Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

QUOTE(žemuogienė @ 2010 03 05, 17:05)
Norfose būna, tik nežinau kokių rūšių smile.gif arba reik turguose ieškot kioskelių Biržų duonos smile.gif Šilainių turguj lygtai mačiau  g.gif

Neatsimenu kada Norfoj buvau, bet vat bus proga apsilankyti! Aciu 4u.gif
Kodel nesirodot rusiukuose? Taip noriu !! unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 03 05, 16:05)
Norfose būna, tik nežinau kokių rūšių smile.gif arba reik turguose ieškot kioskelių Biržų duonos smile.gif Šilainių turguj lygtai mačiau  g.gif

aga Silainiu turguje buna, buna ir Zaliakalnio turguje
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 05, 16:22)
Neatsimenu kada Norfoj buvau, bet vat bus proga apsilankyti! Aciu  4u.gif 
Kodel nesirodot rusiukuose? Taip noriu !!  unsure.gif

nerandu laiko nufotkint blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras , ar pirktumėt iš ekologinio ūkio maisto produktus (mėsą , pieną , kiaušinius) ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teta33: 06 kovo 2010 - 21:40
QUOTE(teta33 @ 2010 03 06, 21:35)
Labas vakaras , ar pirktumėt iš ekologinio ūkio maisto produktus (mėsą , pieną , kiaušinius) ?

Zinoma smile.gif Priklauso tik kur tas ukis yra, bet as tai labai noreciau tureti "savo" ukininka, pas kuri galeciau nusipirkti produktu ir buti rami del kokybes rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvile': 07 kovo 2010 - 10:04
QUOTE(teta33 @ 2010 03 06, 22:35)

O kokios kainos turimų produktų? smile.gif
Atsakyti
Kam aktualu sveiki, natūralūs produktai - mėsa, daržovės, kruopos, bandelės, duona, arbatžolės, uogienės ir t.t. (yra nemažai ir ekologiškų) iš atrinktų Lietuviškų ūkių, rašykit el.p. kotryna.martinaitiene@tikrasmaistas.lt,
atsiųsiu naujausią asortimentą. Viskas gražiai supakuota, šviežia, kvepia...
Manau, čia metų atradimas thumbup.gif
Tiesa, atvežimas nemokamas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kati: 07 kovo 2010 - 15:50
QUOTE(kati @ 2010 03 07, 16:49)
Kam aktualu sveiki, natūralūs produktai - mėsa, daržovės, kruopos, bandelės, duona, arbatžolės, uogienės ir t.t. (yra nemažai ir ekologiškų) iš atrinktų Lietuviškų ūkių, rašykit  el.p. kotryna.martinaitiene@tikrasmaistas.lt,

Aha, nemokamas nuo 30 lt užsakymo mirksiukas.gif

O šiaip... čia jau daug prisiskelbė vadybininkų iš Tikro maisto, gal gana?? Reklamuokitės už pinigėlius cool.gif

Atsibodot žinokit..
Atsakyti
QUOTE(kati @ 2010 03 07, 16:49)
Kam aktualu sveiki, natūralūs produktai - mėsa, daržovės, kruopos, bandelės, duona, arbatžolės, uogienės ir t.t. (yra nemažai ir ekologiškų) iš atrinktų Lietuviškų ūkių, rašykit  el.p. kotryna.martinaitiene@tikrasmaistas.lt,

o gal galit papasakot kaip vyksta atranka?

Sauluže, nesupyk ką ax.gif kad kamantinėju vadybininkus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2010 03 07, 21:16)
Aha, nemokamas nuo 30 lt užsakymo mirksiukas.gif

O šiaip... čia jau daug prisiskelbė vadybininkų iš Tikro maisto, gal gana?? Reklamuokitės už pinigėlius cool.gif

Atsibodot žinokit..

kad nebūtinai, čia tik nedidelis prašymas, atveš nemokamai, nors ir kepalėlį duonos būsit užsisakiusi rolleyes.gif bet prie duonos norėsis ir kaimiško sūrio, ir dar kelių gėrybių rolleyes.gif

Atsakyti
Kam reikia kaimiškų kiaušinių,tai mano kaimynė parveža man iš kaimo ,ji gyvena Šilainiuose.Tad jeigu kas norėtų parašykite man į AŽ,duosiu numerį.Ir ima tik penkis litus už dešimt kiaušinių.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 08, 12:24)
Kam reikia kaimiškų kiaušinių,tai mano kaimynė parveža man iš kaimo ,ji gyvena Šilainiuose.Tad jeigu kas norėtų parašykite man į AŽ,duosiu numerį.Ir ima tik penkis litus už dešimt kiaušinių.

As jau irgi per sias temas radau, kas man parveza kiausiniu is kaimo wub.gif - kaip tik vaziuoju siandien pasiimti ax.gif
Atsakyti