idomu kaip tas activ bust veikia "serveteles"
ash tai tikiu, kad padideja, nes liaukos ishsiplecia -taip kaip maitinant turbut toks vaizdas turetu buti jeigu nekenkia ir vaizdelis geras -tai galima kaip papilda ir vartoti vis ne po peiliu lysti
daaar laukiam atsiliepimu ir man idomu pasidare
susigundziau ir as tuom activbuste,visgi tikiuos kad gal pades padidinti nors siek tiek krutine,uzsisakiau internete tableciu,bet jau 2savaite kaip negaunu ju
Sveikos mielosios,
as irgi susidomejau krutines grazinimu zinot dabar vasara, dazniau atviras iskirptes nesioju, vistiek norisi, kad graziau atrodytu biustas...
Aisku, stebuklu nedaro joks kremas.. bet padeti islaikyti ka dave gamta manau tikrai gali. beto, kiek skaiciau activbuste puslapyje, tai viskas ten is naturaliu medziagu.
butent taip ir yra parasyta pas juos puslapyje, kad riebalu lasteles issipucia ir grazina krutines formas.
Gal ir man pamegint uzsisakyt?
as irgi susidomejau krutines grazinimu zinot dabar vasara, dazniau atviras iskirptes nesioju, vistiek norisi, kad graziau atrodytu biustas...
Aisku, stebuklu nedaro joks kremas.. bet padeti islaikyti ka dave gamta manau tikrai gali. beto, kiek skaiciau activbuste puslapyje, tai viskas ten is naturaliu medziagu.
ash tai tikiu, kad padideja, nes liaukos ishsiplecia -taip kaip maitinant turbut toks vaizdas turetu buti g.gif biggrin.gif jeigu nekenkia ir vaizdelis geras -tai galima kaip papilda ir vartoti g.gif vis ne po peiliu lysti g.gif
butent taip ir yra parasyta pas juos puslapyje, kad riebalu lasteles issipucia ir grazina krutines formas.
Gal ir man pamegint uzsisakyt?
esu pries kokius 5 metus bandziusi tokio pabudzio tabletes, padidejo vienu dydziu, bet nustojus gerti vel sugrizo i pradine padeti po kokio puses menesio. Geriau pataupyt pinigelius ir sveikata plastinei operacijai
poveikis gal ir yra, bet nevisoms ir nevienodas,
girdejau kad naturl push up gimdziusioms pastangrina krutine, bet logiskai mastant kam mest 300lt jei uz tuos pinigus gali nueit i sporto sale ir viska pastangrint
girdejau kad naturl push up gimdziusioms pastangrina krutine, bet logiskai mastant kam mest 300lt jei uz tuos pinigus gali nueit i sporto sale ir viska pastangrint
Sveikos, pries pora metu mano teta pirko ta Push up'a, lyg tai buvo patenkinta. Produktas skirtas toms kurios turi kantrybes...kadangi mano teta kantrybes neturejo tai suvartojo 2pak. Bet rezultatas buvo, tikrai nera stebuklingos tabletes, bet poveikis yra.
Dabar mes su drauge "padseli" ir irgi uzsakem. Tik pirma pakuote ipusejo. tai ziuresim koks bus mums poveikis, manau kad viskas labai individualu, nes girdejau ir geru ir neigiamu atsiliepimu. Bet vienareiksmiskai manau tai 100 proc geriau negu pjaustytis...fu fu fu.
