Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

QUOTE(Diva:) @ 2009 12 07, 10:54)
As siandien nusipirkau Bio Village EKO kava

Man patiko thumbup.gif Tikrai skani ir tikrai galima pirkti!
Atsakyti
QUOTE(Feminin @ 2009 12 17, 16:11)
pakelyje yra paketukai, tad padalinus sia suma is keturiu gaunasi ne tokia ir didele suma, bet is tiesu kaip minejau ne visiems pirma karta paragavusiems ji patinka. visada reikia pakuotes skaityti  mirksiukas.gif , nes jose labai daug informacijos.

drinks_cheers.gif žinoma, tada nebrangiai
Skaitom mirksiukas.gif tik kai pamatai pačioj pradžioj kas nepatinka, tai tai nelabai matau tada prasmės,, laikas gali būt brangesnis mirksiukas.gif

QUOTE(Diva:) @ 2009 12 17, 16:42)
Man patiko  thumbup.gif  Tikrai skani ir tikrai galima pirkti!

O kur perkat ir kiek maždaug kainuoja 4u.gif
Papildyta:
Jau radau bigsmile.gif šakės lotuliukas.gif užgeltoninta kaip valstybinė paslaptis lotuliukas.gif reiks pamėgint drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 12 17, 18:50)
Jau radau bigsmile.gif šakės lotuliukas.gif  užgeltoninta kaip valstybinė paslaptis lotuliukas.gif reiks pamėgint drinks_cheers.gif

biggrin.gif Kadangi as neradau temos apie akcijas, nuolaidas, kur norejau aprasyti geri atrasta , tai pamaniau umn.gif , kad gal istryne ja, nes ten gryna reklama gaunasi... Todel geltonai parasiau topsecret.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 18 gruodžio 2009 - 10:25
QUOTE(Diva:) @ 2009 12 17, 15:42)
Man patiko  thumbup.gif  Tikrai skani ir tikrai galima pirkti!

ar galite parasyti, kur galima sios kavos isigyti? uzsinorejau ir as doh.gif
Atsakyti
Siandien "Europoje" uzsukau i nauja ekologine parduotuve, patiko didelis pasirinkimas, turi nauju dar nematytu brendu, nusipirkau ka tik iskeptos dar siltos duonytes, be galo skani wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feminin: 18 gruodžio 2009 - 14:43
QUOTE(Feminin @ 2009 12 18, 16:43)
Siandien "Europoje" uzsukau i nauja ekologine parduotuve, patiko didelis pasirinkimas,  turi nauju dar nematytu brendu, nusipirkau  ka tik iskeptos dar siltos duonytes, be galo skani  wub.gif

o kurioj vietoj europoj yra ta parduotuve?
Atsakyti
QUOTE(Feminin @ 2009 12 17, 15:11)
Clearspring yra Japoniskos arbatos ir nuo kinietisku skiriasi tuo, kiek domejausi paruosimo budu. japonai arbatos lapelius garina ir tai suteikia arbatai daugiau gydomuju savybiu  4u.gif
4u.gif
QUOTE(Diva:) @ 2009 12 18, 10:24)
biggrin.gif  Kadangi as neradau temos apie akcijas, nuolaidas, kur norejau aprasyti geri atrasta , tai pamaniau umn.gif , kad gal istryne ja, nes ten gryna reklama gaunasi... Todel  geltonai parasiau topsecret.gif

Taip ištrynė tą temą, labai gaila rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spalvota @ 2009 12 18, 15:14)
o kurioj vietoj europoj yra ta parduotuve?

pirmame aukste buvusioje Dorado vietoje
Atsakyti
QUOTE(Feminin @ 2009 12 18, 15:21)
ar galite parasyti, kur galima sios kavos isigyti? uzsinorejau ir as  doh.gif

Buna IKI parduotuveje .Kai as pirkau, kaip tik buvo akcija tai kavai- tai is vis super!
Atsakyti
Eko mesos ir kitu maistro produktu vietu Vilniuje jau apstu. Kazkaip nerandu sioje temoje nieko apie sviezia kokybiska zuvi... g.gif Gal kas galite pasidalinti info, kur galima tokios nusipirkti Vilniuje mirksiukas.gif
Atsakyti
Mmm reiks uzsukti i Europa, man daznai buna pakeliui, pagaliau nors viena eko parduotuve man pasiekiamoje vietoje atsirado lotuliukas.gif

O kur chia apstu vietu , kur eko mesa galima pirkt? prasom paviešinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2009 12 23, 11:19)
Mmm reiks uzsukti i Europa, man daznai buna pakeliui, pagaliau nors viena eko parduotuve man pasiekiamoje vietoje atsirado  lotuliukas.gif

O kur chia apstu vietu , kur eko mesa galima pirkt? prasom paviešinti  blush2.gif

Aha, man ir idomu, bei vistienos eko labai noreciau..
Atsakyti