Skaitau apie dešras ir galiu tik tiek pasakyti: galima apsieiti ir be jų.
išvengti duonos yra sunkiau. O jau ko tik neprikrauna ton duonon kasdieninėn kad ji ilgiau laikytųsi, būtų kepama žemesnėje temperatūroje.
Arba tie visi e, visuose produktuose. Kažkokios neaiškios higienos normos paskaičiuotos neaišku kam: suaugusiam ar vaikui, neaišku kokiam kūno svoriui. Tuoj greitai reiks sverti maistą ir skaičiuot gramais kiek suvalgyt kad neapsinuodytum per tuos e.
QUOTE(Enija @ 2010 03 23, 18:57)
Kažkokios neaiškios higienos normos paskaičiuotos neaišku kam: suaugusiam ar vaikui, neaišku kokiam kūno svoriui.
15 kg vaikui/70 kg suaugusiajam.
Vertinama pagal jautresnę grupę - t.y. vaikus, atsižvelgiant į produkto suvartojimą.
QUOTE(Rasma @ 2010 03 23, 20:01)
15 kg vaikui/70 kg suaugusiajam.
Vertinama pagal jautresnę grupę - t.y. vaikus, atsižvelgiant į produkto suvartojimą.
O dėkui
Ar kas nors užsisakinėjate iš Tikras maistas? Radau internete komentarų, kad kartais jie pristato jau sugedusius produktus (ypač vasarą).
QUOTE(pikkolo @ 2010 03 25, 13:58)
Ar kas nors užsisakinėjate iš Tikras maistas? Radau internete komentarų, kad kartais jie pristato jau sugedusius produktus (ypač vasarą).
Aš užsisakinėjau iki pakeitimų su pristatymu (dabar man tai daryti jau 'neapsimoka'), tai ne visada buvau patenkinta mėsos kokybe.
Visa kita buvo gerai.
Dažnai paskaitinėju, bet vis neišdrystu pasisakyti
Va iškilo toks klausimas: iš kur gaunate ekologiškų vaisių? Nes vien obuoliai jau pabodo pati tai dar pakentėčiau, bet vaikas tai jau nori ir kitokių.
Aš jau senai naudojuosi jų palgauomis. Esu patenkinta produktų kokybe, bent man tai nieko pagedusio nepasitaikė. Tik faršas kartais būna kapotas, o kartais maltas. Tai tas maltas man nelabai .Per smulkus man.
Va iškilo toks klausimas: iš kur gaunate ekologiškų vaisių? Nes vien obuoliai jau pabodo pati tai dar pakentėčiau, bet vaikas tai jau nori ir kitokių.
QUOTE(pikkolo @ 2010 03 25, 13:58)
Aš jau senai naudojuosi jų palgauomis. Esu patenkinta produktų kokybe, bent man tai nieko pagedusio nepasitaikė. Tik faršas kartais būna kapotas, o kartais maltas. Tai tas maltas man nelabai .Per smulkus man.
Mergaites, pasakykit, kokios firmos geriausiai pirkti riestainius, meduolius, avizinius sausainius? Siandien parduotuveje bandziau rasti be E, nepavyko
QUOTE(agniren_& @ 2010 03 25, 15:48)
Mergaites, pasakykit, kokios firmos geriausiai pirkti riestainius, meduolius, avizinius sausainius? Siandien parduotuveje bandziau rasti be E, nepavyko
Javinės avižiniuose sausainiuose yra tik vienas E500, bet jis nekenksmingas.
Reikia kepti pačiai
QUOTE(agniren_& @ 2010 03 25, 16:48)
Pasiziurekit www.sveikasvaikas.lt
QUOTE(Rasvyte @ 2010 03 25, 16:47)
Dažnai paskaitinėju, bet vis neišdrystu pasisakyti
Vasarą prisišaldau ekologiškų uogų O šiaip dar ekologiškus vaisius (mango, kriaušes) perku Maximoj. Jie atvežti iš Ispanijos, bet rašo, kad ekologiški. Kito pasirinkimo neturiu.
Na va nusipirkau tuos nitratu testus, tai Tatulos programos ekologiskai augintose bulvese ir morkose parode nitratu kad gerokai yra tai nebezinau jau kur gaut darzoviu be chemijos augintu
QUOTE(Zuwytes @ 2010 03 31, 11:44)
Na va nusipirkau tuos nitratu testus, tai Tatulos programos ekologiskai augintose bulvese ir morkose parode nitratu kad gerokai yra tai nebezinau jau kur gaut darzoviu be chemijos augintu
nelabai tikslus pasakymas: gal jas ir be "chemijos" augino, bet uždėjo labai daug naturalaus mėšlo