Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

Keista g.gif aš gavau iš Kauko.
Atsakyti
QUOTE(Darfe @ 2010 03 18, 19:47)
Nupirko MB turgely kažkuriam bulvikių iš ūkininko. Gražios tokios, skutu, džiaugiuosi... ale gal per gražios pasirodė, kad sugalvojau testuką nitratų padaryt(lakmusiukas toks)  biggrin.gif Pamačius rezultatus ištrenkaiu bulves velniop. Nitratų pati didžiausia norma kokia lakmuse buvo  doh.gif

kur jus tuor lakmusiukus perkat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darfe @ 2010 03 19, 01:41)
Keista  g.gif  aš gavau iš Kauko.

o kas cia per kaukas?
Atsakyti
QUOTE(spalvota @ 2010 03 19, 17:25)
o kas cia per kaukas?


http://www.kaukovaises.lt/
Atsakyti
QUOTE(Darfe @ 2010 03 19, 00:41)
Keista  g.gif  aš gavau iš Kauko.


Pasirodo pati gėdingai apsižioplinau blush2.gif doh.gif Nusiunčiau jiems laišką, o užsakymo lapą pamiršau prisegt doh.gif Tai nieks pas mane ir nevažiavo... Dabar dar savaitę teks maitintis maksimine mėsa doh.gif
Atsakyti
Pirmadienį naminės kiaulės mėsa, faršas, dešrelės, rūkyti kumpiai, lašiniai važiuoja į Kauną. Jei dar būtų norinčių, iki sekmadienio vakaro rašykite į AŽ.

p.s. užauginta biedno kaimiečio. biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas galėtumėt parekomenduoti mažiausiai E turinčią daktarišką dešrą? Nes kai tik pradedu skaityti jų sudėtis parduotuvėje, tai visose yra tų E. Gal yra kokia mažiau priedų ir konservantų turinti?
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2010 03 21, 20:38)
Sveiki,

Gal kas galėtumėt parekomenduoti mažiausiai E turinčią daktarišką dešrą? Nes kai tik pradedu skaityti jų sudėtis parduotuvėje, tai visose yra tų E. Gal yra kokia mažiau priedų ir konservantų turinti?


g.gif: aš išvis kai tik pradėjau sveikiau maitintis tai pradėjau visokias dešras ir dešreles apeidinėti dideliu spinduliu lotuliukas.gif Jei noriu mėsos ant sumuštinio, tai dedu arba rūkytą kokį šmotą mėsos pirktą iš ekologiško turgelio arba verdu ar orkaitėje kepu pati šmotą mėsos,. o paskui jį pjaustau ir valgau.

Šiaip sunku įsivaizduot daktarišką be E (na jei ir atsirastų tokia, tai maistinė vertė irgi manau niekinė...)
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2010 03 21, 20:38)
Sveiki,

Gal kas galėtumėt parekomenduoti mažiausiai E turinčią daktarišką dešrą? Nes kai tik pradedu skaityti jų sudėtis parduotuvėje, tai visose yra tų E. Gal yra kokia mažiau priedų ir konservantų turinti?


bėkit kuo toliau nuo tų daktariškų dešrų... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2010 03 21, 20:42)
Jei noriu mėsos ant sumuštinio, tai dedu arba rūkytą kokį šmotą mėsos pirktą iš ekologiško turgelio arba verdu ar orkaitėje kepu pati šmotą  mėsos,. o paskui jį pjaustau ir valgau.

Šiaip sunku įsivaizduot daktarišką be E (na jei ir atsirastų tokia, tai maistinė vertė irgi manau niekinė...)


drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gi yra slapiankes be E, Krekenavos ar kieno ten, valgoma ir gana greit sugenda
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2010 03 21, 21:17)
Gi yra slapiankes be E, Krekenavos ar kieno ten, valgoma ir gana greit sugenda


Bet kas iš tos šlapiankės jei nė vieno vitamino ten doh.gif: Be to su ekologija man prasilenkia ji gerokai... Tie gamybos procesas tiek naudojami produktai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 03 21, 19:42)

Jadzka, jūs tiesiog nusišnekat cool.gif Mėsa vartojama ne dėl vitaminų pertekliaus, o pirmiausia dėl baltymų, ypač nepakeičiamų aminorūgščių, bei mikroelementų (ypač geležies, cinko, fosforo). Kuo jums blogas jos gamybos procesas? Jei nežinote ruošimo technologijos, tai gal geriau nerašyti nieko? Faktas, kad į dabartines prideda daug trečiarūšės mėsos ir net ne mėsos, bet tai nereiškia, kad ji visa yra bloga. Manau, kad galima būtų pagaminti ir ekologišką, tik ji bus brangi ir galios trumpai. Pirkėjų tokiai bus nedaug. Kaip sakant, dėl vienos varpos niekas kombaino nekurs...
Atsakyti