na logiskiau butu, jei uzduotum si klausima temoje apie Italija as pasiklausiu keliu italu, ka jie zino apie pescara ir kodel ten maziau populiaru vaziuoti atostogauti ir tau parasysiu.. o siaip ka gero radai internete apie si regiona? dar gali nueiti i mamu uzsienyje pokalbius i italijos pokalbius, gal ten daugiau ka tau patars
Bandyk cia pasiskaityti, pravers: http://www.timeout.com/travel/pescara/
Dianitos patarimu bandau ieskoti cia zinanciu apie PEscara kurorta Italijoje. Gal kas buvote? girdejote? kaip ten? Raso, kad is ten lengva nuvazhiuoti i Roma, Neapoli?
Auuuuuuuuuuuu...atsiliepkite visi, kas ka nors zhino apie Pescara. O gal ten skyle, kur visai neverta vazhiuoti...gal ish karto i Roma traukti:)
Auuuuuuuuuuuu...atsiliepkite visi, kas ka nors zhino apie Pescara. O gal ten skyle, kur visai neverta vazhiuoti...gal ish karto i Roma traukti:)
Tai va, Pescaroje nera nieko ypatingo, ka ten galima butu pamatyti, tik keleta baznyciu, kazkokia susitaikymo tvirtove ir teatras. Ka jie turi gero - tai geras ilgas papludimys ir didelis komercinis centras. Tai va, man italai tik tiek pasake apie si miesta.
sveikos merginos labai reikia Jūsų patarimo. važiuoju į kelione autobusu italija- Kapris 11 d. patarkite kokie orientacinę sumą pasiimti visoms kitoms išlaidoms. organizatorius pateikia tik kaina į lankomus objektus. bet man dar reikės pietauti, suvenyrauti ir šiaip gyventi gal buvusios pasidalinkite patarimais kiek vežėtės, kiek išleidote
labai prašau pagalbos - visaip ieškojau info, o organziatorė nežino kiek imtis. vis aiškina, kad kiekvienam indvidualiai. nu bent apytiksliai kad netektų badauti ir taupyti ant suvenyrų
LAAAAABAI PRAŠAU!
labai prašau pagalbos - visaip ieškojau info, o organziatorė nežino kiek imtis. vis aiškina, kad kiekvienam indvidualiai. nu bent apytiksliai kad netektų badauti ir taupyti ant suvenyrų
LAAAAABAI PRAŠAU!
QUOTE(henika @ 2007 07 18, 11:48)
sveikos merginos labai reikia Jūsų patarimo. važiuoju į kelione autobusu italija- Kapris 11 d. patarkite kokie orientacinę sumą pasiimti visoms kitoms išlaidoms. organizatorius pateikia tik kaina į lankomus objektus. bet man dar reikės pietauti, suvenyrauti ir šiaip gyventi gal buvusios pasidalinkite patarimais kiek vežėtės, kiek išleidote
LAAAAABAI PRAŠAU!
LAAAAABAI PRAŠAU!
jei neplanuoji pinigais svaistytis ir juos taupai,tai siulyciau grynais pasiimti 200 eur (banke issiskaidyk i mazesnes kupiuras) ir dar tureti korteleje kad ir visa electron extra atvejams kazkiek... galvok, ka pirksi, galvok kur ir ka valgysi (kad neapsigautum su kainom ir maistu - pasiskaityk sioje temoje patarimu) ir tada nebus problemu geros keliones!
Sveikos forumietės, rugpjučio pabaigoje planuoju važiuoti i Italiją. Kelionę planuojuosiu pati. Turiu pastebėti, kad tai ne lengvas darbas ir man iškilo keletas klausimėlių. Pirma: perskaičiau, kad galima išsinuomoti kambarėlius pas vietinius gyventojus (čia kiek suprantu kažkas panašaus kaip mūsų Palangoje), tai norėjau paklausti ar įmanoma nesunkiai juos išsinuomoti nuvažiavus į Italiją be išankstinės rezervacijos. Antra, tai dėl automobilių nuomos. Taip pat perskaičiau patarimą, kad geriau nuomotis vietoje, nei per kokią tarptautinę agentūrą. Vėlgi, ar nebus sunkumų išsinuomoti automobilį vietoje ar juos reikia rezervuoti? Ir paskutinis klausimas apie Veneciją. Ar užtektų vienos dienos ją apžiūreti? Tai tiek, bent jau kol kas
mes su vyru išleidom 1500Lt per abu. maisto savo buvom įsidėję kažkiek.
tik būtinai pasiimkit lenkiškų zlotų, nes WC mokami ir parvažiuojant valgyt norėsit, nes savos atsargos bus pasibaigusios.
tik būtinai pasiimkit lenkiškų zlotų, nes WC mokami ir parvažiuojant valgyt norėsit, nes savos atsargos bus pasibaigusios.
