Pažiūrėjau kartojimą tos laidos šįryt, apie daugumą produktų taip ir numaniau(mėsos ir šiaip praktiškai nevalgau) tik dėl grūdų tai šokas, įsivaizdavau kad jie sveikiausia ir saugiausia valgyti, o pasirodo ne
Jums merginos nekyla dvejonių ar "Ustukių malūnai" taip pat nepurkštavo grūdų tuo brudu kad ištraukti drėgmę?
Vakar nusipirkau Halės turgelyje Eco duonos "Du Medu", tikras skanumėlis, primena vaikystę, kai močiutė kepdavo pati
QUOTE(ernesin @ 2010 02 04, 12:42)
Jums merginos nekyla dvejonių ar "Ustukių malūnai" taip pat nepurkštavo grūdų tuo brudu kad ištraukti drėgmę?
Kyla, kyla, bet o ka daryti...
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 04, 11:47)
Kyla, kyla, bet o ka daryti...
Tikėkimės, kad ir eco žemdirbiai šią laidą žiūrėjo. Dabar jau nieko nepakeisime, šią žiemą kaip nors pratempsime, o kitąmet gal ir jie jau atsižvelgdami į tai atsakingiau augins kultūras
Įsivaizduokit, vakar užeinu į širdažolės vaistinę, paprašyti ko nors hemeopatiško nuo rūgštingumo, pasiūlė tokias tabletytes ir arbatėlę, o po to sako liūdnai: "Angliukas dar gali padėti šalintis iš organizmo toksinams, nes kai jie užsistovi tai ir kyla rūgštys, juk pati vakar matėte ką rodė per televizorių". Net vaistininkė nusivylusi viskuo
As dar apie aliejus ant kokio kepat?? ir kur Kaune tokio rast...jei teisingai suprantu salto spaudimo kepimui netinka...nes kiek ziurejau dazniausiai nebuna parasyta, kad tinkamas kepimui, viena saulegrazu buvau radus, bet dabar turiu trankytis po visa miesta, kad ji rast
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 04, 11:37)
Taip, yra ten- tu paciu kur ir Girstupio turgelyje Ir pasirinkimas ten didesnis visko, tik kazkodel nelabai ten nuvaziuoju - o reikes!
Ten ne to pacio saviniko. Savininkai duonos kepejai DU MEDU
QUOTE(Silwer @ 2010 02 04, 15:29)
Ten ne to pacio saviniko. Savininkai duonos kepejai DU MEDU
Gali buti, nes keitesi pora kartu, mano drauge dirbo pardaveja, bet isejo, nes sunkiai issilaike..O dabar gali buti, kad kiti ten atsistojo.Koks skirtumas, svarbu,kad mums butu ko rasti!
as tai nebeperkiu jau metai nei desros, nei darzoviu.Aiskinu namie kad jie vadinamas blogis. Paziurejom laida su mama, as viska beveik zinojau, o mama tik is manes, bet nelabai tikejo.Tai po laidos buvo sokiruota.Kita diena sako, o ka bevalgyti tada, ir nusipirko rukytos desros
Diva:), siandien buvau bazej ir neradau tavo mineto eko skyrelio urmo bazej 11 sand. 3 skyr
QUOTE(pikkolo @ 2010 02 03, 14:21)
Su tuo sutinku. Tačiau net ne visi nenusimanantys pradės domėtis, tai tiesiog sukels šiokią tokią paniką tarp žmonių ir tiek. Praeis kelios savaitės ir laidą pamirš. Vietoj to, kad laida būtų puolamoji, geriau būtų mokomoji: kaip atsirinkti produktus, į ką žiūrėti etiketėje ir pan. O dabar po tokios laidos atrodo, kad pasaulis blogas, atlyginimus mažina, bedarbių daugėja ir net nėra ką valgyti.
