Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

QUOTE(Diva:) @ 2010 02 27, 09:58)
O kaip kvapas kmynu is VN? As pirkau Girstupio turg., kazkokio eko ukio, sertifikuotus kmynus. Nu bet kad sitaip kvapo nebutu g.gif , skonis yra, bet silpnas...Vat kai nusiperku Zaliakalnio turguje pas babytes, tai man visa spintele ir virtuve tais kmynais kvepia- kazin kodel taip yra? Tie eko ukio visiskai bekvapiai kazkokie...O as kmynus ne tik megstu gerti, bet ir kaip prieskoni naudoju- vistienai, bulvems ir t.t.

o man pasirodė lygiai tokie pat kaip prirenka anyta pievose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 02 27, 12:48)
o man pasirodė lygiai tokie pat kaip prirenka anyta pievose smile.gif

Tai puiku! Reikes pabandyti Via Naturalyje nusipirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 27, 09:58)
...O as kmynus ne tik megstu gerti, bet ir kaip prieskoni naudoju- vistienai, bulvems ir t.t.

Man viena forumietė pasiūlė Jadvygos kmynų nusipirkti. Įdomu ar juos galima naudoti maisto gamyboje g.gif
Kokius jūs pirkote?
Atsakyti
as dievinu kmynu arbata, ir vaikai noriai geria, ir apetitas tada kyla (vaikams aisku gerai, o man tai nelabai doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 28 vasario 2010 - 17:49
QUOTE(Logrima @ 2010 02 28, 11:14)
as dievinu kmynu arbata, ir vaikai noriai geria, ir apetitas tada kyla (vaikams aisku gerai, o man tai nelabai doh.gif )

Kmynai gerai, bet nuoroda, tai visai ne į temą mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvom Kaune parduotuvėlėj Urme eko prekių, tai radau Ustukių dribsnių, man aiškino, kad produkcija ekologiška, tik mašinos neatskiros, tipo, geras produktas. Kaina, aišku, nesikandžioja. Gal kas girdėjot apie Ustukių dribsnius?
Atsakyti
QUOTE(letuciux @ 2010 03 01, 11:24)
Buvom Kaune parduotuvėlėj Urme eko prekių, tai radau Ustukių dribsnių, man aiškino, kad produkcija ekologiška, tik mašinos neatskiros, tipo, geras produktas. Kaina, aišku, nesikandžioja. Gal kas girdėjot apie Ustukių dribsnius?

Jie neekologiska. As skambinau i Ustukius, sake jie tik fasuoja. Toj parduotuvej ekologiskos prekes pazymetos zalia etikete.
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2010 02 27, 21:47)
Man viena forumietė pasiūlė Jadvygos kmynų nusipirkti. Įdomu ar juos galima naudoti maisto gamyboje  g.gif
Kokius jūs pirkote?

O kokiu negalima naudoti maisto gamyboje? g.gif As pirkau eko ukio setrifikuotus(nepasakysiu kokio- nes ismeciau pakuote) arba perku turguje pas mociutes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 01 kovo 2010 - 11:42
QUOTE(letuciux @ 2010 03 01, 11:24)

QUOTE(supersvocia @ 2010 03 01, 11:47)
Jie neekologiska. As skambinau i Ustukius, sake jie tik fasuoja. Toj parduotuvej ekologiskos prekes pazymetos zalia etikete.

Pasimoviau ant tų dribsnių biggrin.gif pamačiau, kaip griebiau, galvoju pagaliau eko dribsniai bigsmile.gif ir dar pigūs kaip trys kapeikos,, namie tik skaitau skaitau cool.gif nu ir nea, neeko...

O kokią parduotuvę jūs čia minit? Kur tiksliau ji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2010 02 27, 21:47)
Man viena forumietė pasiūlė Jadvygos kmynų nusipirkti. Įdomu ar juos galima naudoti maisto gamyboje  g.gif
Kokius jūs pirkote?

Kmynai yra kmynai mirksiukas.gif . Žinoma,kad galima. Jie gi nebus kelių rūšių-maisto gaminimui, vaistažolėms ir pan. Balvočiūtės vaistažoles pateikiau tik kaip variantą Paprasčiausiai jomis daugiau kur prekiauja, o ir ekologiškos (bent jau rašoma http://www.jadvyga.lt/ )
O dėl perkamų iš bobučių g.gif ... Klausimas kur jos rinktos. Jei iš kokių pakelių, netoli geležinkelių- tai jau "pagerintas" rezultatas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadeja @ 2010 03 02, 11:10)
Kmynai yra kmynai  mirksiukas.gif . Žinoma,kad galima. Jie gi nebus kelių rūšių-maisto gaminimui, vaistažolėms ir pan. Balvočiūtės vaistažoles pateikiau tik kaip variantą Paprasčiausiai jomis daugiau kur prekiauja, o ir ekologiškos (bent jau rašoma http://www.jadvyga.lt/ )
O dėl perkamų iš bobučių  g.gif  ... Klausimas kur jos rinktos. Jei iš kokių pakelių, netoli geležinkelių- tai jau "pagerintas" rezultatas  doh.gif

Vajetus, nu tai prisigalvoti visko galima- kad ir darzoves tarp gelezinkelio begiu augina! Nebijau tu bobuciu, jei svari, tvarkinga moteryte- kodel ne? Kmynai siaip pievose auga, dazniausiai toliau nuo kelio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 02, 10:46)
Vajetus, nu tai prisigalvoti visko galima- kad ir darzoves tarp gelezinkelio begiu augina! Nebijau tu bobuciu, jei svari, tvarkinga moteryte- kodel ne? Kmynai siaip pievose auga, dazniausiai toliau nuo kelio  biggrin.gif

Mano sesuo daznai perja tu Jadvygos zoliu ir labai jas giria, pati dar nesu bandziusi.
Atsakyti