Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės krūtinei didinti

Merginos, moterytės- gal kas vartojat ar vartojot tą "activ bust".. Kokie komentarai, pasipasakokit 4u.gif Kas būna kai baigi gert tas tabletes?
Atsakyti
aha man irgi idomu pasidare, siandien atsidariau netycia ju reklamini pislapiuka, paskaiciau, nu labai jau ten poveikis didelis atseit. ir kas svarbiausia- jei nepadeda (ar atrodo kad netenkina del kazko), gali ghrazint tuscia buteliuka, gausi atgal babkes visas. tai jei neveiktu jis, tai ir siustu visos atgal. nu nzn labai smalsu pasidare, pasidalinkit patirtim kas badet, kaip ten po tu 20 dienu? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kas girdejo ka nors apie maisto papilda "Activ'Buste" ? ax.gif gal kam teko ji vartoti ir kokie rezultatai yra? g.gif
Atsakyti
Pagailek savo skrandzio, nes paskui turesi daug didenes problema nei mazos krutys g.gif
Atsakyti
Na man irgi indomu pasidarė tas "activ bust"... biggrin.gif Kaip ten po 10d padidėja krūtinė...
Atsakyti
Hm... Pasigooglinau ir visai įdomų straipsnį radau http://www.lrytas.lt...1...rfozės.htm Susibalamutinau vėl hihihi.gif
Atsakyti
Nežinau kur,bet tikrai girdėjau,kad tie papildai nepadeda,apimtis vos padidėja,bet jei nevartoji tų papildų nuolatos,jų poveikis iškart dingsta,t.y. turi jau būti nuo jų priklausoma,ir beje,kaina atrodo,ne maža.Aš geriau pataupyčiau ir ryžčiausi operacijai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simaska @ 2009 06 14, 13:01)
taip taip,apie sita..  mirksiukas.gif is isvaizdos atrodo labai jau didelis issigelbejimas..  blush2.gif  papasakok kas tau ten netiko?  verysad.gif  nes jeigu tikrai labai kazkas blogai,tai tik pinigus ismesiu i bala..  unsure.gif

AS KAI PAPULIU NETUREJAU(OPERACIJOS),TAI BUVO TIKRAS ISIGELBEJIMAS,YPAC DEVINT RUBUS ATVIRA NUGARA.GAL TURI PAZISTAMU AIRIJOJE,TEN LYGIAI TOKIE PATYS IR FIRMA PO 6 EURUS.PRILIMPA PIE IR LAIKO TVIRTAI JAI NESUSLAPINI AR STIPRIAI NEPRAKAITUOJI.
Atsakyti
as irgi netikiu schmoll.gif
bet jei jau taip norisi padidinti jas - pradek gerti kontraceptines...ne vienai draugei padidejo krutine 1 dydziu....vienai net 2 thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš tokius turiu, apie 85 Lt mokėjau, o po to kitoj parduotuvėj pamačiau už 30 Lt... doh.gif
Del dydzio - tai ka as zinau- nalabai jie padeda padidinti, nes yra be sleikuciu. O laikosi tai visai normaliai, bent jau as nepameciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Na tikrai ne visom naudojant KT padideja krutine. Zinau, kam ir sumazejo.. Siulyciau maziau imt i galva, yra kaip yra. smile.gif
Atsakyti
Tikrai, kad neapsimoka unsure.gif
Man atrodo, kad ta pigesni maciau "Migleje"- ji tikrai ne vien tik Klaipedoje yra smile.gif
Atsakyti