Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 15, 11:06)

Dideliausias ačiū. notworthy.gif
Atsakyti
Man labiau patinka netoli Sudervės esantis "Žvejo sapnas" (ir arčiau mūsų šeimai)
Ne lašišiniai upėtakiai kaip netoli Trakų (balta mėsytė thumbup.gif , o tai aš vertinu labiau) ir kiek pigiau (anksčiau kaina skyrėsi ..žvejo sapne buvo 4Lt/kg pigiau mirksiukas.gif Tik "Žvejo sapne" yra vienas tvenkinys ir jame įvairaus dydžio upėtakiai, o kiek pamenu "Žvejų namuose" galima pasirinkti mažesnius ar didesnius gaudysi, kažkaip tvenkiniai lyg ir atskirti..senai bebuvau ten - pamiršau doh.gif )

Nuoroda:
http://www.zvejosapnas.puslapiai.lt/
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 15, 14:32)
Man labiau patinka netoli Sudervės esantis "Žvejo sapnas" (ir arčiau mūsų šeimai)
Ne lašišiniai upėtakiai kaip netoli Trakų (balta mėsytė thumbup.gif , o tai aš vertinu labiau) ir kiek pigiau (anksčiau kaina skyrėsi ..žvejo sapne buvo 4Lt/kg pigiau mirksiukas.gif Tik "Žvejo sapne" yra vienas tvenkinys ir jame įvairaus dydžio upėtakiai, o kiek pamenu "Žvejų namuose" galima pasirinkti mažesnius ar didesnius gaudysi, kažkaip tvenkiniai lyg ir atskirti..senai bebuvau ten - pamiršau doh.gif )

Nuoroda:

thumbup.gif net nezinojau apie sia kavine nieko... Jei pigiau, tai dar superiau biggrin.gif , nes labai jau prabangiai gaunasi Trakuose...
Upetakiu ir baltu ir raudonu yra Trakuose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 15 kovo 2010 - 13:42
Pamiršau pasakyti, tai papildysiu: abejose kavinėse man vienodai patinka tvarka (žuvys greit apsvaiginamos, numatytos baudos už paleistą sužalotą žuvį), tikrai skaniai paruošiamos (galima ir 'išsinešimui'), yra kas veikti su vaikais (toje prie Trakų vaikams pramogų daugiau smile.gif ), tad tik 'skonio reikalas' kur važiuoti, kur patogiau ir maloniau.
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 15, 13:41)
thumbup.gif net nezinojau apie sia kavine nieko... Jei pigiau, tai dar superiau biggrin.gif , nes labai jau prabangiai gaunasi Trakuose...
Upetakiu ir baltu ir raudonu yra Trakuose smile.gif

Nu va, pareklamavau..tai jau dabar atrasit ir šią kavinę 4u.gif

Nėra labai didelė, lyginant, tai mažiau vietos nei prie Trakų (bet pakankamai staliukų lauke..viduje gam ankšta), bet šiltu oru mūsų šeima ten labai dažni svečiai..netoli, pigiau ir baltesni upėtakiai pernai man buvo skanesni ax.gif Dažnai neliekam..pabūnam grynam ore, vyras su dukra pažvejoja, žuvį pasiimam ir grįžtam namo smile.gif

Gali būti, kad ir Trakuose jau yra 'baltų' upėtakių (tikrai buvau tik užpernai blush2.gif ) tuo metu, kai dar nebuvom radę Sudervėje, tai vien lašišinius Trakuose pagaudavom, pabodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 15, 10:05)
Pvz. vaziuojant i Trakus smile.gif . Paskutini karta kai buvau, vos neilekiau nuo lieptelio tiesiai upetakiams  i nasrus biggrin.gif - labai jau staigiai ir smarkiai timptelejo meskere.

o mes paskutini karta kai buvom, vaikis pripuole prie kazkokio zmogaus, istraukusio laimiki ir kaip pradejo saukti - PALEISK ZUVIIIII!!!!! Paskui kai zuvi apsvaigino, tai priejo beveik verkdamas ir sako ''Ilsekis ramybeje'' blink.gif blink.gif Na daugiau vaziuot nesiryzom..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 15, 19:25)
o mes paskutini karta kai buvom, vaikis pripuole prie kazkokio zmogaus, istraukusio laimiki ir kaip pradejo saukti - PALEISK ZUVIIIII!!!!! Paskui kai zuvi apsvaigino, tai priejo beveik verkdamas ir sako ''Ilsekis ramybeje''

Čia jūsų vaikas taip? g.gif

Aš tai vaikams tokių dalykų neafišuoju. Mes pasivaikštom kol gaudo, meškerę palaiko, bet jei kas pagauna, tai einam atokiau, kuom nors sudominu ir to svaiginimo nestebi schmoll.gif

