Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 09 24, 18:03)
Va va va tai kokia čia ekologija gali buti, jos jau kenksmingos sveikatai. O tai kaip ukininkai i piena Fairy pila, arba sviesta muša skalbimo mašinoj. Aš tai  pasibaisejau tais ukininku produktais. Vis tik pirkti parduotuveje yra saugiau, bent jau pieno produktus.

Aš tai vistiek mieliau perku pieno produktus iš turgelio. Aišku, šaip iš bet ko niekada nepirkčiau. Visada perku iš tų pačių ūkininkų, išsiklausinėjau, kaip gamina sūrius ir jogurtus, tai mano testą iškaikė - nededa jokių citrinos rūgščių, viską gamina su natūraliu raugu. O ir pienas iš jų pirktas surūgsta per dieną smile.gif O parduotuvinis pienas man visai neskanus...
O daržoves irgi man daug mieliau pirkti iš ūkininkų, tuo labiau, turinčių ekoagros sertifikatus. Tikrai manau, kad daug geresnės daržovės, negu parduotuvėje atvežtos iš Olandijos...
Beje, dabar savaitgaliais Tymo turgelyje plačiau čia.ekologiškų prekių mugės thumbup.gif
Atsakyti
Ieshkojau pleveleje Dobilo, bet nepamenu kokiose parduotuvese, reikes bandyt Maximoj paieskoti.
O del savatgalio ekologiskos muges tai pukios naujienos, jau savaitgali tai tikrai nuvaziuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2009 09 25, 22:14)
Ieshkojau pleveleje Dobilo, bet nepamenu kokiose parduotuvese, reikes bandyt Maximoj paieskoti.
O del savatgalio ekologiskos muges tai pukios naujienos, jau savaitgali tai tikrai nuvaziuosiu  smile.gif

perku Maximoje Karoliniškėse, bet kažkaip nedaug te jo pripjaustyto būna, nes dažnai neberandu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2009 09 25, 21:14)
O del savatgalio ekologiskos muges tai pukios naujienos, jau savaitgali tai tikrai nuvaziuosiu  smile.gif

koioj Rimi tai ir nerasit...
Maximose žiūrėkit.. didesnėse smile.gif
Atsakyti
Tiesiog uzvedu tokia tema, nes man ji aktulia: mano mazoji maukia piena po kelis buteliukus i diena. Pirkdama piena, visda suabejoju kuris pienas geriausias. Riebumas tas pats, o kaina tokia skirtinga. Dazniausiai paimu viena pokeli pigesio pieno: blynams, kosems ir viena poka brangesnio pieno - mazajai gerti. Vat ir idomu, ar kaina pieno apsprendzia kokybe, tikrai nenusimanau. Gal as "letai zudau" biggrin.gif naudodama pigu piena. Ar brangesni piena perkam del prestizinio vardo ir baimes, kad su pigiuoju kazkas ne taip (na kaip as dabar biggrin.gif )
?
Atsakyti
QUOTE(trojana @ 2009 09 29, 14:56)
Tiesiog uzvedu tokia tema, nes man ji aktulia: mano mazoji maukia piena po kelis buteliukus i diena. Pirkdama piena, visda suabejoju kuris pienas geriausias. Riebumas tas pats, o kaina tokia skirtinga. Dazniausiai paimu viena pokeli pigesio pieno: blynams, kosems ir viena poka brangesnio pieno - mazajai gerti.  Vat ir idomu, ar kaina pieno apsprendzia kokybe, tikrai nenusimanau. Gal as "letai zudau" biggrin.gif  naudodama pigu piena. Ar brangesni piena perkam del prestizinio vardo ir baimes, kad su pigiuoju kazkas ne taip (na kaip as dabar biggrin.gif )
?

Nelabai suprantu g.gif - cia jus ekologiska piena perkat pigesni, brangesni? Jei kalbat apie PC, tai kiek zinau tik vienos rusies yra ekologiskas pienas...Ir koks cia dar prestizinis vardas? g.gif
Siulyciau diskutuoti apie EKO maisto produktus tam skirtoje temoje 4u.gif Labai butu nepatogu, jei kiekvienas maisto produktas turetu atskira sau tema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 29 rugsėjo 2009 - 14:05
Soriukas, as naujoke temoje apie ekologija ax.gif BAndysiu klausti temoje apie ekologiskus produktus. O prestizinis vardas...na turjau galvoje, kad seniau tokio kaip Klemes pieno net nepastebedavai (dabar jo kaina 1,09), na o man kazkodel biggrin.gif prestiziskai skamba Dvaro pienas, kaina 2 lt, vat man ir idomu, kodel kaina skiriasi, ar jis ten kazkaip kitaip apdirbamas g.gif
Atsakyti
Mano mazoji maukia piena po kelis buteliukus i diena. Pirkdama piena, visda suabejoju kuris pienas geriausias. Riebumas tas pats, o kaina tokia skirtinga. Dazniausiai paimu viena pokeli pigesio pieno: blynams, kosems ir viena poka brangesnio pieno - mazajai gerti. Vat ir idomu, ar kaina pieno apsprendzia kokybe, tikrai nenusimanau. Gal as "letai zudau" naudodama pigu piena. Ar brangesni piena perkam del prestizinio vardo ir baimes, kad su pigiuoju kazkas ne taip (na kaip as dabar )
?
Atsakyti
QUOTE(trojana @ 2009 09 29, 15:19)
Soriukas, as naujoke temoje apie ekologija ax.gif BAndysiu klausti temoje apie ekologiskus produktus. O prestizinis vardas...na turjau galvoje, kad seniau tokio kaip Klemes pieno net nepastebedavai (dabar jo kaina 1,09), na o man kazkodel biggrin.gif  prestiziskai skamba Dvaro pienas, kaina 2 lt, vat man ir idomu, kodel kaina skiriasi, ar jis ten kazkaip kitaip apdirbamas g.gif

Nei Kelmes, nei Dvaro pienas nera ekologiskas 4u.gif
Atsakyti
Tai ka vaikui duoti schmoll.gif ?
Atsakyti
QUOTE(trojana @ 2009 09 29, 15:23)
Tai ka vaikui duoti schmoll.gif ?

Pasiskaitykite senesne maisto produktu tema, sia, manau rasite atsakymus i visus savo klausymus.
Parduotuvese gausite "Dobilas" ekologisko pieno, kiti perka pas ukininkus turgeliuose ir pan.
Atsakyti
Aš tai perku ekologišką Dobilo pieną arba ekologišką ūkininkų pieną,, tiesa užsiraugiau savo ūkinikų pienuką, surūgo thumbup.gif
Atsakyti