugiau aisku krito nuo virsutines dalies o geriau kad kristu nuo apatines dalies.
Atsakyti
geriausiai nesioti liemenele su kuo didesniais ideklais, jei persigalvoji paskui nusiimi ir viskas sumazejus...............nes paskui kai pasididini, tai gali persigalvoti gal nebepatinka ir nori mazesnes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 09 30, 18:01)
geriausiai nesioti liemenele su kuo didesniais ideklais, jei persigalvoji paskui nusiimi ir viskas sumazejus...............nes paskui kai pasididini, tai gali persigalvoti gal nebepatinka ir nori mazesnes  doh.gif

Nežinau, man asmeniškai su medine krūtine tikrai nėra komforto vaikščiot. Norisi prasmegt, kai vyras tave nurengia, o tavo liemenėle krisdama žemėn rodos grindis pramuš... Kaip mane tai kankina....!!! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ClearStory @ 2010 10 01, 18:49)
Nežinau, man asmeniškai su medine krūtine tikrai nėra komforto vaikščiot. Norisi prasmegt, kai vyras tave nurengia, o tavo liemenėle krisdama žemėn rodos grindis pramuš... Kaip mane tai kankina....!!!  verysad.gif

nu bet tai gal tavo vyrui patinka tokia kokia yra tavo krutine smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ClearStory @ 2010 10 01, 18:49)
Nežinau, man asmeniškai su medine krūtine tikrai nėra komforto vaikščiot. Norisi prasmegt, kai vyras tave nurengia, o tavo liemenėle krisdama žemėn rodos grindis pramuš... Kaip mane tai kankina....!!!  verysad.gif

Neisizeiskit, bet juokiausi iki asaru lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif labai jau laki aps mane fantazija lotuliukas.gif blush2.gif Siaip as irgi ...hmmm..lenta.... ir del to kompleksuoju ....
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 10 02, 17:18)
nu bet tai gal tavo vyrui patinka tokia kokia yra  tavo krutine  smile.gif  ?

Bet ta maža - tai jos NĖRA. Pečius plačius turiu, tai ta mano AA krūtinė pradingsta... Sako jam patinka... Arba nesako nieko. O ką jam ir besakyti. Bet kai kartą užsidėjau prikimštą liemenėlę, visai smegenys susisuko, pagalvojo, kad mano per naktį paaugo, kaip griebė mane, kokiom akim pažiūrėjo ir išlemeno drebančiom lūpom kokia aš šiandien moteriška, ar nepastebėjau, jog mano krutinė papilnėjo.... Tai man buvo toks smūgis! Supratau, jog vyrai yra vyrai, o tam moterys ir yra, kad būtų su krūtimis. Tai savaime traukia ir yra pats tiesiausias kelias į seksualumą.
Papildyta:
QUOTE(Mama Ruta @ 2010 10 03, 17:22)
Neisizeiskit, bet juokiausi iki asaru  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif labai jau laki aps mane fantazija  lotuliukas.gif  blush2.gif Siaip as irgi ...hmmm..lenta.... ir del to kompleksuoju ....

Kaip norėčiau ir aš taip nuoširdžiai 'pažvengti'... 4u.gif Ai, nežinau, niekaip nesugebėjau per tiek metų susitaikyt, pinigų nėra didinti... Nervus paauglystėj susigadint baigiau dėlto. Kai visos mergaitės brendo, jautė moteriškėjantį kūną, man rodos taip ir užsilikau aš toj paauglystėj... Mane net pačia pamačius verčia iš kojų, nereikia nei didelės, tiesiog krūtinė, kuria moterys pabrėžia... O tai man tų mergaitiškų liemenukų kaušeliai per dideli... Žodžiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ClearStory: 03 spalio 2010 - 16:17
QUOTE(austeja11 @ 2010 10 02, 16:18)
nu bet tai gal tavo vyrui patinka tokia kokia yra  tavo krutine  smile.gif  ?