Bet šiaip mano vyresnėlė pratusi prie gyvūnų mirčių verysad.gif Mano darbas toks, tad vaikai žino ir kad būna baisių vaizdų, ir kad būna netekčių, tik aišku dirbtinai jiems tai neafišuojama. Tiesiog žino, kad gyvūnai gydomi ir ne visada pagydomi, kad yra gyvūnai, kurie vartojami maistui ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 15, 14:32)

Nuoroda:

o jus panagrinėkite kuom maitina žuvytes tokio tipo verslininkai smile.gif
garantuoju bus pašarai su GMO, spec papildias, steroidais. Jei Norvegai taip augina, tai pas mus tuo labiau
O, prisistatisiu - esu Jaroslavas, pasinaudojau žmonos niku. Prieš metus labai susidomėjau mūsų maistų, aplinka, sveikata. malonu matyti kad forume yra bent kiek suprantančiu mamičiu. daug info turiu, ir daug nagrinėju. Ypač daug skaitau iš rusų,(per torrent) patikėkite jie labiau gina save nuo E, GMO ir t.t. mums dar labai toli. Bet ten didelė šalys ir jiems sunkiai sekasi. Perskaičius šia tema supratau kad jus visi skaitote tik lietuviška info. Man gaila jūsų...
Na bent stengiates. O forumui dėkui už daug naudingos info iš kitu sričiu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2010 03 12, 21:20)
Diva:) tu berods gyrei Riensing Bio vyną? Šiandien apžiūrėjau jį Vynotekoje, tai jis su sulfitais unsure.gif

neimanoma pirkti vyno be sulfitu ar kitu konservantu buteliose. Ar galima suprasti toki dalyka - vynas saugomas bačkose, spec rusyje prie tam tikros temperaturos, drėgmės o kur jus perkate, a? Kaip laikomas vynas? Va taip
Papildyta:
QUOTE(mukalyte @ 2010 03 15, 08:45)
Sveikos mergaitės,kadangi jūs čia labai protingos  thumbup.gif tai norėjau paklaust ar yra pirkt ekologiškų šaldytų uogų bei daržovių?

geras klausymas...dar tokio neturėjau ir parduotuvese nemačiau, opa ten senai nebuvau biggrin.gif
mano šeima daro taip - aš kaip vyras važiuoju pas uogų supirkinėtojus, arba užsakau savo kaime pas neturtingus , arba patys uogaujame ir iškart į šaldyklį (jis pas mus iki lubu, Liebher). Va tai eko produktas. Na o daržovės patys auginame. Ir jei pirksite pvz melynės už kg mažiau 10 Lt - tai yra š...
Atsakyti
QUOTE(niruta @ 2010 03 15, 22:07)
Ir jei pirksite pvz melynės už kg mažiau 10 Lt - tai yra š...

Kas jau kas, o kaina tikrai nėra kokybės rodiklis biggrin.gif
Atsakyti
Pone Jaroslavai, na nelabai as sutinku, kad jeigu melyniu kg kainuoja maziau nei 10 litu jos yra s... biggrin.gif kazkaip man tas Jusu pasakymas labai juokingai nuskambejo (tik nesupykite) manau ne kaina siuo atveju lemia kokybe, ypac sezono metu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 15, 20:19)
Čia jūsų vaikas taip? g.gif

Aš tai vaikams tokių dalykų neafišuoju. Mes pasivaikštom kol gaudo, meškerę palaiko, bet jei kas pagauna, tai einam atokiau, kuom nors sudominu ir to svaiginimo nestebi schmoll.gif

mano.
Mes irgi vaikstinejom. Bet pamate, kai visiskai svetimas vyras pagavo.
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 03 15, 22:29)
Pone Jaroslavai, na nelabai as sutinku, kad jeigu melyniu kg kainuoja maziau nei 10 litu jos yra s...  biggrin.gif  kazkaip man tas Jusu pasakymas labai juokingai nuskambejo (tik nesupykite) manau ne kaina siuo atveju lemia kokybe, ypac sezono metu  ax.gif

butu gerai kad įdėmiai skaitytumet ka klausia žmonės ir i ka aš ataskynėju. Galiu plačiau, abiems bus aiškiau (bet taip visi pirma išpiz...tada galvoja):
1 kg melyniu vasara apie 4 Lt (ne litras). Šaldyklis ir ir jo eksploatacija dar tiek pat 4 Lt. Pelnas, darbas, kuras ir kt (perpardavimai) dar 4 Lt - tai virš 10 Lt už šaldytos melynes kaip minimum.
Jei supratote, prašome savo postus pratrinti, ar tinkamai pakoreguoti
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 15, 13:45)
Nu va, pareklamavau..tai jau dabar atrasit ir šią kavinę 4u.gif

Ačiū už informaciją.

Jetus, kai pagalvojau kaip seniai meškerę rankose laikiau, net graudu pasidarė.
Kaip man anksčiau, kad tokia pramoga yra neužkliuvo? Jau laukiu šilto, gero oro, tik kažkaip reikės vyrui smegenus apipudrinti, bet gi tai toks menkniekis prieš meškeriojimo malonumą. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leber: 15 kovo 2010 - 22:24