QUOTE(BElge @ 2007 05 24, 15:38)
Mes buvome pernai birzelio viduryje - vanduo (man) buvo siltas, nors gelbetojai sake, kad tik koks +17! (nieko jie nesupranta, ka reiskia +17). Tiesa, vanduo buvo nesvarus ir truputi smirdejo, o mokejom ar ne 14euru uz zmogu. Bet ten kiekvienas pliazas vis kitokia kaina, tai gal mes i brangesni pataikem. Valgyt ejom i valgykla prie pliazo - buvo ir pigu, ir skanu. O vakare - i zuvies restorana, kur valgiau skaniausia gyvenime valgyta zuvies sriuba/troskini teslos bliude
o kaip tas patiekalas vadinosi???? as siaip tai labai daug gyvenau tame lido di ostia, nes ex turejo ten savo buta, o jo mamania pacioje romoje, tai mes migruodavom... man ten labai uzkandziai patikdavo (bet jie turbut nera tik romos, kazkaip vadinosi fiori di zucca ar panasiai)... o va tipazai is veneto man irodinejo, kad geresnes zuvies nei sicilijoje ar venecijoje (prie venecijos) negausi italijoje... idomu ar tai tiesa?? nes pvz, dar yra kazkokios desreles, kaip musu sardeles, tik mesa ten ypatingai paruosta, as vazinedama su ex po ciociara regiona, tiksliau miestelyje Pofi (labai fainutis) ten jas valgiau ir sake, kad niekur kitur ju negausiu tokiu:)) bet jauciu, ten kiekvienas regionas didziuojasi tuo, ka turi ir aiskina, kad niekur daugiau to negausi
tiesa, prisiminiau, kad i papludimi as eidavau, kur uzrasas" Lega Navale... ten ir baras yra ir t.t., toks iejimas per balta pastata, kurio virsuje tas pavadinimas zydromis raidemis uzrasytas... o vandenio smirdancio kazkaip nepamenu... jauciu buciau pajautusi, nes alergija turiu