Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

QUOTE(Feminin @ 2009 12 09, 17:59)
apie clearspring galite pasiskaityti daugiau:
http://www.gyva.lt/p...pie_clearspring
cia zymiai vaizdziau nei as papasakosiu  blush2.gif

Aciu 4u.gif , net nezinojau, kad cia eko produkcija, tiesa nelabai ir domejausi Clearspring...
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 11 03, 23:14)
Skerdžia kiaules mėsai, kraują surenka ir panaudoja tolesnei, maistinio albumino, gamybai.  Todėl hematogenas yra tokios, sukrešėjusio-seno kraujo spalvos cool.gif

ačiū, visam gyvenimui po šito posto atsivalgiau hematogenų doh.gif biggrin.gif

Diva:), esu ragavusi Clearspring desertų - labai skanūs man jie wink.gif Tokie savotiški, bet kai įsivalgai, sunku sustoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 10, 10:50)
ačiū, visam gyvenimui po šito posto atsivalgiau hematogenų  doh.gif  biggrin.gif
Diva:), esu ragavusi Clearspring desertų - labai skanūs man jie wink.gif Tokie savotiški, bet kai įsivalgai, sunku sustoti biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir as jau atsivalgius senokai po issamiu paaiskinimu lotuliukas.gif
Aha, del to Clearspring reikes kazka pasiziureti.Mane sudomino ta Misa - sriuba kokia tai stebuklinga biggrin.gif , kur butinai reikia ja valgyti... Ir sushiams gaminti visko yra, nes kaip taisykle daznai visokie pagardai prigrusti E ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 10 gruodžio 2009 - 10:34
Mane irgi sudomino ta sriuba g.gif
Atsakyti
dar arbatas galeciau pagirti ju wub.gif "rimi" jomis taip pat prekiauja imetu nuoroda
http://www.rimi.lt/s...ng-arbatos/1644
kazkaip man didesnis pasirinkimas parduotuveje, matyt ne viska sudejo i savo puslapi
Atsakyti
QUOTE(Feminin @ 2009 12 10, 11:14)
dar arbatas galeciau pagirti ju  wub.gif 

O šios žalios arbatos skonis labai skiriasi nuo įprastos? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 10, 11:28)
O šios žalios arbatos skonis labai skiriasi nuo įprastos? mirksiukas.gif

as iprastai perku Hojicha, skrudinta zaliaja arbata pakeliais, palyginti su kita arbata sunku, nes nei viena arbata viena kitai iprastai neprilygsta
Atsakyti
QUOTE(Feminin @ 2009 12 11, 14:26)
as iprastai perku Hojicha, skrudinta zaliaja arbata pakeliais, palyginti su kita  arbata sunku, nes nei viena arbata viena kitai iprastai neprilygsta

Aš noriu paklausti ar nuo paprastis(ne to gamintojo apie kurį kalbate) žaliosios arbatos skiriasi, na ar ne turi kokių kinietiškų prieskonių. Aš parduotuvinę ne vieną išbandžiusi ir jei jos būna be priedų(citrinų, jazminu irt.t.), tai tiktai turi panašu skonį.
Atsakyti
Buvau sekundei ilekus i IKI, tai greitai nulekiau apziureti Clearspring ko gero yra biggrin.gif - tai akcija aliejui tik, o tos Misos maciau 3 rusiu, ir tik ant vienos kokstai zenkliukas eko lyg... o ant kitu tik sone Vegan.. Tai dabar mastau- o produktai visi ekologiski sio gamintojo? Gal tiesiog neapziurejau kaip reikiant- gal irgi dar reikia labai atidziai skaityti sudeti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 11 gruodžio 2009 - 14:48
Cleaspring Misa sriubai akcija Iki PC, vietoj 13 lt - dabar 9 lt smile.gif
Bet nesuviliojo, pakelis vienam kartui ir ji su sojų pupelėm, pilnos sudėties neskaičiau dėl laiko stokos, gal ir paragaučiau jei labai atsiliepimai gardūs būtų, bet kol kas susilaikiau, man ir su akcija brangoka
Atsakyti
šitą sriubą pirkau SP, tai pasidariau tik vieną pakelį iš keturių, o kitus išmečiau, kaip man buvo neskanu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 11, 14:42)
Aš noriu paklausti ar nuo paprastis(ne to gamintojo apie kurį kalbate) žaliosios arbatos skiriasi, na ar ne turi kokių kinietiškų prieskonių. Aš parduotuvinę ne vieną išbandžiusi ir jei jos būna be priedų(citrinų, jazminu irt.t.), tai tiktai turi panašu skonį.

Clearspring yra Japoniskos arbatos ir nuo kinietisku skiriasi tuo, kiek domejausi paruosimo budu. japonai arbatos lapelius garina ir tai suteikia arbatai daugiau gydomuju savybiu 4u.gif
visos ju arbatos yra zaliosios tik skiriasi savo priedais, genmaischa yra su skrudintais ryziais be galo skani man ji, kukicha joje yra labai mazai kofeino.
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 12 13, 15:07)
šitą sriubą pirkau SP, tai pasidariau tik vieną pakelį iš keturių, o kitus išmečiau, kaip man buvo neskanu  doh.gif

Miso reikia megti, ji turi specifini skoni, ja taip pat galima gardinti kitus patiekalus
Papildyta:
QUOTE(Saulužė @ 2009 12 13, 14:52)
Cleaspring Misa sriubai akcija Iki PC, vietoj 13 lt - dabar 9 lt smile.gif
Bet nesuviliojo, pakelis vienam kartui ir ji su sojų pupelėm, pilnos sudėties neskaičiau dėl laiko stokos, gal ir paragaučiau jei labai atsiliepimai gardūs būtų, bet kol kas susilaikiau, man ir su akcija brangoka

pakelyje yra paketukai, tad padalinus sia suma is keturiu gaunasi ne tokia ir didele suma, bet is tiesu kaip minejau ne visiems pirma karta paragavusiems ji patinka. visada reikia pakuotes skaityti mirksiukas.gif , nes jose labai daug informacijos.
Atsakyti