gal kuri turit atsiliepimu apie blakstienu baze( ar kaip ten vadinasi na zodziu,bespalvis tusas,stiprinantis ir pan blakstienas) ?
QUOTE(Deimantuke33 @ 2009 09 16, 16:36)
gal kuri turit atsiliepimu apie blakstienu baze( ar kaip ten vadinasi na zodziu,bespalvis tusas,stiprinantis ir pan blakstienas) ?
Yra toks is Oriflame, bet jis vadinasi blakstienu kondicionierius
pas mane antakiu ir blakstienu gelis is body shop. kazkaip nepastebejau skirtumo dazant blakstienas tiesiai tusu, ar juo+tusu. na gal stiprina blakstienas, ka zn, nejauciu gi
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 09 16, 16:50)
Yra toks is Oriflame, bet jis vadinasi blakstienu kondicionierius
As ji turiu.. nei geras nei blogas.. kazkokiu pokyciu nepastebejau bet blakstienytes sveikai tfu tfu tfu atrodo
Siandien gavau Dior tusa dovanu,.. dar nebandziau
Man tai pats paciausias Prestige tusas su zalsvu kamsteliu
QUOTE(Deimantuke33 @ 2009 09 16, 15:36)
Turejau Artdeco (dabar kazkodel neber jos pirkti), turiu dabar Sisheido - labai man patinka, blakstienos tikrai ir tankesnes, ir ilgesnes ja naudojant superinis dalykas
aciu visoms o kiek mazdaug kainuoja? pvz sisheido?
mergaites,atsiprasau uz bet gal kuri turit atsiliepimu apie blakstienu baze( ar kaip ten vadinasi na zodziu,bespalvis tusas,stiprinantis ir pan blakstienas) ? gal tokia temuke yra,jei yra tai gal kas nuorodele gali?
Va toki naudojau. Ypatingu pokyciu nepastebejau
QUOTE(Deimantuke33 @ 2009 09 16, 15:36)
mergaites,atsiprasau uz bet gal kuri turit atsiliepimu apie blakstienu baze( ar kaip ten vadinasi na zodziu,bespalvis tusas,stiprinantis ir pan blakstienas) ? gal tokia temuke yra,jei yra tai gal kas nuorodele gali?
Naudoju blakstienas stiprinancia baze is Clinique (Lash Building Primer). Nusipirkau pasiskaiciusi geru atsiliepimu uzsienio forumuose. Man visai patinka
QUOTE(F_A @ 2009 09 16, 23:45)
Naudoju blakstienas stiprinancia baze is Clinique (Lash Building Primer). Nusipirkau pasiskaiciusi geru atsiliepimu uzsienio forumuose. Man visai patinka
sakykit koks rezultatas su ta baze ir be jos ir kokia kaina butu
dekui
QUOTE(agvill @ 2009 09 17, 07:05)
Sita baze gerokai pastorina, pailgina blakstienas. Ant jos uztepus bet koki tusa, blakstienos labai ryskios ir dideles gaunasi Ypatingomis progomis uzsitepu ta baze ir EL Sumptous tusa ant virsaus, kad isgauciau kazka panasaus i dirbtiniu blakstienu efekta Be to man patinka, kad naudojant baze bet koks tusas labai lengvai nusivalo. Kiek kainavo tiksliai nepamenu, lyg apie 60 lt Sarmoj
QUOTE(F_A @ 2009 09 17, 10:05)
Sita baze gerokai pastorina, pailgina blakstienas. Ant jos uztepus bet koki tusa, blakstienos labai ryskios ir dideles gaunasi Ypatingomis progomis uzsitepu ta baze ir EL Sumptous tusa ant virsaus, kad isgauciau kazka panasaus i dirbtiniu blakstienu efekta Be to man patinka, kad naudojant baze bet koks tusas labai lengvai nusivalo. Kiek kainavo tiksliai nepamenu, lyg apie 60 lt Sarmoj
Rimtai lengviau nusivalo negu be bazės? Labai įdomu, gal tada reikia išbandyti, nes nekenčiu vakarais to ilgo valymosi proceso
QUOTE(As_nematoma @ 2009 09 17, 09:11)
Rimtai lengviau nusivalo negu be bazės? Labai įdomu, gal tada reikia išbandyti, nes nekenčiu vakarais to ilgo valymosi proceso
Rimtai