ir nereikia tų kelių savaičių,, net mano pažįstami pasakojo, pradėjo žiūrėt, susinervavo - o tai ką tada valgyt, ir perjungė kanalą
QUOTE(ernesin @ 2010 02 04, 12:53)
Tikėkimės, kad ir eco žemdirbiai šią laidą žiūrėjo. Dabar jau nieko nepakeisime, šią žiemą kaip nors pratempsime, o kitąmet gal ir jie jau atsižvelgdami į tai atsakingiau augins kultūras
Arba kaip tik sakys, taigi NEDRAUDŽIA nieks, va tas anas purškia ir nieko
Žinoma, mums belieka tik tikėtis, kad taip nebus o šiaip galvoju, būtent eko grūdų negi netiria tų chemijų likučio,, manau tikrai turi tirti, kitaip belenkokius grūdus bet kas galėtų atvežt kaip eko,, visgi eko turėtų būt saugiausi
QUOTE(Silwer @ 2010 02 04, 17:15)
Diva:), siandien buvau bazej ir neradau tavo mineto eko skyrelio urmo bazej 11 sand. 3 skyr
o jetus, savo uzrasuos paziurejau i ne ta eilute
Eko skyrelis - Vakarine Galerija, 5 sale, 24 sk !!
CIA
Papildyta:
PATAISA
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 03, 12:33)
Jei tinka budas pirkti internetu tai tikrasmaistas .
Parasysiu Kauno taskus, kur apsiprekinu as - pagrindinis taskas- Girstupio turgelyje esantis eko skyrelis- ten perku kruopas, darzoves, vaisius, kai buna kiausinius(senokai nera).
Mesa- kiaulienos nebevalgau, MB perku tame paciame turgelyje.
Vistiena- tik laisveje auginta -buna turgeliuose, pas ukininkus- mobiliuose taip pat- blogiausiu atveju IKI"Gurmanu" - ukininko.
Versiena- gaunu is mamos- jai atveza ukininkas - veza nedaug, pasidalina kelios moterys. Versienos cia siule ir SM.
Duona, batonas- tik eko.
Prieskoniai- Urmo bazeje Vakarine Galerija,5 sale,24 sk. - eko skyrelis- ten ir plovikliai, skalbikliai,arbatos ir t.t.
Arbata - tik ivairios zoleles, kava- eko, perku IKI
Via Naturis Savanoriu pr.- kalakutiena- malta, nemalta, visokia.Ranku darbo naminiai ivairus koldunai- jei tingisi ar nera kada paciai.
O visa ko reikia papildomai- ir PC, tik labai ziuriu sudetis.
Pieno produktu naudojam labai mazai, jei naudojam- Dobilo serijos.
Cukrus- rudasis, druska - be jokiu E
Atrodo diduma surasiau, gal kam pravers
Parasysiu Kauno taskus, kur apsiprekinu as - pagrindinis taskas- Girstupio turgelyje esantis eko skyrelis- ten perku kruopas, darzoves, vaisius, kai buna kiausinius(senokai nera).
Mesa- kiaulienos nebevalgau, MB perku tame paciame turgelyje.
Vistiena- tik laisveje auginta -buna turgeliuose, pas ukininkus- mobiliuose taip pat- blogiausiu atveju IKI"Gurmanu" - ukininko.
Versiena- gaunu is mamos- jai atveza ukininkas - veza nedaug, pasidalina kelios moterys. Versienos cia siule ir SM.
Duona, batonas- tik eko.
Prieskoniai- Urmo bazeje Vakarine Galerija,5 sale,24 sk. - eko skyrelis- ten ir plovikliai, skalbikliai,arbatos ir t.t.
Arbata - tik ivairios zoleles, kava- eko, perku IKI
Via Naturis Savanoriu pr.- kalakutiena- malta, nemalta, visokia.Ranku darbo naminiai ivairus koldunai- jei tingisi ar nera kada paciai.
O visa ko reikia papildomai- ir PC, tik labai ziuriu sudetis.
Pieno produktu naudojam labai mazai, jei naudojam- Dobilo serijos.
