QUOTE(fajerė @ 2006 03 09, 20:51)
Ačiū labai ,viską užfiksavau.
O gal tu galėtum patarti,ką ir kaip reikėtų pamatyti Romoje,na ne iš to ,ką afišuoja vadovėliai,bet tą kas yra tiesiog .
Ir dar norėjau paklaust,kur geriausia yra pavalgyti,nes tarkim mano draugė buvo Milane tai jai pietūs kiekvieną dieną atsieidavo apie 40eur,tai ir galvoju ar Itlijoj tokios kainos yra normalu,ar ji čia kažkur ne ten valgė
Aš tiesiog noriu pasiruošti,kad nebūtų šoko,todėl būsiu labai dėkinga už info
O gal tu galėtum patarti,ką ir kaip reikėtų pamatyti Romoje,na ne iš to ,ką afišuoja vadovėliai,bet tą kas yra tiesiog .
Ir dar norėjau paklaust,kur geriausia yra pavalgyti,nes tarkim mano draugė buvo Milane tai jai pietūs kiekvieną dieną atsieidavo apie 40eur,tai ir galvoju ar Itlijoj tokios kainos yra normalu,ar ji čia kažkur ne ten valgė
Aš tiesiog noriu pasiruošti,kad nebūtų šoko,todėl būsiu labai dėkinga už info
Na, jei nori Romoje pamatyti kažko labai ypatingo, tai patarčiau aplankyti katakombas, pvz., šv. Kalisto in via Appia antica.Katakombos-tai pirmųjų krikščionių kapinės po žeme, kurios driekiasi ištisais labirintais po žeme.
Jei norite nebrangiai pavalgyti, turite ieškoti "Rosticeria" arba "Tavola calda", "Pizza a taglio".
Dar vėliau parašysiu ką galima aplankyti Romoje, dabar skubu, tai tiek tam kartui.
Papildyta:
Jei pietautumėte restorane, tai 40 eurų tikrai normali kaina.