QUOTE(Darka1979 @ 2009 10 14, 12:26)
Nesamone
O kiek pakuociu Jusu drauge suvartojo? nes mano draugei tai po pirmos pakuotes irgi vos vos buvo, mazai kam nuo vienos pakuotes buna rezultatas kiek girdejau.
Papildyta:
QUOTE(kuku2 @ 2009 10 18, 13:57)
ant kiek reikia nemyleti savo kuno tokio koks yra, kad pradetum gerti neaiskios sudeties tabletes krutine juk naturaliai padideja priaugus svorio, o jei ji dideja viena, tai labai itartina.. As taip nerizikuociau savo sveikata
Tai kad sudetys ir aiskiai parasyta, be to pripazinta Lietuvoje ir sertifikuota!!!
Mano vienai pazistamai krutine isaugo kai ji gere kontraceptinius- visom aisku kodel-todel kad ten hormonai, bet jos svoris neaugo...paradoksas- bet taip yra. turiu daug tokiu pavyzdziu kai augant svoriui krutine NEAUGO, ir atvirksciai!!!!!!!!!!
Papildyta:
kazhkaip ilgai cia nebuvau uzsukus...norejau parasyti, kad geriu dabar 4 pakuote Natural Push Up...rezultatu super patenkinta, tik tai nezinau ar pirksiu toliau-trupuciuka per brangu... Gal pirksiu dar viena pakuote bet gersiu jau mazesni kieki, siaip palaikymui ir kad uztvirtinti ta results-net baisu dabar prarasti!!!!!!!!!!
Bet drauge mano po 2 pakuotes atrodo nustojo gerti , jai leciau viskas buvo, neturejo kantrybes ir pinigeliu - gaila:(
Esme tame kad kiekvinam labai skirtingai, vienai greiciau, kitai leciau. Bet kazhkaip jauciamas tas poveikis. Zinau 3 moterys kurios vartojo ir visada bendrauju, tai vienodai ir iskarto nieko nebuna!
Gal kas active buste vartoja???kaip sekasi???man atrodo kaina turpuciuka pigesne?