Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės krūtinei didinti

QUOTE(Darka1979 @ 2009 10 14, 12:26)
Nesamone  schmoll.gif

O kiek pakuociu Jusu drauge suvartojo? nes mano draugei tai po pirmos pakuotes irgi vos vos buvo, mazai kam nuo vienos pakuotes buna rezultatas kiek girdejau.
Papildyta:
QUOTE(kuku2 @ 2009 10 18, 13:57)
ant kiek reikia nemyleti savo kuno tokio koks yra, kad pradetum gerti neaiskios sudeties tabletes  schmoll.gif  krutine juk naturaliai padideja priaugus svorio, o jei ji dideja viena, tai labai itartina.. As taip nerizikuociau savo sveikata

Tai kad sudetys ir aiskiai parasyta, be to pripazinta Lietuvoje ir sertifikuota!!!
Mano vienai pazistamai krutine isaugo kai ji gere kontraceptinius- visom aisku kodel-todel kad ten hormonai, bet jos svoris neaugo...paradoksas- bet taip yra. turiu daug tokiu pavyzdziu kai augant svoriui krutine NEAUGO, ir atvirksciai!!!!!!!!!!

Papildyta:
kazhkaip ilgai cia nebuvau uzsukus...norejau parasyti, kad geriu dabar 4 pakuote Natural Push Up...rezultatu super patenkinta, tik tai nezinau ar pirksiu toliau-trupuciuka per brangu... Gal pirksiu dar viena pakuote bet gersiu jau mazesni kieki, siaip palaikymui ir kad uztvirtinti ta results-net baisu dabar prarasti!!!!!!!!!!
Bet drauge mano po 2 pakuotes atrodo nustojo gerti , jai leciau viskas buvo, neturejo kantrybes ir pinigeliu - gaila:(
Esme tame kad kiekvinam labai skirtingai, vienai greiciau, kitai leciau. Bet kazhkaip jauciamas tas poveikis. Zinau 3 moterys kurios vartojo ir visada bendrauju, tai vienodai ir iskarto nieko nebuna!
Gal kas active buste vartoja???kaip sekasi???man atrodo kaina turpuciuka pigesne?
Atsakyti

i 
Offtop'inės žinutės ištrintos. Čia dalinasi informacija tos, kurios tas priemonės išbandžiusios ir gali pasidalinti patirtimi;)
Atsakyti
sveikos, jokiu panasiu priemoniu nesu isbandziusi, bet noriu paklausti tokio dalyko, koks tikslas gerti tabletes, kurios kainuoja i menesi 200lt ir ta darote kelis menesius? jei galite pasodaryti plastine krutu didinimo operacija? as turiu omeny pinigine puse.
Atsakyti
QUOTE(mazzootia @ 2009 11 23, 01:21)
sveikos, jokiu panasiu priemoniu nesu isbandziusi, bet noriu paklausti tokio dalyko, koks tikslas gerti tabletes, kurios kainuoja i menesi 200lt ir ta darote kelis menesius? jei galite pasodaryti plastine krutu didinimo operacija? as turiu omeny pinigine puse.

Abejoju ar pinigine prasme gaunasi vienodai...
Maisto papildai kainoja apie 1500 lt daugiausiai, jeigu suvartoji pilna visa kursa, o kazhin ar plastine operacija tiek kainuotu manau desimt kart brangiau...ar gal krizes metu atpigo tas malonumas???
Atsakyti
QUOTE(saldumynas @ 2009 11 24, 10:23)
Abejoju ar pinigine prasme gaunasi vienodai...
Maisto papildai kainoja apie 1500 lt daugiausiai, jeigu suvartoji pilna visa kursa, o kazhin ar plastine operacija tiek kainuotu manau desimt kart brangiau...ar gal krizes metu atpigo tas malonumas???

na taip, gal pinigine prasme nera visai taip, kaip sakiau, taciau ar tu papildu nereikia vartoti pastoviai? kiek ilgai tas ju poveikis islieka? ta turejau omeny. nes jei pastoviai, tai tada tikrai pigiau - operacija.
Atsakyti
QUOTE(Kid_Smyle @ 2009 10 21, 17:42)
sveikutės , aš va dairiausi internete ir pažiūrėkit ką radau wink.gif ,gal kas bandė? http://grudi.net/?tx

as bandziau,tai tik pinigai i bala,nes atsiuncia sms,kad reikia siusti dar viena sms po to dar viena ....o kaina vienos kokie astuoni litai,zodziu nesamone,atsiunte pratimus senai zinomus krutinei stangrinti.va cia tai pinigu metymas.o del activebust mano pusesere naudojo sake padidejo mirksiukas.gif
Atsakyti
nu tai ar dar kas isbandete ta Natural Push Up? kiek skaitineju tai atsiliepimai neitiketini bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kam reikia naujos pakuotes push up, 160 tableciu atiduociau uz 200lt, galiojimas iki 2011.Galit rasyt i AZ
Atsakyti
Isbandziau daugybe preparatu ir visokiu nesamoniu ir tik viena man nerealiai padejo pereiti is AAA i 85B dydi-tai plastine operacija smile.gif jeigu jums uztenka to kad krutine atrodo tik siek padidejusi,tokia panasiai kaip pries sirgima,tai prasom galite gerti tas tabletes,kurios kainuoja po 200lt,bet nustojus gerti nustoja ir ju poveikis...Jeigu tikrai butu kazkokios stebuklingos tabletes ne viena Holivudo zvaigzde negultu po skalpeliu.Mergaites nebukite naivios,ir nemetykite pinigeliu,geriau ka nors grazaus nusipirkite,arba smagiai praleiskite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 02 20, 22:12)
jeigu jums uztenka to kad krutine atrodo tik siek padidejusi,tokia panasiai kaip pries sirgima,tai prasom galite gerti tas tabletes,kurios kainuoja po 200lt,bet nustojus gerti nustoja ir ju poveikis...Jeigu tikrai butu kazkokios stebuklingos tabletes ne viena Holivudo zvaigzde negultu po skalpeliu.Mergaites nebukite naivios,ir nemetykite pinigeliu,geriau ka nors grazaus nusipirkite,arba smagiai praleiskite  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
kazkaip netikiu as jokiomis didinimo priemonemis.manau ,cia visagale tik daktaro pagalba tongue.gif

p.s.kazkada bandziau tabletes,kurios kainavo daugokai,tikrai situacijos nepagerino
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linuute: 23 vasario 2010 - 15:10
Sveikos, mamytės!
Savo eksperimentais, atgaivinu šią temą vėl ax.gif

Ryžausi! Užsisakiau NPU, šiandien gavau ir jau įkaliau dvi tabletačkas rolleyes.gif
Nesvarbu placebas, ne placebas, svarbu paaugtų man tie papukai, sakau gal tikrai padės.
Matot, mano krūtinė AA! Žodžiu visiškas nulis. Nei gramo riebaliuko, tik pieno liauka šiokia tokia apčiuopiama (na, vis dėlto moteris). Nuo brendimo laikotarpio ji nei kiek nepadidėjo. Sakau, gal kaip tik tik tokio paskatinimo jai ir reikia... 70cm po krutine, 74cm krutinė! Mažas tas džiaugsmas...
Operacijai pinigėlių nėra, tai pagal išgales ėmiausi tabletyčių.
Startuoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ClearStory: 24 gegužės 2010 - 18:10