Dabar mes su drauge "padseli" ir irgi uzsakem. Tik pirma pakuote ipusejo. tai ziuresim koks bus mums poveikis, manau kad viskas labai individualu, nes girdejau ir geru ir neigiamu atsiliepimu. Bet vienareiksmiskai manau tai 100 proc geriau negu pjaustytis...fu fu fu.
sveiki, as igri susidomejau Activ Buste, ir ... uzsisakau liepos 29,kada gausiu, tai nezinau, bet ten parisyta buvo kad per savaite ateis pastu, tai kai pavartuosiu, parasysiu kas darosi, ar is vis ka darosi.
as va uzsisakiau, aisku ne per 10 dienu atsiunte, per menesi, bet va manau paimsiu ir pabandysiu, jei per 10 dienu nieko nera - galima grazinti, jei bus idomu galesiu parasyti
QUOTE(Tigriuke @ 2007 07 26, 09:30)
Zurnale perskaiciau reklama apie Active -buste.Ir uzkibau cia ir kremas,ir tabletes krutinei padidinti.Tik reikia paskambinti ir uzsisakyti.Jei nepamatysit rezultatu -pinigus grazina Tai va gal kas uzsakinejo?ir zino kaina?ar padeda?
aciu
aciu
As pries menesi pradejau vartoti natural Push up-kiek suprantu tai panasios tabletes kaip Active bust, nezinau kaip sudetis skiriasi ar ne. Bet esu patenkinta bent jau kol kas. Pirma pakuote jau eina i pabaiga planuoju kita savite uzsisakyti antra. Krutine pasidare tokia kaip pilnesne, sunkesne. Ne zinau tikiuosi taip ir bus. Netikejau stebuklu, bet drauge itikino kartu pabandyti- ir nesigailiu. Tikiuosi taip ir bus vis gereti ir grazeti krutine. gal paskitykit apie push up, gal kam irgi patiks. www.spaultra.com
Na..visu pirma tai turejau labai sunkias savaites darbe ir dar vyrui sveikata bloga buvo, tai net pamirsau viska kokie siuntiniai turi ateiti ir t.t.
gavau laiskeli, na va ir nuo penktadienio jau naudoju. Kremukas labai mielas, labai malonu teptis, tabletytes irgi gerai, nes kai kurie papildai buna, kad atsirugsti tai jauciasi kad kazkokiu zoliu privalgei. cia ne.
na padidejimu dar nejauciu manau reikia buti kantresnei, activbust poveikis matosi mazdaug po 10 dienu taip pasakyta.
ziuresim.
O kaip kitom?
gavau laiskeli, na va ir nuo penktadienio jau naudoju. Kremukas labai mielas, labai malonu teptis, tabletytes irgi gerai, nes kai kurie papildai buna, kad atsirugsti tai jauciasi kad kazkokiu zoliu privalgei. cia ne.
na padidejimu dar nejauciu manau reikia buti kantresnei, activbust poveikis matosi mazdaug po 10 dienu taip pasakyta.
ziuresim.
O kaip kitom?
Sveikos merginos. Nu ka iveikiau as pirma pakuote Push up...uzsisakiau antra pakuote esu labai patenkinta- o vyras dar labiau:))))
Drauge irgi uzsake antra pakuote bet jai sunkiau eina. As manau kad daug kas priklauso nuo figuros, kadangi anksciau turejau GERA krutine, bet sukudau stipriai ir krutine "dingo"- tai kad potenciala PUSH UP'ui gera turejau. Vienu zodziu viskas labai gerai. po pirmos pakuotes krutine pasidare tokia kaip pries menesines uh uh- praejo menesines o krutine tokia ir liko. Ziuresiu kaip bus toliau. Visoms sekmes ir geru prasmingu ir veiksmingu produktu:)
Drauge irgi uzsake antra pakuote bet jai sunkiau eina. As manau kad daug kas priklauso nuo figuros, kadangi anksciau turejau GERA krutine, bet sukudau stipriai ir krutine "dingo"- tai kad potenciala PUSH UP'ui gera turejau. Vienu zodziu viskas labai gerai. po pirmos pakuotes krutine pasidare tokia kaip pries menesines uh uh- praejo menesines o krutine tokia ir liko. Ziuresiu kaip bus toliau. Visoms sekmes ir geru prasmingu ir veiksmingu produktu:)