Įkraunama...
Įkraunama...

Italija

QUOTE(Eliana @ 2007 08 11, 19:22)
Laba!
Gal galetumet man ka nors papasakoti apie Villa Lituania Romoje? smile.gif
kokios ten kainos ir t.t.  g.gif  man butu visai gerai ten apsistoti, taip pat manau ten pigiau  g.gif

Si birzeli gyvenome Villa Litiuania mirksiukas.gif Tvarkingi kambariai su vonia, iskaiciuotais pusryciais, geroje vietoje, nes netoliese metro stotele, turi parkinga. Gali paskaityti ju puslapi http://www.villalituania.com/ Mes uz trivieti kambari mokejome 90 eur.
Atsakyti
QUOTE(Jonažolė @ 2007 08 11, 20:23)
Si birzeli gyvenome Villa Litiuania  mirksiukas.gif Tvarkingi kambariai su vonia, iskaiciuotais pusryciais, geroje vietoje, nes netoliese metro stotele, turi parkinga. Gali paskaityti ju puslapi http://www.villalituania.com/ Mes uz trivieti kambari mokejome 90 eur.

labai didelis aciu! 4u.gif
As siaip mastau i Roma kokiai savaitei per Velykas kovo gale bigsmile.gif
tik idomu ar apsimoka? sako pavasari geriau vaziuoti g.gif
nors jauciu per velykas tai turistu bus pulkais, bet nors vesiau gal ax.gif
ai nezinau as jau visai unsure.gif
kas patars? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliana @ 2007 08 12, 16:19)
labai didelis aciu! 4u.gif
As siaip mastau i Roma kokiai savaitei per Velykas kovo gale  bigsmile.gif
tik idomu ar apsimoka? sako pavasari geriau vaziuoti  g.gif
nors jauciu per velykas tai turistu bus pulkais, bet nors vesiau gal  ax.gif
ai nezinau as jau visai  unsure.gif
kas patars? tongue.gif

As i Roma vaziuociau bet kuriuo metu biggrin.gif Mes buvom birzeli prie 35 laipsniu karscio, turistu tikrai buvo, bet man vis tiek paliko neisdildomus ispudzius thumbup.gif. Vaziuok butinai i Roma, tikrai bus puiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonažolė @ 2007 08 12, 20:02)
As i Roma vaziuociau bet kuriuo metu  biggrin.gif Mes buvom birzeli prie 35 laipsniu karscio, turistu tikrai buvo, bet man vis tiek paliko neisdildomus ispudzius  thumbup.gif. Vaziuok butinai i Roma, tikrai bus puiku smile.gif

as vaziuociau pavasari, nuo balandzio menesio iki liepos, veliau tai ne uz ka schmoll.gif na dar rugsejo menesi ar spalio pradzioje... rugpjuti tai ten vieni turistai vaiksto, vietiniu beveik nerasta, nes visi atostogauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonažolė @ 2007 08 12, 19:02)
As i Roma vaziuociau bet kuriuo metu  biggrin.gif Mes buvom birzeli prie 35 laipsniu karscio, turistu tikrai buvo, bet man vis tiek paliko neisdildomus ispudzius  thumbup.gif. Vaziuok butinai i Roma, tikrai bus puiku smile.gif

wub.gif Tiesa sakant, as Romoj buvau lygiai pries tris savaites tongue.gif
bet tik viena diena tai dabar vel suku galva kaip ten papulti ilgesniam laikui tarkim savaitei ir viska pamatyti, na ne viskas, nes ten menesio neuztektu viskam kaip sako ir pati isitikinau bigsmile.gif bet bent jau isijaust i ta ju gyvenima bigsmile.gif

QUOTE(dianita @ 2007 08 13, 13:24)
as vaziuociau pavasari, nuo balandzio menesio iki liepos, veliau tai ne uz ka schmoll.gif  na dar rugsejo menesi ar spalio pradzioje... rugpjuti tai ten vieni turistai vaiksto, vietiniu beveik nerasta, nes visi atostogauja biggrin.gif

