Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės krūtinei didinti

sakykit,panos,kas vartojat kokius ten bebutu papildus,o uzpakalis nepadideja ? tik krutine....? g.gif
Atsakyti
Lalantukass, as vartoju NPU tai man tikrai nei uzpakaliukas nei kitos vietos- nu iskirus krutine aisku, neauga. Nors as linkusi ir kaip sakiau buvau tokia pampushka:)) bet sukuda ir krutine nukrito del to pradejau vartoti natural push up. dabar matau results krutine auga bet svoris ir kitu vietu apimtis tikrai net. Kiek bendravau su kitom panelem tai irgi ne buvo tokiu kuriom riebalai augtu. Tai kad viskas chiki.ziuresim kaip bus toliau.smile.gif
Atsakyti
Įdomu, tie guziukai nugaroj dingo? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalantukass @ 2009 08 26, 10:59)
sakykit,panos,kas vartojat kokius ten bebutu papildus,o uzpakalis nepadideja ? tik krutine....? g.gif

kaip tik apie natural push up girdejusi esu kad visas kunas dideja, kazkur forumuose nagrinejausi tai jo tas yra. Nu ka as zinau, activbust naudojant tai tikrai ne
Atsakyti
nesinaudokit mamos tokiais niekais ir nesvaistykit pinigeliu i bala,mane irgi buvo sugunde kad galiu padidint krutis,i nieka neziurejau ir nusipirkau ta active buste,vis tikejaus rezultatu,bet taip ir liko tik tikejimas,nieko jos nepakeite,ne kruties dydzio ne ko nors kito,ir dar ne gana to raso kad grazina pinigelius,bet ir to nebegaunu verysad.gif tuscios svajones doh.gif
Atsakyti
as esu viskuom nusivylusi,nei gimdymas nepadidino krutu,o tik dar pamazejo,nei KT nedidina ju ,galu gale activebuste uzsisakiau,tai jos taip pat visai nepadidino,negi tas push up tikrai didina?kaip ji uzsisakyt,kur gaut?
Atsakyti
as pirkau NPU Lietuvoje, ten kur euro kaina man atrodo cia is latvijos reikia uzsakyneti. Lietuvoj uzsakinejau 259Lt kainuoja pakuote 160tab. ir greitai jie pristato per viena diena - per visa Lietuva. tik reikia uz pristatyma dar sumoketi paciai, o siaip jie operatyviai dirba. dabar neturiu salia to numeriuko kurio skambinau, bet yra puslapyje www.spaultra.com, dabar neturiu laiko ten uzeiti paziureti.
Atsakyti
kaip sunku,vienos stumiA ANT PUSH UP,KAD SHUDAS,O KITOS ANT ACTVE BUST... IR ZINOK ZMOGAU,KAD GUDRAS KA CIA PASIRINKUS.... g.gif

saldumynas,as matai nesu pampucka,tai yra pas mane to uzpakaliuko yra,bet vat su tais atsikishimais,problemele,vat ir galvoju,ka cia padarius,kad butu uz vyro didesni... biggrin.gif

gintte25,o tai ne atvirksciai? nu kazkaip visai issimusiau is veziu... sad.gif ir ka cia pasirinkus?
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2009 08 26, 14:32)
Įdomu, tie guziukai nugaroj dingo? g.gif  g.gif  g.gif

nu siaubas kazkoks... blink.gif cia buvo shalutinis poveikis.
jauciu dingo,po kiek laiko vistiek organizmas valosi... bigsmile.gif
tik va niekaip nenusprendziu kokias man isigyti,pinigeliai dideli, doh.gif
saldumynas patenkinta. 4u.gif bet jai reikia pakelt krutine,o man uzsiaugint ax.gif
edita23 sako,nemetyt pinigu, cool.gif
gal dar kas ka pasisakys is bendros patirties. unsure.gif
Atsakyti
Visiska nesamone... Pinigu i bala ismetimas... pries gerus metus geriau tokias... - deja deja.., poveikio jokio.. Vienintele iseitis plastine operacija.. Ka as ir padariau.... Pinigeliai nemazi, bet rezultatas nors yra.. smile.gif
Atsakyti
Mano drauge irgi kudute, ir mes kartu dabar vartojam, bet jai gal trupuciuka leciau eina tas procesas negu man. Bet vistiek organizmo reakcija yra, gal tik ne taip greitai. Nu nezinau unsure.gif kaip cia kuriai geriau. Pas mus tokia situacija:) Tikiuosi apsispresitir nenusivylsit bet kurio produktu.
Atsakyti
as pries pusantru metu geriau tas tabletes,nesitikejau kad pades,bet tai dariau tik tam kad uzsideciau pliusiuka jog viska isbandziau iki operacijos,dabar turiu tikrai grazia ir stangria krutine,o tie vaistai absoliuciai niekuo nepadejo,tik skrandi labai sudirgindavo,be to mergaites issiaiskinkite kokios priezastys is tikruju lemia tai jog krutine yra maza,ir suprasite,kad tos zoleles yra visiskai ne prie ko.Maza krutine buna del pvz. sutrikusios kiausidziu veiklos,kur yra gaminamas moteriskas hormonas,ir augti krutine gali tik hormonu pagalba,pvz.vyrai kurie darosi lyties keitimo operacija pries tai pereina moterisku hormonu kursa ir jiems pradeda augti krutys!Cia yra didziausia nesamone kad nuo kazkokiu zolyciu prades augti papai,jeigu kam ir yra kazkoks poveikis,tai gali buti ir placebo efektas,kai zmogus pats save itikina jog tai jam labai padeda,ir is tiesu tai padeda.Bet tokiu atveju jeigu pats save itikinsi,tai ir geriant vitamina C gali pradeti augti krutys smile.gif
Atsakyti