Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

QUOTE(Diva:) @ 2010 02 02, 12:22)
Aha, siandien laukiame per TV sios laidos....

parašykite atsiliepimus, nes aš neturėsiu galimybės pasižiūrėti - dirbsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 02, 13:58)
parašykite atsiliepimus, nes aš neturėsiu galimybės pasižiūrėti - dirbsiu rolleyes.gif

doh.gif ko gero ir as neturesiu galimybes, parasiau aplamai, kad laukiame biggrin.gif - susitikima turiu po darbo...
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 02, 15:02)
doh.gif ko gero ir as neturesiu galimybes, parasiau aplamai,  kad laukiame  biggrin.gif - susitikima turiu po darbo...

Per koki kanala?
Atsakyti
QUOTE(sema @ 2010 02 02, 16:56)
Per koki kanala?

Per LNK.
Atsakyti
Smagi laida buvo, nieko naujo, bet vistiek šaunu, kad šita tema kalbama.
Tiesa, rodė, kad po masiško chemikalų naudojimo, Urugvajuje jau pirma apsigimų karta blink.gif
Atsakyti
Laida tikrai faina, bet aš dabar visiškoje aklavietėje. Tai ką tada valgyt???
Atsakyti
Sveiki...
Stai ir as po sios laidos prisijungiau. Turiu klausyma: Tai ka jus perkat is maisto produktu ir kur?

P.s. man irgi tos laidos apie maista - ne naujiena, bet pasiurpau eilini karta ax.gif
Atsakyti
Perkame eko, atsivezame is kaimu, is ukininku ir t.t. Jokiu PC pirkiniu, jokiu pagamintu produktu, konservu- viska darome namuose, kaip senais gerais laikais- kai nieko nebuvo biggrin.gif Ieskome, domimes ir belieka pasitiketi, kad eko grudu nenupurske nuodais....
Labai dziaugiuosi ta laida- komentaru gausa ir sujudimas labai jauciamas! Reikia tokiu laidu, ypac tiems, kurie niekada labai nesigilino ka valgo. Man ten naujienu dideliu nebuvo, bet as labai dziaugiuosi, kad didele zmoniu mase pamate ja smile.gif
O toliau samoningumas- po tokiu laidu gali atsirasti dar daugiau prekiu PC su uzrasais" BE to, BE ano, BE trecio" - tad etikeciu , sudeciu skaitymas kaip "teve musu".
Atsakyti
as zinokit irgi pakraupau laida paziurejus blink.gif blink.gif kaip taip galima???
reiks ir man pradet ieskotis ukininku, gal galit patart kaunietes kur ka perkat? jau desru tai tikrai i burna neimsiu blink.gif nors ir siaip pienisku desreliu nesu megeja, kartais pirkdavau kur be E, bet jauciu ir ten reikia sudeti paskaityt doh.gif
Atsakyti
merginos o kaip su kalakutiena yra? tas pats kaip ir su vistiena? nes visi kalba kaip tuos broilerius augina, o kalakutus kaip? taip pat???
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 02 03, 12:22)
as zinokit irgi pakraupau laida paziurejus  blink.gif  blink.gif  kaip taip galima???
reiks ir man pradet ieskotis ukininku, gal galit patart kaunietes kur ka perkat? jau desru tai tikrai i burna neimsiu  blink.gif nors ir siaip pienisku desreliu nesu megeja, kartais pirkdavau kur be E, bet jauciu ir ten reikia sudeti paskaityt  doh.gif

Jei tinka budas pirkti internetu tai tikrasmaistas .
Parasysiu Kauno taskus, kur apsiprekinu as smile.gif - pagrindinis taskas- Girstupio turgelyje esantis eko skyrelis- ten perku kruopas, darzoves, vaisius, kai buna kiausinius(senokai nera).
Mesa- kiaulienos nebevalgau, MB perku tame paciame turgelyje.
Vistiena- tik laisveje auginta -buna turgeliuose, pas ukininkus- mobiliuose taip pat- blogiausiu atveju IKI"Gurmanu" - ukininko.
Versiena- gaunu is mamos- jai atveza ukininkas - veza nedaug, pasidalina kelios moterys. Versienos cia siule ir SM.
Duona, batonas- tik eko.
Prieskoniai- Urmo bazeje 11 sand.3 skyrius- eko skyrelis- ten ir plovikliai, skalbikliai,arbatos ir t.t.
Arbata - tik ivairios zoleles, kava- eko, perku IKI
Via Naturis Savanoriu pr.- kalakutiena- malta, nemalta, visokia.Ranku darbo naminiai ivairus koldunai- jei tingisi ar nera kada paciai.
O visa ko reikia papildomai- ir PC, tik labai ziuriu sudetis.
Pieno produktu naudojam labai mazai, jei naudojam- Dobilo serijos.
Cukrus- rudasis, druska - be jokiu E
Atrodo diduma surasiau, gal kam pravers 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 03 vasario 2010 - 11:37
Aciu Diva 4u.gif kiauliena ir mes jau retai valgom, bet paukstiena tai istisai
Atsakyti