Įkraunama...
Įkraunama...

Italija

QUOTE(Nathane @ 2007 08 30, 14:38)
aciu uz patarimus  4u.gif
na cia as del taksi klausiu nes kazkaip reiks nusigauti is oro uosto iki viesbucio  g.gif  bet seip turetu ir autikai gi vazineti  ax.gif ....

na kazkas turetu buti... o i koki oro uosta jus leistumetes? as nelabai zinau, nes esu skridusi tik i roma ir milana blush2.gif
manau tikrai bus autobusiukai vezantys i centra is oro uosto, vis tik ne kaimas... nesijaudinkit:) turetu buti nuoroda sustojime isejus is oro uosto - stazione centrale ar kazkas panasaus (kartais tie busikai kitos spalvos buna, nei tie, kurie yra marsrutiniai, vazinejantys mieste)
Atsakyti
QUOTE(Nathane @ 2007 08 30, 14:38)
aciu uz patarimus  4u.gif
na cia as del taksi klausiu nes kazkaip reiks nusigauti is oro uosto iki viesbucio  g.gif  bet seip turetu ir autikai gi vazineti  ax.gif ....

QUOTE(dianita @ 2007 08 30, 14:44)
na kazkas turetu buti... o i koki oro uosta jus leistumetes? as nelabai zinau, nes esu skridusi tik i roma ir milana blush2.gif
manau tikrai bus autobusiukai vezantys i centra is oro uosto, vis tik ne kaimas... nesijaudinkit:) turetu buti nuoroda sustojime isejus is oro uosto - stazione centrale ar kazkas panasaus (kartais tie busikai kitos spalvos buna, nei tie, kurie yra marsrutiniai, vazinejantys mieste)

nathane, ieik i oro uosto, i kuri atskrisite interneto puslapi, ir matysi koks transportas veza i miesta mirksiukas.gif rasi dar ir tvarkarascius ir kainas, nereiks vietoj blaskytis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lial_ka: 30 rugpjūčio 2007 - 17:15
Kazkoki viesbutuka ne prie gelezinkelio Riminyje buvo rekomendavusi Veronika, nes ji pati ten gyveno ir buvo patenkinta. Mano atsiminimai apie Rimini tik neigiami schmoll.gif

O gal kuri esat buvusi Albos saloje? (isola Elba)? Jei taip, parasykit, ar verta vykti ten? g.gif
Atsakyti
Na va po ilgu derybu su brangiuoju, isiaiskinom ko norim is atostogu ir uzsisakem viesbutuka, gal kiek tolokai nuo Riminio apie 25 km, bet ten traukiniai vazineja tai neturetu buti problema phttp://www.blusuitehotel.it/ viesbutis atrodo neblogai ax.gif tik kaip ten bus is tikro neaisku. Laukiu nesulaukiu atostogu!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(melsva @ 2007 08 31, 14:48)
Ačiū, merginos, paguodėte  biggrin.gif Reikės kabinti italų policininkus  biggrin.gif  ax.gif

ir nekreipk demesio, jei girdesi rekaujant... romos gyventojai gerklingi ir megsta susisukauti ir siaip triuksmingi biggrin.gif ir dar megsta replikas laidyti, ypac merginoms biggrin.gif pamenu, ejau kazkada rugpjucio menesi viena gatve, su suknute buvau ir tik vos vos idegusi (o rugpjutis tai menuo, kai visi jau rudi po vasaros)... tai praejus lavke, kur vietinis laikrascius pardavinejo, tas neiskente ir man is paskos susuko - mergaite, tu ka juros ir saules sia vasara nematei? biggrin.gif visi taip eme ir atsisuko lotuliukas.gif
Atsakyti
be to pas juos (italus) yra iprasta kokiam nors pvz turguje vadinti beveik visas jaunesnes moteris grazuolemis, tai yra "bella", bet tai visai nereiskia, kad jie nori "mergintis", tiesiog tai iprastinis kasdieninis nekaltas flirtas su potenciolionis klientemis..
Dar megsta pavadint sviesiaplaukes "blondinemis " (bionda)...Arba net ir vyresnem sakyti "panele" (signorina), nes taip pabrezia, kad laiko jus jauna....
Atsakyti
QUOTE(b3b @ 2007 08 30, 18:33)
Mano atsiminimai apie Rimini tik neigiami schmoll.gif

na, galiu paguost Nathane, kad man rimini neigiamų įspūdžių nepaliko, nes......... ten buvau su savo brangiausiu ir tuo momentu man jokių įspūdžių ir nereikėjo lotuliukas.gif jei rimtai, be jūros ir žymiųjų diskotekų nėr ten nieko daugiau. ten jaunimas varo tūsintis. jei norit sightseeintis, teks važiuot į aplinkinius taškus. bet valgėm tai ten tikrai labai skaniai thumbup.gif žuvis fantastiška, o po vakarienės dar ir limoncellu pavaišina alc.gif
kažkas minėjo Ravenna, tai tikrai pritariu, kad mozaikos vertos dėmesio thumbup.gif na, o vietoj Venecijos tada jau 100kart geriau (ir gerokai arčiau) Florencija, Assisi, ar maži miestukai, kurių ten daugybė gražių wub.gif arba prasinešt Marche regione mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Gal kas gali parekomenduoti viesbuti Romoje , netoli centro (arba centre) arba sveciu namus, kad butu jauku ir nebrangu. Is anksto dekoju. bigsmile.gif Planuojame savaitgali Romoje ...
Atsakyti
4u.gif As irgi norėjau paklausti, jei vykti vienai i Roma tai ar čia butu labai pavojinga? g.gif biggrin.gif na man labai pavojingas miestas Roma nepasirodė rolleyes.gif wub.gif bet,kad pradeda visi pliurpt, kad pavojinga ta ir sugalvojau paklaust,nors tikriausiai kaip visur taip ir Romoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliana @ 2007 09 15, 11:10)
4u.gif  As irgi norėjau paklausti, jei vykti vienai i Roma tai ar čia butu labai pavojinga? g.gif  biggrin.gif  na man labai pavojingas miestas Roma  nepasirodė rolleyes.gif wub.gif  bet,kad pradeda visi pliurpt, kad pavojinga ta ir sugalvojau paklaust,nors tikriausiai kaip visur taip ir Romoj  smile.gif

nieko pavojingo Romoj nejutau. kaip tik, jaukus, draugiskas miestas. thumbup.gif
Atsakyti
Pescaroj man teko praleisti nemazai laiko. Man asmeniskai labai patiko sis mazas kurortinis miestukas.. ax.gif nera tokios dideles zmoniu maisalynes, ramu, grazu cool.gif super papludimys ir naktiniai klubai ant juros kranto thumbup.gif tik tiek kad nieko nezinau apie viesbucius ir pan. nes gyvenau pas drauge, kuri ten gyvena su busimu vyru cool.gif bet siaip vaziuoti ten tikrai rekomenduociau jei nori ramiai ir gerai pailseti 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti