Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

Skaitau apie dešras ir galiu tik tiek pasakyti: galima apsieiti ir be jų.

išvengti duonos yra sunkiau. O jau ko tik neprikrauna ton duonon kasdieninėn kad ji ilgiau laikytųsi, būtų kepama žemesnėje temperatūroje. doh.gif

Arba tie visi e, visuose produktuose. Kažkokios neaiškios higienos normos paskaičiuotos neaišku kam: suaugusiam ar vaikui, neaišku kokiam kūno svoriui. Tuoj greitai reiks sverti maistą ir skaičiuot gramais kiek suvalgyt kad neapsinuodytum per tuos e.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enija: 23 kovo 2010 - 18:58
QUOTE(Enija @ 2010 03 23, 18:57)
Kažkokios neaiškios higienos normos paskaičiuotos neaišku kam: suaugusiam ar vaikui, neaišku  kokiam kūno  svoriui.

15 kg vaikui/70 kg suaugusiajam.
Vertinama pagal jautresnę grupę - t.y. vaikus, atsižvelgiant į produkto suvartojimą.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 23, 20:01)
15 kg vaikui/70 kg suaugusiajam.
Vertinama pagal jautresnę grupę - t.y. vaikus, atsižvelgiant į produkto suvartojimą.

O dėkui bigsmile.gif

Atsakyti
Ar kas nors užsisakinėjate iš Tikras maistas? Radau internete komentarų, kad kartais jie pristato jau sugedusius produktus (ypač vasarą).
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2010 03 25, 13:58)
Ar kas nors užsisakinėjate iš Tikras maistas? Radau internete komentarų, kad kartais jie pristato jau sugedusius produktus (ypač vasarą).

Aš užsisakinėjau iki pakeitimų su pristatymu (dabar man tai daryti jau 'neapsimoka'), tai ne visada buvau patenkinta mėsos kokybe.
Visa kita buvo gerai.
Atsakyti
Dažnai paskaitinėju, bet vis neišdrystu pasisakyti ax.gif

Va iškilo toks klausimas: iš kur gaunate ekologiškų vaisių? g.gif Nes vien obuoliai jau pabodo pati tai dar pakentėčiau, bet vaikas tai jau nori ir kitokių.

QUOTE(pikkolo @ 2010 03 25, 13:58)

Aš jau senai naudojuosi jų palgauomis. Esu patenkinta produktų kokybe, bent man tai nieko pagedusio nepasitaikė. Tik faršas kartais būna kapotas, o kartais maltas. Tai tas maltas man nelabai schmoll.gif .Per smulkus man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasvyte: 25 kovo 2010 - 15:48
Mergaites, pasakykit, kokios firmos geriausiai pirkti riestainius, meduolius, avizinius sausainius? Siandien parduotuveje bandziau rasti be E, nepavyko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agniren_& @ 2010 03 25, 15:48)
Mergaites, pasakykit, kokios firmos geriausiai pirkti riestainius, meduolius, avizinius sausainius? Siandien parduotuveje bandziau rasti be E, nepavyko unsure.gif

Javinės avižiniuose sausainiuose yra tik vienas E500, bet jis nekenksmingas.
Reikia kepti pačiai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(agniren_& @ 2010 03 25, 16:48)

Pasiziurekit www.sveikasvaikas.lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvyte @ 2010 03 25, 16:47)
Dažnai paskaitinėju, bet vis neišdrystu pasisakyti ax.gif

Va iškilo toks klausimas: iš kur gaunate ekologiškų vaisių?  g.gif Nes vien obuoliai jau pabodo pati tai dar pakentėčiau, bet vaikas tai jau nori ir kitokių.

Vasarą prisišaldau ekologiškų uogų ax.gif O šiaip dar ekologiškus vaisius (mango, kriaušes) perku Maximoj. Jie atvežti iš Ispanijos, bet rašo, kad ekologiški. Kito pasirinkimo neturiu.
Atsakyti
Na va nusipirkau tuos nitratu testus, tai Tatulos programos ekologiskai augintose bulvese ir morkose parode nitratu kad gerokai yra unsure.gif tai nebezinau jau kur gaut darzoviu be chemijos augintu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2010 03 31, 11:44)
Na va nusipirkau tuos nitratu testus, tai Tatulos programos ekologiskai augintose bulvese ir morkose parode nitratu kad gerokai yra  unsure.gif  tai nebezinau jau kur gaut darzoviu be chemijos augintu  verysad.gif

nelabai tikslus pasakymas: gal jas ir be "chemijos" augino, bet uždėjo labai daug naturalaus mėšlo g.gif
Atsakyti