As kovo gale atostogas turesiu tai mastau apie kovo gala balandzio pradzia ax.gif nesinori ten su tais turistais grustis schmoll.gif idomu koki ten orai tokiu laiku g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eliana: 13 rugpjūčio 2007 - 17:56
QUOTE(Eliana @ 2007 08 13, 17:54)
As kovo gale atostogas turesiu tai mastau apie kovo gala balandzio pradzia  ax.gif  nesinori ten su tais turistais grustis  schmoll.gif  idomu koki ten orai tokiu laiku  g.gif

praeitais metais buvom Romoj kovo 9-12 dienomis, tai dar nebuvo labai silta, bet jau ir ne ziema. As vaiksciojau su maike ir pavasarine striuke...gal kokiu +15 diena budavo g.gif Man tai pats tas pasirode, nes nekarsta miesta apziurineti. Balandzio pradzioj turetu dar silciau buti ax.gif
Atsakyti
gal kas skrido i poilsine kelione ir gali patart koki viesbuti? mes noretume vaziuot su vaiku, tai kad teritorija didesne butu noretume smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliana @ 2007 08 13, 18:54)
wub.gif Tiesa sakant, as Romoj buvau lygiai pries tris savaites tongue.gif
bet tik viena diena tai dabar vel suku galva kaip ten papulti ilgesniam laikui tarkim savaitei ir viska pamatyti, na ne viskas, nes ten menesio neuztektu viskam kaip sako ir pati isitikinau bigsmile.gif  bet bent jau isijaust i ta ju gyvenima  bigsmile.gif
As kovo gale atostogas turesiu tai mastau apie kovo gala balandzio pradzia  ax.gif  nesinori ten su tais turistais grustis  schmoll.gif  idomu koki ten orai tokiu laiku  g.gif

balandzio menesi temperatura mazdaug apie 17-20 laipsniu, nors velgi, dabar kai klimatas neprognozuojamas, tai gali buti ir silciau ir vesiau.. bet siaip pakankamai silta, labai siltu rubu tikrai nereikia smile.gif

hmm kad isijausti i romos gyvenima, tai reikia nemazai laiko ir reikia bendrauti su vietiniais.. pabandyk susitikti su forumietemis, pvz Veronika, kai busi Romoje 4u.gif
Atsakyti
oi, man tai bėda, man reikia Romoje 5 žmonėms savaitei kur gyventi
uf, prasidės paieškos, nes vis tiek reikia iš anksto rezervuotis
Kalėdos mat

žiūrėjome apartamentus, ale jie užsideda plius 20 procentų dėl kalėdų...
na nieko, apartamentai su virtuvėle būtų gerai, vis spagetį išsivirtumėm, o ne sausus konservus visą savaitę..

blogiausiu atveju imsime trivietį ir dvivietį....
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 14, 10:52)
žiūrėjome apartamentus, ale jie užsideda plius 20 procentų dėl kalėdų...
na nieko, apartamentai su virtuvėle būtų gerai, vis spagetį išsivirtumėm, o ne sausus konservus visą savaitę..

blogiausiu atveju imsime trivietį ir dvivietį....

o kodel jus per kaledas skrendat? nelabai ten bus idomu, nes visi namie svencia.. va per naujus tai kas kita.. man teko romoje svesti ir ta, ir ta, tai kaip turistams smagiau butu per naujaka... vyksta koncertai, fejerverkai ir siaip zmones gatvese...
Atsakyti
Spalio pabaigoje skrendam i Roma thumbup.gif Gal kas galetu patarti kur patogiau ir pigiau dviems apsigyventi, kur valgyti, kokiu transportu patogiausia ir pigiausia naudotis ir pan. Buciau begalo dekinga uz patarimus ax.gif
Atsakyti
dėl pigaus apsigyvenimo dar nežinau
patys dabar labai ieškome, sugalvojome, kad penkiems žmonėms geriausia bus apartamentai tikriausiai, na, su virtuvėle kad būtų smile.gif

bandome neperšokti 30 eurų žmogui, bet kadangi kalėdos, tai teks didinti kartelę iki kokių 35....
Atsakyti