Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

QUOTE(Saulužė @ 2010 03 01, 15:03)
Pasimoviau ant tų dribsnių biggrin.gif pamačiau, kaip griebiau, galvoju pagaliau eko dribsniai bigsmile.gif ir dar pigūs kaip trys kapeikos,, namie tik skaitau skaitau cool.gif nu ir nea, neeko...

O kokią parduotuvę jūs čia minit? Kur tiksliau ji 4u.gif

Eko parduotuve urmo bazej, darzoviu skyriuje. Reikia iejus eiti iki galo ir sukti i kaire. Rasti sunkoka, bet imanoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(supersvocia @ 2010 03 02, 18:53)
Eko parduotuve urmo bazej, darzoviu skyriuje. Reikia iejus eiti iki galo ir sukti i kaire. Rasti sunkoka, bet imanoma smile.gif

Čia devynioliktoj salėj taip suprantu g.gif
Dėkui už atsakymą 4u.gif bandysiu rast
Atsakyti
aš perku savo gimtinės duoną - Biržų duonos gaminius - jie turi ekologiškos duonos jau smile.gif yra salinta, senolių, šeimininkės, dar kažkokia, nebeužmačiau. tikrai skani, rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 03 04, 09:21)
aš perku savo gimtinės duoną - Biržų duonos gaminius - jie turi ekologiškos duonos jau smile.gif yra salinta, senolių, šeimininkės, dar kažkokia, nebeužmačiau. tikrai skani, rekomenduoju smile.gif

Ir as galiu rekomenduot Birzu duona thumbup.gif dabar ji pas mane ant bangos, batonas tik 1.55lt (ne eko, bet be konservantu)...ir siaip Birzu duona man labai skani, o paskaicius sudeti, maziau visokiu purikliu nei kitu firmu duonose. Anksciau visad is uosvijos jos parsivezdavom
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 03 04, 10:21)

drinks_cheers.gif Iš tų ekologiškų ypač salinta patiko mano šeimynai ir man wub.gif Tikrai gerai pavykusi duonelė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gundot su ta duona! O Kaune ar buna jos pirkti? g.gif - niekada nesu maciusi...
Atsakyti
Diva smile.gif , ačiū už kavytę 4u.gif nuostabi labai, tikrai skanesnė už mano gertą Merild eko, gaunas kiek brangiau, bet tikrai nesarmata ir svečią pavaišint,, man ji pasirodė kvapnesnė, stipresnio skonio tokia wub.gif jaučiu, kad prie anos negrįšiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2010 03 05, 14:29)
Diva smile.gif , ačiū už kavytę 4u.gif nuostabi labai, tikrai skanesnė už mano gertą Merild eko, gaunas kiek brangiau, bet tikrai nesarmata ir svečią pavaišint,, man ji pasirodė kvapnesnė, stipresnio skonio tokia wub.gif jaučiu, kad prie anos negrįšiu schmoll.gif

Na tai smagu, kad patiko - as jau irgi kitokios nenoriu- perku tik sia- o kai namie viena geriu ja, tai is vis man ilgam uztenka to pokiuko.Ir vis reikia pastebeti- tai kavai karts nuo karto akcijos buna mirksiukas.gif , praeita karta dar turejau puse pokelio, bet jau pro akcija nepraejau- pagriebiau ateiciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 05, 15:38)
Na tai smagu, kad patiko - as jau irgi kitokios nenoriu- perku tik sia- o kai namie viena geriu ja, tai is vis man ilgam uztenka to pokiuko.Ir vis reikia pastebeti- tai kavai karts nuo karto akcijos buna mirksiukas.gif  , praeita karta dar turejau puse pokelio, bet jau pro akcija nepraejau- pagriebiau ateiciai  biggrin.gif

priminkit, apie kokią kavą čia kalbat? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 03 05, 15:54)
priminkit, apie kokią kavą čia kalbat?  g.gif  blush2.gif

biggrin.gif apie ekologiska BioVillage Peru kava , buna pirkti IKI. Ernesin rase bloga atsiliepima apie sios kavos rusi - Centrine Amerika, tad as nerizikavau jos pirkti, perku Peru- tikrai skani.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 05, 16:07)
biggrin.gif  apie ekologiska BioVillage Peru kava , buna pirkti IKI. Ernesin rase bloga atsiliepima apie sios kavos rusi - Centrine Amerika, tad as nerizikavau jos pirkti, perku Peru- tikrai skani.

dėkui. 4u.gif Reikės paragauti. .. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 05, 12:14)
Gundot su ta duona! O Kaune ar buna jos pirkti?  g.gif - niekada nesu maciusi...

Norfose būna, tik nežinau kokių rūšių smile.gif arba reik turguose ieškot kioskelių Biržų duonos smile.gif Šilainių turguj lygtai mačiau g.gif
Atsakyti