Sveiki,
norite gyventi sveikiau? Norite sužinoti daugiau apie ekologiškas medžiagas, eko-ženklus ir kas po jais slepiasi? Kviečiame Jus į atvirą nemokamą JCI Žaliojo projekto seminarą, kuris vyks kovo 18d. 18 val. ISM universiteto patalpose (Arklių g. 18, Vilnius).
Daugiau informacijos ir registracija rasite ČIA --> http://zaliasis.jci.lt
QUOTE(Darfe @ 2010 03 09, 17:21)
Nu gal ne tikiuosi
Sveikos,
parašykit atsiliepimus apie abu. Mes iš Tikro maisto perkam, kol kas viskas ok. O kauko vaišės tai analogiška paslauga, man atrodo verslo idėjos kopijavimas. Bet asortimentas platesnis.
Kauko kainos didesnės lyg, bet asortimentas platesnis Įdomu iš kur tos žuvys, nerandu augintojo
Sveikos, truputi ne i tema as norejau paklausti gal zinote ar buna ekologisku zuvu tauku?
Man į epaštą parašė, kad Tikras maistas nuo kovo aštuntos ims penkis litus už pristatymą, nemokamai veš tik vieną dieną per savaitę, kurią patys parinko pagal rajoną...
Vat įdomu ar Kauko vaišės veš Kaunan vyras seilę varvina į rūkytus lašinukus Lauksim ką atrašys
Vat įdomu ar Kauko vaišės veš Kaunan vyras seilę varvina į rūkytus lašinukus Lauksim ką atrašys
QUOTE(Saulužė @ 2010 03 09, 19:54)
Man į epaštą parašė, kad Tikras maistas nuo kovo aštuntos ims penkis litus už pristatymą, nemokamai veš tik vieną dieną per savaitę, kurią patys parinko pagal rajoną...
Per visa diena neatsake , laukiame rytdienos .O as seile varvinu i kokia zuvi- uzsisakyciau, tik tikrai neraso is kur ta zuvis...
Sveikos
Karts nuo karto vis paskaitinėju jūsų temą, viena kita jūsų rekomendacija pasinaudoju. Man šiek tiek paprasčiau, nes pati gyvenu vienkiemyje, tai daržovės, vaisia, uogos savos gamybos. Nesudėtinga ir kaimietiško kiauliuko mėsos, faršo, šviežių dešrelių, rūkyto kumpio ar lašinio užsisakyti. Jei kas iš Kauno norėtų, galėčiau atvežti.
Karts nuo karto vis paskaitinėju jūsų temą, viena kita jūsų rekomendacija pasinaudoju. Man šiek tiek paprasčiau, nes pati gyvenu vienkiemyje, tai daržovės, vaisia, uogos savos gamybos. Nesudėtinga ir kaimietiško kiauliuko mėsos, faršo, šviežių dešrelių, rūkyto kumpio ar lašinio užsisakyti. Jei kas iš Kauno norėtų, galėčiau atvežti.
Tai išsiunčiau užsakymą Kaukui, lauksiu daba tik jaučiu laukt reikės net kito ketv., nes tik dabar išsiunčiau
o kur jus matot "TIKRO MAISTO" asortimenta? ar reikia konkreciai jiem maila parasyti?
QUOTE(Darfe @ 2010 03 09, 20:28)
Tai išsiunčiau užsakymą Kaukui, lauksiu daba tik jaučiu laukt reikės net kito ketv., nes tik dabar išsiunčiau
Lauksime atsiliepimu
Parašysiu būtinai. MB dešrigalį užsakiau, žiūrėsim ar patiks
QUOTE(Nada... @ 2010 03 09, 22:14)
o kur jus matot "TIKRO MAISTO" asortimenta? ar reikia konkreciai jiem maila parasyti?
reikia jiems rasyti ir tada atsiuncia.
lauksiu ir as atsiliepimu kaip ten su tuo kauku