Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės krūtinei didinti

Aš geriu active buste, tikslas buvo sustangrint . Mano ir taip nemaža krūtinė dar padidėjo, bet, deja - nepanašu, kad pastangrėjo ... rolleyes.gif
Atsakyti
Siaip,nuotaikai pakelti,kol susitaupysim pinigu operacijai:

Ka tik issimaudziusi duse,stoviu pries veidrodi ir sakau savo vyrui: Mano krutys yrs per mazos ...
Jeigu nori,kad jos padidetu,turi kasdien pasiemusi gabaleli toletinio popieriaus patrinti juo tarp krutu.

Juo ptikejusi,pasiemiau gabaleli toletinuo popieriaus,pradejau trinti juo tarp krutu ir klausiu:
O kiek laiko tai truks?

Jos ims augti po keliu metu,atsake mano brangusis.

As nustojau trinti toletiniu popierium.

Nejaugi tu tikrai manai,kad toletinis popierius gali padidinti krutis?

Nerodydamas nustebimo jis atsake:
Zinoma,juk uzpakalis ziurek kaip isaugo...

Jis liko gyvas...
intensyvios terapijos deka,pradejo vaiksscioti.....
Atsakyti
QUOTE(saldumynas @ 2009 08 28, 08:47)
Mano drauge irgi kudute, ir mes kartu dabar vartojam, bet jai gal trupuciuka leciau eina tas procesas negu man. Bet vistiek organizmo reakcija yra, gal tik ne taip greitai. Nu nezinau  unsure.gif  kaip cia kuriai geriau. Pas mus tokia situacija:) Tikiuosi apsispresitir nenusivylsit bet kurio produktu.

Bet jus vartojat ne active bust? push up?
o kaip suprast, reguoja organizmas? ar visas kunas dideja? ta prasme,ir uzpakalis ir pilvas?
blush2.gif
Atsakyti
mes vartojam Natural push up, o organizmo reakcija-turiu omeny kad bendrai poveikis yra, organizmas jaucia tuos papildus ir reagoja, butent krutine reagoja, ne uzpakalis. tikrai nepastebejau kad kitos vietos augtu....manau tai yra svarbiausias dalykas.
Atsakyti
QUOTE(saldumynas @ 2009 09 14, 22:01)
mes vartojam Natural push up, o organizmo reakcija-turiu omeny kad bendrai poveikis yra, organizmas jaucia tuos papildus ir reagoja, butent krutine reagoja, ne uzpakalis. tikrai nepastebejau kad kitos vietos augtu....manau tai yra svarbiausias dalykas.

Jus vartojat ir jums padeda? kiek laiko jas geriate? kiek krutine padidejo?
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 09 17, 14:56)
Jus vartojat ir jums padeda? kiek laiko jas geriate? kiek krutine padidejo?

as tai jau trecia pakuote pradedu, kiek padidejo konkreciai pasakyti negaliu. Bet jeigu taip ir eis tai reikes apatini visa keisti.
Atsakyti
QUOTE(saldumynas @ 2009 09 17, 22:12)
as tai jau trecia pakuote pradedu, kiek padidejo konkreciai pasakyti negaliu. Bet jeigu taip ir eis tai reikes apatini visa keisti.

O nebandet daryti pertraukos, nes kazi ar islieka poveikis kai baigi gerti? g.gif o beja, kur jus pirkote sias tabletes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinMintė: 18 rugsėjo 2009 - 11:48
[quote=GinMintė,2009 09 18, 12:48]
O nebandet daryti pertraukos, nes kazi ar islieka poveikis kai baigi gerti? g.gif o beja, kur jus pirkote sias tabletes?
[/qu

Kiek as supratau pertraukos daryti negalima, ta prasme jei pradejai vartoti tai ir reikia gerti iki tol kol tenkins krutines forma. O nustoti gali bet kada- taip su[rantu kiekvienam skirtingai ir individualiai. O man dar per mazai trupuchiuka.
Man tai irgi idomu kaip ten bus paskui kai baigsiu vartoti...bet yra ir palaikomas kursas man atrodo- tiksliai neatsimenu. O pirkau pagal skelbima paskambinau ir man atsiunte.
Papildyta:
O kaip sekasi mergaitems kurios Active buste vartoja, man idomu kuo sitie du produktai skiriasi...reikia paskaityti isigilinti.
Kaip jums rezultatas, kaip nustojote gerti ar taip ir liko krutine?/
Atsakyti
Ar nebijote merginos drasiai taip gerti - avizos, augalai nekalciausi sudetyje kazkaip valgau kose kasdien avizu tai nepadidina krutines g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalantukass @ 2009 09 21, 16:42)
Jeigu kas is kauno sugalvotu parsisiusti ,pabandyti tu stebuklu,tai ir as prisijungciau,mat is namu internetu nenoriu kad vyras suzinotu... blush-anim-cl.gif .bet pabandyciau,tai gal koperuojames kas drasesnes...?

Tai nebutina uzsakyneti internetu, jus galite paskambinti ir uzsakyti kad jums pristatytu. ir vyras nieko nesuzinos ir pristatys jums tuo adresu kurio noresite. Cia gal jus turejoti omeny kad is Latvijos uzsakineti reikia inernetu...tai tada gal. As perku Lietuvoj, jau kazhkur cia rasiau el puslapy ten yra telefona nurodytas kurio paskambinus pristato ir konsultuoja mergaite.
Atsakyti
Drauge isbande- poveikio jokio schmoll.gif
Atsakyti
sveikutės , aš va dairiausi internete ir pažiūrėkit ką radau wink.gif ,gal kas bandė? http://grudi.net/?tx
Atsakyti