Įkraunama...
Įkraunama...

Italija

tai tada reikia eiti į tokį puslapį www.wunderground.com
surinkti Romą, ar ten kokią kitą Italiją, ir kur yra orų history, pasižiūrėti tų dienų kelių metų istoriją, aš tokiu būdu aptikau, kad gruodį gali būti ir +15, bet gali būti ir +2, bet labiausiai tkėtina, kad bus +8 / +10
Atsakyti
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2007 08 28, 09:12)
SVEIKI 4u.gif

Noriu info, gal kas buvote Romoje ziema? Ar verta vaziuoti sausio-vasario men., ar nesalta? Turiu omenyje, ar normalus oras pasivaiksciojimui po miesta, po izimybes ir pan.

temperatura gali svyruoti nuo 0 iki +10 (+12), gali lyti ir buti stipriai vejuota. Reikia butinai tureti ir megztuka, ir lietsargi ir siaip normaliai buti apsirengus, ziema vis tik.. esu buvusi ten visa ziema, tai sugebejau ir persalti ir bronchita isivaryti per vejuota ir lietinga ora doh.gif
Pasivaikscioti po izimybes galima bet kokiu oru, net ir lietui pliaupiant
Ne i tema, bet vasario 8 per savo gimtadieni buvau stambule su draugem, tai ten oras buvo fantastiskas - saule, +14 +15 visa laika.. kai tuo tarpu romoje lijo ir buvo vesu bei nemalonu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianita: 28 rugpjūčio 2007 - 09:42
O ką galėtumėte pasakyti apie Milaną?
Žiūrėjau per TangoTV kai Pareigytę rodė, sakė nieko gero tam Milane.... bet taip užsimaniau aplankyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 28, 12:52)
Tai nebuvot Milane? mastau.gif

buvom buvom... milanas patinka tiems, kurie megsta judru gyvenima, chaotiska ir neurotiska biggrin.gif kuriam patinka didelis smogas vasara, kai nera kuo kvepuoti, nes aplink tik asfaltas ir be galo karsta saule virs galvos...

miestas tikrai nieko ypatingo, bet yra keleta viecikiu, kurias verta pamatyti: privaloma il Duomo (katedra), kuri ypatinga tuo, kad buvo statoma keleta simtmeciu ir kiekvieno simtmecio garsus architektas paliko savo zenkla.. eini per katedra ir matai, kur kokios epochos dalis (pagal tuo metu vyravusi stiliu).. jei pavyks, pamatysi paskutines vakarienes drobe:) baznycios, muziejai ir aisku, la scala... taip pat gali pasiziureti, kaip reikia rengtis, juk cia alta moda sostine ax.gif na ir naktiniai klubai faini, tik biski snobiski, be to ten chebra ziauriai smaukia heroina ir kokaina, tiesiog kartais gaila ziureti, kaip jaunimas, turintis pinigu daugiau nei proto, taip save niokoja...

na jei reiketu rinktis milanas ar roma, imciau roma....

o siaip makaliau, yra mini tema apie milana biggrin.gif
Atsakyti
Nakvyne uzsisakeme Regent hotel, Pescara po 62 Eur. uz nakti. Tai manau, kad tikrai nebrangiai ...nes dar ir pusrychiai priklauso.
Atsakyti
Oi beje, į temą laugh.gif

PUSLAPIS MIESTO

Pescara:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 28 rugpjūčio 2007 - 12:45
QUOTE(Ochra @ 2007 08 28, 14:11)
Aš apie priėmimą į darbą Lietuvoje kalbėjau  mirksiukas.gif

ahh supratau ax.gif mes maza valstybe, apsupta kitu valstybiu ir yra pastovi migracija sen bei ten, be kalbu ne kaip.. o italija yra milziniska valstybe, turinti savo pramone ir t.t. jiems gal ir reiketu moketi kalbas, bet jie tingi nes ir be ju apsieina kazkaip biggrin.gif

siaip jau esu minejusi, bet pasikartosiu. geras psl mokantiems anglu kalba, tik norint dalyvauti forumuose norint gauti informacija reikia registruotis:

http://www.virtualtourist.com/

cia yra viskas: ir aprasymai miestu, saliu, lankytinu vietu, taip pat patarimai ivairus, forumai pagal miestus ir salis, info kaip vienur ar kitur geriau nuvaziuoti ir t.t. man labai praverte organizuojant kelione i stambula mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianita: 28 rugpjūčio 2007 - 13:14
Buvau šiemet Italijoje. Vis tik labai graži šalis.Įkelsiu kelis vaizdelius be didelių komentarų:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Net liudna pasidare.... labai jau nekokie atsilepimai apie Rimini, o as ka tik pigius biletus nusipirkau... unsure.gif
skrendam rugsejo 22, gal kas zinot kokie orai tenai? ir i kuria riminio puse orentuotis kad negyventi sale gelezinkelio? nes dabar liko tik hoteli susirasti ir kokios ten taxi kainos? Dar planuojam i Venecija nuvaziuoti is Riminio, nes galvoju savaite prailgs nieko neveikiant, gal dar ka galetume pamatyti, gal ka patarsit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nathane @ 2007 08 30, 14:06)
Net liudna pasidare.... labai jau nekokie atsilepimai apie Rimini, o as ka tik pigius biletus nusipirkau...  unsure.gif
skrendam rugsejo 22, gal kas zinot kokie orai tenai? ir i kuria riminio puse orentuotis kad negyventi sale gelezinkelio? nes dabar liko tik hoteli susirasti ir kokios ten taxi kainos?  Dar planuojam i Venecija nuvaziuoti is Riminio, nes galvoju savaite prailgs nieko neveikiant, gal dar ka galetume pamatyti, gal ka patarsit?  blush2.gif

na jei nenorite tingiai leisti dienu ir pasyviai ilsetis, tai tikrai galite nuvaziuoti i san marina arba i venezia... taxi tikrai nepatariu imti, nebent per daug pinigu turite, be to jus net nezinosite ar jus veza trumpesniu ar 5 kartus ilgesniu marsrutu....
Viesbuciams yra nemazai nuorodu, dabar nepamenu, bet yra ir italijos ir venecijos temoje, pasiziurekite, taip pat keletas nuorodu yra temoje europos forume (pirma is virsaus).. ten nurodyta roma, bet tas psl skirtas visiems italijos viesbuciams.. taip pat paziurekite ir bed and breakfast paslauga... taip pat tipsas: jei viesbutis vadinasi Belvedere ar panasiai su Bel, tai dazniausiai jis yra su vaizdu i jura ir kainuoja brangiau...

Del rimini nezinau oro, bet pvz Veneto regione (apie 40 km nuo venecijos) neseniai lijo.. ir kartais palija...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianita: 30 rugpjūčio 2007 - 13:33
aciu uz patarimus 4u.gif
na cia as del taksi klausiu nes kazkaip reiks nusigauti is oro uosto iki viesbucio g.gif bet seip turetu ir autikai gi vazineti ax.gif ....
Atsakyti
netoli Riminio, sčlyginai netoli, bent jau man Ravena labai graži (o jau mozaikos su aviniukasi ir kitomis gėrybėmis), iki Veronos irgi ne vandenynas smile.gif
Atsakyti