QUOTE(Rasma @ 2010 03 15, 14:32)
Man labiau patinka netoli Sudervės esantis "Žvejo sapnas" (ir arčiau mūsų šeimai)
Ne lašišiniai upėtakiai kaip netoli Trakų (balta mėsytė
, o tai aš vertinu labiau) ir kiek pigiau (anksčiau kaina skyrėsi ..žvejo sapne buvo 4Lt/kg pigiau
Tik "Žvejo sapne" yra vienas tvenkinys ir jame įvairaus dydžio upėtakiai, o kiek pamenu "Žvejų namuose" galima pasirinkti mažesnius ar didesnius gaudysi, kažkaip tvenkiniai lyg ir atskirti..senai bebuvau ten - pamiršau
)
Nuoroda:
http://www.zvejosapnas.puslapiai.lt/
o jus panagrinėkite kuom maitina žuvytes tokio tipo verslininkai
garantuoju bus pašarai su GMO, spec papildias, steroidais. Jei Norvegai taip augina, tai pas mus tuo labiau
O, prisistatisiu - esu Jaroslavas, pasinaudojau žmonos niku. Prieš metus labai susidomėjau mūsų maistų, aplinka, sveikata. malonu matyti kad forume yra bent kiek suprantančiu mamičiu. daug info turiu, ir daug nagrinėju. Ypač daug skaitau iš rusų,(per torrent) patikėkite jie labiau gina save nuo E, GMO ir t.t. mums dar labai toli. Bet ten didelė šalys ir jiems sunkiai sekasi. Perskaičius šia tema supratau kad jus visi skaitote tik lietuviška info. Man gaila jūsų...
Na bent stengiates. O forumui dėkui už daug naudingos info iš kitu sričiu
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2010 03 12, 21:20)
Diva:) tu berods gyrei Riensing Bio vyną? Šiandien apžiūrėjau jį Vynotekoje, tai jis su sulfitais
neimanoma pirkti vyno be sulfitu ar kitu konservantu buteliose. Ar galima suprasti toki dalyka - vynas saugomas bačkose, spec rusyje prie tam tikros temperaturos, drėgmės o kur jus perkate, a? Kaip laikomas vynas? Va taip
Papildyta:
QUOTE(mukalyte @ 2010 03 15, 08:45)
Sveikos mergaitės,kadangi jūs čia labai protingos
tai norėjau paklaust ar yra pirkt ekologiškų šaldytų uogų bei daržovių?
geras klausymas...dar tokio neturėjau ir parduotuvese nemačiau, opa ten senai nebuvau
mano šeima daro taip - aš kaip vyras važiuoju pas uogų supirkinėtojus, arba užsakau savo kaime pas neturtingus , arba patys uogaujame ir iškart į šaldyklį (jis pas mus iki lubu, Liebher). Va tai eko produktas. Na o daržovės patys auginame. Ir jei pirksite pvz melynės už kg mažiau 10 Lt - tai yra š...