Cukrus- rudasis, druska - be jokiu E
Atrodo diduma surasiau, gal kam pravers
Vasario 2 dienąpažiūrėjau 'Paskutinę instanciją'' per LNK APIE TAI,ką mes valgome.Ne tik mes,bet ir mano vaikelis.Tos vaikų mėgstamos dešrelės gaminamosiš atvežtos dvėselienos iš Lenkijos ir Turkijos,pridedant baisių nuodų E PAVIDALU, sriubytes verdame iš chemizuotų viščiukų,pripumpuotų per zondą ,užnuodytą duoną valgo mūsų vyrai,kuriuos ištyrę danų mokslininkai nustatė,kad jų spermatozoidai jau mirę.Taipir vargstame mes,moterytės, negalėdamos pastoti.Pačios kankinamės ir savo vyrus kaltiname.Visą naktį nemiegojome,svarstėme su vyru ką daryti,kaip pabėgti nuo tos civilizacijos.Nusprendėme patraukti į savo sodybą, kuri yra už 40 km nuo Kauno.Vyras važinės į darbą Kaune, o aš nors ir miestietė su vaikeliu manysiuos kaime.Draugai patarė nusipirkti porą ožkų pas jų pa žįstamus ožkininkus ,iš kurių patys perka ožkų pieną savo vaikeliui.Truputį neramu,kaip man seksis.Juk nėra patogumų, dušo,vonios,automatinės skalbyklės.Yra tik pirtelė ir tvenkinys.Gal kas galėtų patarti, padrąsinti.
Gal per daug prirašiau,bet man labai neramu,nervuojuosi,rankos dreba.Parašykit,pasidalinkit patirtimi.
Gal per daug prirašiau,bet man labai neramu,nervuojuosi,rankos dreba.Parašykit,pasidalinkit patirtimi.
QUOTE(danute139 @ 2010 02 05, 21:04)
Vasario 2 dienąpažiūrėjau 'Paskutinę instanciją'' per LNK APIE TAI,ką mes valgome.Ne tik mes,bet ir mano vaikelis.Tos vaikų mėgstamos dešrelės gaminamosiš atvežtos dvėselienos iš Lenkijos ir Turkijos,pridedant baisių nuodų E PAVIDALU, sriubytes verdame iš chemizuotų viščiukų,pripumpuotų per zondą ,užnuodytą duoną valgo mūsų vyrai,kuriuos ištyrę danų mokslininkai nustatė,kad jų spermatozoidai jau mirę.Taipir vargstame mes,moterytės, negalėdamos pastoti.Pačios kankinamės ir savo vyrus kaltiname.Visą naktį nemiegojome,svarstėme su vyru ką daryti,kaip pabėgti nuo tos civilizacijos.Nusprendėme patraukti į savo sodybą, kuri yra už 40 km nuo Kauno.Vyras važinės į darbą Kaune, o aš nors ir miestietė su vaikeliu manysiuos kaime.Draugai patarė nusipirkti porą ožkų pas jų pa žįstamus ožkininkus ,iš kurių patys perka ožkų pieną savo vaikeliui.Truputį neramu,kaip man seksis.Juk nėra patogumų, dušo,vonios,automatinės skalbyklės.Yra tik pirtelė ir tvenkinys.Gal kas galėtų patarti, padrąsinti.
nebutina begti is miesto, kad galetum sveikiau gyventi. Pirmiausia pradeti neiti i Maximas ir pan., pirkti pas ukininkus darzoves, mesa, piena ir pan.
Visa gyvenima gyvenus mieste ir staiga isbegti is jo ir apsigyventi kaime...linkiu stiprybes. Noredami uzsiauginti savo darzoves, mesa ir pan. turesite plusti kaip reikiant. Sakau, nes zinau - esu kaimo vaikas
bet palaikau. Gyvename uzmiestyje, su savo siltnamiu ir darzovemis - ir tai jau NEREALU!!!