QUOTE(ernesin @ 2009 12 11, 14:42)
Aš noriu paklausti ar nuo paprastis(ne to gamintojo apie kurį kalbate) žaliosios arbatos skiriasi, na ar ne turi kokių kinietiškų prieskonių. Aš parduotuvinę ne vieną išbandžiusi ir jei jos būna be priedų(citrinų, jazminu irt.t.), tai tiktai turi panašu skonį.
Clearspring yra Japoniskos arbatos ir nuo kinietisku skiriasi tuo, kiek domejausi paruosimo budu. japonai arbatos lapelius garina ir tai suteikia arbatai daugiau gydomuju savybiu
visos ju arbatos yra zaliosios tik skiriasi savo priedais, genmaischa yra su skrudintais ryziais be galo skani man ji, kukicha joje yra labai mazai kofeino.
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 12 13, 15:07)
šitą sriubą pirkau SP, tai pasidariau tik vieną pakelį iš keturių, o kitus išmečiau, kaip man buvo neskanu
Miso reikia megti, ji turi specifini skoni, ja taip pat galima gardinti kitus patiekalus
Papildyta:
QUOTE(Saulužė @ 2009 12 13, 14:52)
Cleaspring Misa sriubai akcija Iki PC, vietoj 13 lt - dabar 9 lt
Bet nesuviliojo, pakelis vienam kartui ir ji su sojų pupelėm, pilnos sudėties neskaičiau dėl laiko stokos, gal ir paragaučiau jei labai atsiliepimai gardūs būtų, bet kol kas susilaikiau, man ir su akcija brangoka
pakelyje yra paketukai, tad padalinus sia suma is keturiu gaunasi ne tokia ir didele suma, bet is tiesu kaip minejau ne visiems pirma karta paragavusiems ji patinka. visada reikia pakuotes skaityti
, nes jose labai daug informacijos.