QUOTE(ClearStory @ 2010 07 24, 18:30)
O kas blogai su ta A dydzui krutine? Liemeneles grazios, pakeliancios ir jus zavinga! Vat as liemeneles sau pritaikyti net negaliu, nera nei ka ideti, nei pakelti, nei sustumti. nenoriu sakyti, kad as nelaimingesne, bet isties didelis psichologinis diskomfortas kai neuzaugai iki liemeneliu...
Operacijos... Ir as svarsciau. Jus neskaitykit apie galimus jos rezultatus, o paziurekit filmuku, va tada tai praeis noras. Svarbiausia, kad juos keist reikia, o pakeitus gali nauju ir nebaisisavint organizmas! va tada ir liks odos kapsai... vaizdas kraupus! o juk i 40ties ir 50ties ir 60ties patrauklia norisi but, kad vyras pakibintu
sakykit, kur apie NPU komentaru radot? man sunkiai sekesi, kazkaip arba niekas nebando, arba kurios pabande, is laimes girtis nebenori
Operacijos... Ir as svarsciau. Jus neskaitykit apie galimus jos rezultatus, o paziurekit filmuku, va tada tai praeis noras. Svarbiausia, kad juos keist reikia, o pakeitus gali nauju ir nebaisisavint organizmas! va tada ir liks odos kapsai... vaizdas kraupus! o juk i 40ties ir 50ties ir 60ties patrauklia norisi but, kad vyras pakibintu
sakykit, kur apie NPU komentaru radot? man sunkiai sekesi, kazkaip arba niekas nebando, arba kurios pabande, is laimes girtis nebenori
Tai suprantu, kad yra ir mazesniu krutiniu, bet man asmeniskai norisi didesnes. Su liemenelemis galima sukurti kazkoki efekta, bet nusirengus... As irgi bijau tu operaciju, o dar tai, kad kas 10 m kartot reikia...