QUOTE(Saloniki @ 2009 10 23, 14:52)
sveikos, mamytės, gal galite patarti, kaip situacija su ekologišku ar ūkininkų maistu Vilniaus Kalvarijų turguje? Kol kas šį bei tą perku Halės, bet gal Kalvarijų pasirinkimas didesnis? Ačiū
Labas mano tevai ekologiskai ukininkauja ir tiekia i vilniu ekologiskus pieno produktus. kadangi viska zinau apie ta uki, tai drasiai valgom su visa seima savo produkcija
QUOTE(Burbuledas @ 2009 10 23, 18:48)
Labas mano tevai ekologiskai ukininkauja ir tiekia i vilniu ekologiskus pieno produktus. kadangi viska zinau apie ta uki, tai drasiai valgom su visa seima savo produkcija
gal butu galima suzinoti,kur jie pardavineja savo produkcija
Papildyta:
QUOTE(Burbuledas @ 2009 10 22, 00:40)
pritariu, visi ekologiski produktai LT yra brangus. gal kas lankotes vilniuje ekologisku pieno produktu parduotuvej? savanoriu pr. neseniai atradau ta parduotuve. ten skanu, ekologiska ir nebrangu
o kur ta parduotuve?
QUOTE(Burbuledas @ 2009 10 23, 17:48)
O kur konkrečiai į Vilnių tiekia?
QUOTE(Burbuledas @ 2009 10 21, 22:40)
pritariu, visi ekologiski produktai LT yra brangus. gal kas lankotes vilniuje ekologisku pieno produktu parduotuvej? savanoriu pr. neseniai atradau ta parduotuve. ten skanu, ekologiska ir nebrangu
as lankausi perku piena, varskes surius.
QUOTE(spalvota @ 2009 10 23, 23:19)
gal butu galima suzinoti,kur jie pardavineja savo produkcija
Papildyta:
o kur ta parduotuve?
Papildyta:
o kur ta parduotuve?
tikslaus adresu neprisimenu, bet ji yra Svanoriu pr. priesais (t.y. kitoj gatves puseje) Maxima, kuri yra tarp Vingio kino teatro ir Narkologijos centro Tokia maza parduotuve daugiaukscio namo pirmame aukste. Siaip toje vietoje penktadieniais vyksta ukininku turgelis.
QUOTE(Burbuledas @ 2009 10 21, 23:40)
As irgi kazkada atradau ta parduotuvele, vis eidama pro sali prigriebiu pieno, tuo labiau kad kainos kaip visu ukininku. Bet man idomu, gal kas zinote ar ten tikrai ekologiski produktai? Jie turi uzsideje ta zenkliuka ekologinio ukio, bet pvz pienas nors ir skanus normalus, jis nesurugsta tris dienas, kaip parduotuvinis, tuo tarpu kiti is ukininku surugsta per diena, ir grietine virsuje nenusistovi. Gal jis tiesiog virintas gali but?
QUOTE(Kenzo26 @ 2009 10 26, 13:47)
tikslaus adresu neprisimenu, bet ji yra Svanoriu pr. priesais (t.y. kitoj gatves puseje) Maxima, kuri yra tarp Vingio kino teatro ir Narkologijos centro Tokia maza parduotuve daugiaukscio namo pirmame aukste. Siaip toje vietoje penktadieniais vyksta ukininku turgelis.
toje parduotuvėlėje teko nusipirkti nešviežio sviesto ir grietinės jau galvojau turėsiu kur nusipirkti skanių produktų ir še tau lietuviškas biznis
QUOTE(klomba @ 2009 10 26, 13:55)
As irgi kazkada atradau ta parduotuvele, vis eidama pro sali prigriebiu pieno, tuo labiau kad kainos kaip visu ukininku. Bet man idomu, gal kas zinote ar ten tikrai ekologiski produktai? Jie turi uzsideje ta zenkliuka ekologinio ukio, bet pvz pienas nors ir skanus normalus, jis nesurugsta tris dienas, kaip parduotuvinis, tuo tarpu kiti is ukininku surugsta per diena, ir grietine virsuje nenusistovi. Gal jis tiesiog virintas gali but?
Šitos parduotuvės dar nesu atradusi, ačiū už nuorodą , o dėl galiojimo laiko - dukrai paprastai perku ekologišką "Dobilo" pieną, kuris irgi kelias dienas puikiausiai stovi. Šiaip, kažin ar kas vežtų į Vilnių pieną su vienos dienos galiojimo laiku
QUOTE(klomba @ 2009 10 26, 13:55)
Man tai mistika su natūraliu pienu beje, aš ne iš jūsų minimos parduotuvės perku, bet pas man vienas eko pienas rūgo kelias dienas ir gavosi keli mm grietinės, o štai kitas greit surūgo ir grietinės kokie trys cm tiesa slypi kažkur anapus
QUOTE(klomba @ 2009 10 26, 12:55)
Bet man idomu, gal kas zinote ar ten tikrai ekologiski produktai? Jie turi uzsideje ta zenkliuka ekologinio ukio, bet pvz pienas nors ir skanus normalus, jis nesurugsta tris dienas, kaip parduotuvinis, tuo tarpu kiti is ukininku surugsta per diena, ir grietine virsuje nenusistovi. Gal jis tiesiog virintas gali but?
del tikrumo, zinau tik tiek, kad toje parduotuveje prekiaujama ukininko J.Komarovskio produkcija. Patikrinus ekoagros puslapyje, sis ukininkas tirkai yra sertifikuotas:
SER-K-08-00356 KOMAROVSKIS JONAS Jurgiškių k., Matuizų sen. Jurgiškių k., Matuizų sen. (8~621) 75 946 jonaskom@one.lt augalininkystė, gyvulininkystė D.žolės, gyvulininkystės produkcija 2003 VšĮ Ekoagros K.Donelaičio g.33 / A.Mickevičiaus g.48, Kaunas
Dazniausiai perku ten piena is kurio gaminu jogurta. Kartais varskes suri - visada sviezias. Karta pirkau sviesta, tai jis sugedo greiciau nei spejau suvalgyti (bet realiai nzn koks buna sviesto galiojimo laikas).