QUOTE(v_a_r_l_y_t_e @ 2007 07 18, 14:23)
Sveikos forumietės, rugpjučio pabaigoje planuoju važiuoti i Italiją. Kelionę planuojuosiu pati. Turiu pastebėti, kad tai ne lengvas darbas ir man iškilo keletas klausimėlių. Pirma: perskaičiau, kad galima išsinuomoti kambarėlius pas vietinius gyventojus (čia kiek suprantu kažkas panašaus kaip mūsų Palangoje), tai norėjau paklausti ar įmanoma nesunkiai juos išsinuomoti nuvažiavus į Italiją be išankstinės rezervacijos. Antra, tai dėl automobilių nuomos. Taip pat perskaičiau patarimą, kad geriau nuomotis vietoje, nei per kokią tarptautinę agentūrą. Vėlgi, ar nebus sunkumų išsinuomoti automobilį vietoje ar juos reikia rezervuoti? Ir paskutinis klausimas apie Veneciją. Ar užtektų vienos dienos ją apžiūreti? Tai tiek, bent jau kol kas
Kur tiksliai Italijoje nori nuomotis kambarius?? Ne visur Italijoje yra vienodai, plius rugpjutis yra menuo, kai patys italai atostogauja ir vietu bent populiariausiose atostogu vietose sunku gauti (net dabar)... masina patarciau nuomotis per tarptautini tinkla, taip saugiau ir lengviau bus ja grazinti (ypac jei sugalvotum ja palikti kitam mieste, negu pasiemei).. venecijai vienos dienos tikrai uztenka.
Koks tavo marsrutas?
As pernai buvau kelionej Italija-Sicilija 12 dienu, tai isleidau apie 1000 Lt - cia kartu su lankomais objektais.
Lauktuviu parsiveziau vyno, grapos, limoncelos, dziovintu pomidoru is Sicilijos ir siaip visokiu smulkmenu.
Italija - jega
Lauktuviu parsiveziau vyno, grapos, limoncelos, dziovintu pomidoru is Sicilijos ir siaip visokiu smulkmenu.
Italija - jega
QUOTE(dianita @ 2007 07 18, 15:36)
Kur tiksliai Italijoje nori nuomotis kambarius?? Ne visur Italijoje yra vienodai, plius rugpjutis yra menuo, kai patys italai atostogauja ir vietu bent populiariausiose atostogu vietose sunku gauti (net dabar)... masina patarciau nuomotis per tarptautini tinkla, taip saugiau ir lengviau bus ja grazinti (ypac jei sugalvotum ja palikti kitam mieste, negu pasiemei).. venecijai vienos dienos tikrai uztenka.
Koks tavo marsrutas?
Koks tavo marsrutas?
Dėl automobilio tai tu teisi. Aš apie tai nepagalvojau Ačiū Italijoje planuojame praleisti 12 dienu, tai aš čia taip primečiau ką būtų įdomu pamatyti: Milanas, Verona, Venecija, Florencija (galbūt), Roma, Neapolis, Pompėja ir Sicilija. Smulkiau kol kas susiplanavau tik Veneciją, bet net ir ten dar nežinom kur gyvensim. Tikiuosi neliksim ant ledo, todėl per šią savaitę reikia viską išsiaiškinti.
QUOTE(v_a_r_l_y_t_e @ 2007 07 18, 14:52)
Dėl automobilio tai tu teisi. Aš apie tai nepagalvojau Ačiū Italijoje planuojame praleisti 12 dienu, tai aš čia taip primečiau ką būtų įdomu pamatyti: Milanas, Verona, Venecija, Florencija (galbūt), Roma, Neapolis, Pompėja ir Sicilija. Smulkiau kol kas susiplanavau tik Veneciją, bet net ir ten dar nežinom kur gyvensim. Tikiuosi neliksim ant ledo, todėl per šią savaitę reikia viską išsiaiškinti.
is karto gali atmesti milana, tikrai patariu ten net neuzsukti, leistis i apacia del vaizdu aptarciau zydraja pakrante, pompeja taip pat ispudinga, bet jei bus labai didelis karstis, tai busi visa diena po saule be pavesio.. Verona ir Venecija gali pamatyti per viena diena, Florencija, Bologna, zemiau florencijos esantys miestai (Prato, Lecce, etc) labai mieli, Roma, zemiau jos esantis Abruzzo - kur tau tikrai patiks nacionalinis parkas (kilti su masina i kalna) - parco nazionale d'abruzzo.. neapolis tai nezinau, skonio reikalas, nebent del picu o sicilijoje tai reiketu bent 3-4 dienas uztrukti... (etnos nacionalinis parkas, taormina, siracusa ir t.t. ypac pieciausias taskas - apie 500 km nuo afrikos )
Apie venecija daug rasyta (ir as rasiau) temoje apie si miesta. Apsistoti patariu miesteliuose prie venecijos arba kempinguose (pvz jesolo saloje, is ten garlaiviuku tiesiai i san marco aikste atplauksi), tik kazi ar kempinguose dar vietu rasi as asmeniskai gyvenau mirano miestelyje (ten ju labai daug)