QUOTE(Diva:) @ 2010 02 03, 12:33)
Jei tinka budas pirkti internetu tai tikrasmaistas .
Parasysiu Kauno taskus, kur apsiprekinu as
- pagrindinis taskas- Girstupio turgelyje esantis eko skyrelis- ten perku kruopas, darzoves, vaisius, kai buna kiausinius(senokai nera).
Mesa- kiaulienos nebevalgau, MB perku tame paciame turgelyje.
Vistiena- tik laisveje auginta -buna turgeliuose, pas ukininkus- mobiliuose taip pat- blogiausiu atveju IKI"Gurmanu" - ukininko.
Versiena- gaunu is mamos- jai atveza ukininkas - veza nedaug, pasidalina kelios moterys. Versienos cia siule ir SM.
Duona, batonas- tik eko.
Prieskoniai- Urmo bazeje 11 sand.3 skyrius- eko skyrelis- ten ir plovikliai, skalbikliai,arbatos ir t.t.
Arbata - tik ivairios zoleles, kava- eko, perku IKI
Via Naturis Savanoriu pr.- kalakutiena- malta, nemalta, visokia.Ranku darbo naminiai ivairus koldunai- jei tingisi ar nera kada paciai.
O visa ko reikia papildomai- ir PC, tik labai ziuriu sudetis.
Pieno produktu naudojam labai mazai, jei naudojam- Dobilo serijos.
Cukrus- rudasis, druska - be jokiu E
Atrodo diduma surasiau, gal kam pravers
vištiena, laisvėje gerai, bet koki pašarai...
veršiena iš ūkininko - jie irgi skuba, irgi primaitina ...
duona eko - kas tai? be mielių? iš eko grudų?
batonas- iš principo blogas maistas , nes ant mieliu ir iš miltų
arbata gerai, jei tikra arbata o ne džiovinta su chemija...
kava - narkotikas...ir ne mūsų ne lietuviškas maistas
koldunai - tai angliavandeniai su baltymais - labai blogai, naudos nulis, tik blogai
cukrus, nes rudasis - blogybė, tik fruktozė, bet idealu medus
druska - kokia? jei paprasta, negadinkite sveikatos
tai va mano kritika apie jūsų sveika maista. Jus žinote kai ka, bet pasidomėkite gyliau
Papildyta:
QUOTE(dilditele @ 2010 03 16, 00:44)
Nu matau cia idomybes prasides
Apvaizdas nusileido
Ar teisingai supratau, po Rasmos askorbo rugsties aprasymo "pasirasete"?? t.y. pritariate?
Aga uogas perkat is supirktuviu, jogurta uz 3 lt -500ml
o kur kalakutu gaunat? ka valgot?
kalakutus auginu su tevais, kaime. Nepatinka man jūsų tonas
Papildyta:
QUOTE(sher @ 2010 02 03, 12:42)
aisku... o kur vilniuje merginos prekinates? as uzsuku i ukmerges g. esanti turgeli ukininku, kaip jus ar pasitikit ten tais ukininkais?
irgi čia bunu. Kas liečia mėsos gaminiu - nieko gero, neperku. Viena karta pirkau lievus raugintus kopustus. Obuoliai geri. Liuks vieta kur rapsų alėju parduoda, Ekoagros. Tik toki ir naudoju. Tai lietuviška, sveika, nerafinuota, man patiko. Ten pat pagaliau radau (po metu pajėšku ) ruginė (su grudais) duona be cukraus, be mielių. Patariu. Perku sviesta ir jogurta
Papildyta:
QUOTE(Axxa @ 2010 02 04, 12:15)
Aš ruošiuosi pirkti "Aletovis" sėmenų aliejų, skaičiau, kad jis šiuo metu esantis LT geriausias. Bet teko girdėt, kad taip pat yra Maximose sėmenų aliejaus, kainuoja 250ml apie 6 Lt, o Aletovio 250ml 12 Lt. Gal kas esat bandę kurį o gal net ir abu? Girdėjau, kad kažkurio labai jau bjaurus skonis, o kito nieko, tik nebeatrandu kas kurio
Be to, pažiūrėjau, tai Aletovio aliejų pardavinėja bazėj, Girstupy ir Savanoriuose (int.pard. 12 Lt), įdomu ar visur vienodos kainos...?
tas bjauruas skonio yra tikras, pirmo šalto spaudimo. natur produkt