Kas iš to, kad jos vyrui tai patinka. Bet jei pati JAUTIESI BLOGAI, kompleksuoji. Aš ir turiu mažą krutinę, irgi dėl to kompleksuoju. Man nusišvilpt, kad ir milijonas vyrų pasakytų, kad mano maža krūtinė atrodo nuostabiai, manęs tai neįtikintų, nes aš pati jaučiuos negerai. Koks skirtumas kam kas patinka, pirmiausia ir svarbiausia turi pats sau patikti. Pvz mano MB nuolat sako, kokią gražią krutinę turiu, ir kad nenorėtų didesnės, o jei pvz taip nutiktų, kad ji padidėtų, tai ką, sakytų, kad jau nebepatinka??? Nereikia lia lia.
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2010 10 03, 20:02)
Kas iš to, kad jos vyrui tai patinka. Bet jei pati JAUTIESI BLOGAI, kompleksuoji.  Aš ir turiu mažą krutinę, irgi dėl to kompleksuoju. Man nusišvilpt, kad ir milijonas vyrų pasakytų, kad mano maža krūtinė atrodo nuostabiai, manęs tai neįtikintų, nes aš pati jaučiuos negerai. Koks skirtumas kam kas patinka, pirmiausia ir svarbiausia turi pats sau patikti. Pvz mano MB nuolat sako, kokią gražią krutinę turiu, ir kad nenorėtų didesnės, o jei pvz taip nutiktų, kad ji padidėtų, tai ką, sakytų, kad jau nebepatinka??? Nereikia lia lia.

Visiškai sutinku. taip ir yra. Jūs puikiai išdėstėte šią tiesą.
Neturėti krūtinės, visų pirma psichologinis diskomfortas...
Nežinau, kaip Jums, moterys, bet man jau nuolat vaidenasi, kad jei vyrą viliotų didžiakrūtė, jis susileistų, neatsispirtų... Juk prigimtinai norisi įsikniaubt, suspaust delne minkštą krūtį..... Papraščiausiai jaučiuos nepilnavertė.
Atsakyti
QUOTE(ClearStory @ 2010 10 03, 20:06)
Visiškai sutinku. taip ir yra. Jūs puikiai išdėstėte šią tiesą.
Neturėti krūtinės, visų pirma psichologinis diskomfortas...
Nežinau, kaip Jums, moterys, bet man jau nuolat vaidenasi, kad jei vyrą viliotų didžiakrūtė, jis susileistų, neatsispirtų... Juk prigimtinai norisi įsikniaubt, suspaust delne minkštą krūtį..... Papraščiausiai jaučiuos nepilnavertė.

Na aš nelabai sutikčiau su šituo, ne visiems vyrams patinka didelės minkštos krūtys. Pvz MB sako, kad jam laba nepatinka tokios na labai jau didelės krūtinės, nes smulki panelė retai kada turi labai didelę krutinę, dažniausiai tai būna apkūnokos moterys, su didele krūtine.
Bet pvz aš esu smulki, tai ir tos krūtinės nieko nėr, o norėčiau, kad būtų pilnesnė, kad pati jausčiausi gerai, o ne dėl to, kad mano vyrui patinka.
O jūs ClearStory imkit 4u.gif ir išmokit mylėt save mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ClearStory @ 2010 10 03, 16:15)
Bet ta maža - tai jos NĖRA. Pečius plačius turiu, tai ta mano AA krūtinė pradingsta... Sako jam patinka... Arba nesako nieko. O ką jam ir besakyti. Bet kai kartą užsidėjau prikimštą liemenėlę, visai smegenys susisuko, pagalvojo, kad mano per naktį paaugo, kaip griebė mane, kokiom akim pažiūrėjo ir išlemeno drebančiom lūpom kokia aš šiandien moteriška, ar nepastebėjau, jog mano krutinė papilnėjo.... Tai man buvo toks smūgis! Supratau, jog vyrai yra vyrai, o tam moterys ir yra, kad būtų su krūtimis. Tai savaime traukia ir yra pats tiesiausias kelias į seksualumą.
Papildyta:

Kaip norėčiau ir aš taip nuoširdžiai 'pažvengti'...  4u.gif  Ai, nežinau, niekaip nesugebėjau per tiek metų susitaikyt, pinigų nėra didinti... Nervus paauglystėj susigadint baigiau dėlto. Kai visos mergaitės brendo, jautė moteriškėjantį kūną, man rodos taip ir užsilikau aš toj paauglystėj... Mane net pačia pamačius verčia iš kojų, nereikia nei didelės, tiesiog krūtinė, kuria moterys pabrėžia... O tai man tų mergaitiškų liemenukų kaušeliai per dideli... Žodžiu.

na, pas mane tai 75 A krutines dydis, bet tai pvz kai buvo paauglystei uzaugo krutine nemaza, nes paauglystei daug pieno gerdavau per vakara 1l pieno, as manau gal del to ir uzaugo didesne, bet dabar kazkaip kai vaikinai spokso i tavo krutine mane taip uzknisa ir nervina kad negaliu g.gif jauciu irgi diskomforta nejauku, noreciau mazesnes .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austeja11: 03 spalio 2010 - 20:10
QUOTE(Muscade @ 2010 10 03, 21:26)
Na aš nelabai sutikčiau su šituo, ne visiems vyrams patinka didelės minkštos krūtys. Pvz MB sako, kad jam laba nepatinka tokios na labai jau didelės krūtinės, nes smulki panelė retai kada turi labai didelę krutinę, dažniausiai tai būna apkūnokos moterys, su didele krūtine.
Bet pvz aš esu smulki, tai ir tos krūtinės nieko nėr, o norėčiau, kad būtų pilnesnė, kad pati jausčiausi gerai, o ne dėl to, kad mano vyrui patinka.
O jūs ClearStory imkit  4u.gif  ir išmokit mylėt save  mirksiukas.gif

Ne ne del vyro as TIKRAI. Dėl savęs. Tiesiog pačios situacijos primena man šį trūkumą. Gal jūs neįsivaizduojat kokį: mano krūtinės apimtis 75cm, o apimtis po krūtine 70cm. A kaušelis prasideda nuo 10cm skirtumo tarp šių apimčių. Taip, kad vietoj krūtų turiu vos matomus iškilimus, kurių nei į delną suimsi, nei prikimšta liemenėle pakelsi.
Papildyta:
QUOTE(austeja11 @ 2010 10 03, 22:12)
smile.gif
Papildyta:
na, pas mane tai 75 A krutines dydis, bet tai pvz kai buvo paauglystei uzaugo krutine nemaza, nes paauglystei daug pieno gerdavau per vakara 1l pieno, as manau gal del to ir uzaugo didesne, bet dabar kazkaip kai vaikinai spokso i tavo krutine mane taip uzknisa ir nervina kad negaliu g.gif jauciu irgi diskomforta nejauku, noreciau mazesnes .

Autore, atleiskit, jei klystu, bet man rodos jūs dar neperžengėte paauglystės amžiaus, jei šnekate apie didinantį krūtis pieną, ar diskomfortą už galimybę jaustis seksualia ir patrauklia. Patraščiausiai vertinate nesulyginamus dalykus.
Apskritai kalbant apie didžiakrūčių ir mažakrūčių problemas, mielai iškaisčiau savąsias į tas, kurios kamuoja didesnių biustų turėtojas.
Geriau jau skaudanti nugara nuo svorio, nei neva komfortas sportuojant būnant 'lenta'.
Geriau jau įrodyti, kad esi verta daug daugiau, nei tik tavo 'papai', nei stengtis, jog tave vertintų ir be jų... (nors vistiek vyrui knieti pačiupinėt krūtis).
Geriau jau po didelėmis krūtimis vasarą iššuntanti oda, nei poreikis nešioti nepatogias 'medines' prikištas liemenėles ištisus metus...
Ir tt.
Atsakyti